16 Mayıs 2017, Salı 17:12:56

Sani Şener'den flaş açıklama!

TAV, Malezyalı Malaysia Airports Holdings'in elindeki Sabiha Gökçen Havalimanı'na satışa konması durumunda teklif vermeyi planlıyor.
  • Bu haberde gariplikler var. - Basın toplantısı Dubai'de fakat SAW'ın hisse satışı ve teklif verilecek olması lokal airporthaber de ! - Beyanat veya metin nedir ? kimse bilmiyor. - BUna rağmen abuk - subuk yazışmalar.
  • Zalimler ve haksız işten çıkanlara göz yumanlar için yaşasın cehenmem,o gün haktır.
  • Sani Bey çalışanlarınıza acımadınız, adalet terazini şaştı bir zamanlar. Bunun karmasını yaşayacaksınız. Sabiha Gökçen'i alsanız da almasanız da yolun sonu artık TAV için. Mazlumun ahı çıkar
  • BABAYA güven gerisini merak etme sen Allah balımızdan eksik etmesin SANİ babayı
  • SANİ BEY, Yıl 2009 da teknik personelin bir ayaklanması olmuştu hatırlarsınız. şu primler maaş farkları hakkında. o zaman siz bu ayaklanmaya katılan herkesi kovmuştunuz. teknik personel olmama ve bulunduğum departmanda herhangi bir ayaklanma olmamasına rağmen müdürüm tarafından bir iftira sonucu bu akım içerisinde bende kovulmuşumdur. sayın mudurum izinli gunumde beni işe çağırmış bende istanbul dışında olduğumu belirtmişim ve gelememiştim. bunun üzerine bana kafayı takan sayın mudurum bir sonraki izin günümde tekrar aynı seneryoyu oynamış beni tekrar çağırmak için aramış ne şansızlık ki benim için cep telefonumun şarjı bitmiş telefonum kapanmış ozaman dışarıda olduğum için sarj edememiştim. tabi bunu benim tarafımdan yapılan bir oyun zanneden sayın mudurume bunu izah etmeme rağmen bana inanmamıstır. bunun uzerine bir kaç sonra bu ayaklanmayı fırsat bılen bu mudur benım adımı vermıştır. bu yüzdende hiçbir günahım olmamasına herkesinde bildiği üzere işimi 4 4lük yapmama rağmen kovuldu
  • İnşallah alırız sabihayı yoksa sürekli işten çıkartmalar, ve başka şirketlere göçün sonu TAV on sonunu getirecek.hızla küçülen tav için süper olur.
  • İnşallah alırsınız da biz de bunlardan kurtuluruz.
  • Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş, daha önce niye alamadınız acaba? Hedefler artiķ bir zamanlar butik havalimanı dediğiniz yerlere girmek kadar küçüldü mü artık, Sabiha Gökçene girerseniz yine yeni ortaklar aramak zorunda kalırsınız.
  • dunyada havalimani işletmeciliği değer kazandi havalimani demek sadece bir yerden bir yere giderken kullandiğimiz bir alanla beraber içerisinde çoklu alişveriş merkezleri rest..cafeler dinlenme mekanlari ve buna benzer insanlarin her turlu ihtiyaçlarini giderebileceği ve zamanini keyifli şekilde geçirebileceği bir alan oldu..tav şirketi de bu işi guzel yapiyor..özel sektör olarak..avrupada ve ortadoğuda havalimanlarini işletiyorlar...
  • desene sabihayı da kendine benzetecek. bu adamın nur yüzüne bayılıyorum. ne hırslı herifler.. git gez dolaş.. dünyada tonla görülecek güzellikler insanlar var. Alman patron olsa değil kendini adamin fotografini dahi nette bulamazsin ( ornek ölen Aldi market sahibi), türk olunca , hep parayı kefenle götürme modu :-))) bakalım ileri demokrasi editör yayınlayacak mı !

TAV, Malezyalı Malaysia Airports Holdings'in elindeki Sabiha Gökçen Havalimanı'na satışa konması durumunda teklif vermeyi planlıyor.

TAV CEO'su Sani Şener Dubai'de basın mensuplarına yaptığı açıklamada TAV'ın Sabiha Gökçen Havalimanı'na kesinlikle ilgi duyduğunu belirtti.

TAV hali hazırda Türkiye'nin en büyük havalimanı olan İstanbul Atatürk Havalimanı'nın 2020 yılına kadar olan işletme hakkını elinde tutuyor.

Sani Şener basın mensuplarına yaptığı açıklamada Suudi Arabistan'da Medine Havalimanı'nı işleten şirkette bulunan Saudi Oger'in hisselerini satın almak için yapılan anlaşmayı da yeni tamamladıklarını duyurdu. 

Şener, TAV'ın Suudi Arabistan'da Yanbu, Qassim ve Hail şehirlerindeki havalimanları için de 250 milyon dolarlık kredi sağlamak için bankalarla görüşmeler yaptığını belirtti.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın hisseleri için gerçekleşen yarış Malezyalıların lehine sonuçlanmıştı. TAV, Limak Holding'in elindeki yüzde 40'lık hisse için 285 milyon euroluk teklif yapmıştı. Ancak Yüzde 60 hisseye ve kalan hisseler için öncelikli satın alma hakkına sahip olan Malaysia Airports Holdings (MAH) bu hakkı kullanacağını açıklamıştı. 

Sani Şener'den flaş açıklama!

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

BİLENLER ~ 7 yıl önce
Bu haberde gariplikler var. - Basın toplantısı Dubai'de fakat SAW'ın hisse satışı ve teklif verilecek olması lokal airporthaber de ! - Beyanat veya metin nedir ? kimse bilmiyor. - BUna rağmen abuk - subuk yazışmalar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emekçi ~ 7 yıl önce
Zalimler ve haksız işten çıkanlara göz yumanlar için yaşasın cehenmem,o gün haktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Public ~ 7 yıl önce
Sani Bey çalışanlarınıza acımadınız, adalet terazini şaştı bir zamanlar. Bunun karmasını yaşayacaksınız. Sabiha Gökçen'i alsanız da almasanız da yolun sonu artık TAV için. Mazlumun ahı çıkar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
20 yıllık TAV lı ~ 7 yıl önce
BABAYA güven gerisini merak etme sen Allah balımızdan eksik etmesin SANİ babayı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
7 yıllık tav lı ~ 7 yıl önce
Amin!!
SANİ BEY,dikkatine ~ 7 yıl önce
SANİ BEY, Yıl 2009 da teknik personelin bir ayaklanması olmuştu hatırlarsınız. şu primler maaş farkları hakkında. o zaman siz bu ayaklanmaya katılan herkesi kovmuştunuz. teknik personel olmama ve bulunduğum departmanda herhangi bir ayaklanma olmamasına rağmen müdürüm tarafından bir iftira sonucu bu akım içerisinde bende kovulmuşumdur. sayın mudurum izinli gunumde beni işe çağırmış bende istanbul dışında olduğumu belirtmişim ve gelememiştim. bunun üzerine bana kafayı takan sayın mudurum bir sonraki izin günümde tekrar aynı seneryoyu oynamış beni tekrar çağırmak için aramış ne şansızlık ki benim için cep telefonumun şarjı bitmiş telefonum kapanmış ozaman dışarıda olduğum için sarj edememiştim. tabi bunu benim tarafımdan yapılan bir oyun zanneden sayın mudurume bunu izah etmeme rağmen bana inanmamıstır. bunun uzerine bir kaç sonra bu ayaklanmayı fırsat bılen bu mudur benım adımı vermıştır. bu yüzdende hiçbir günahım olmamasına herkesinde bildiği üzere işimi 4 4lük yapmama rağmen kovuldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çok iyi olur ~ 7 yıl önce
İnşallah alırız sabihayı yoksa sürekli işten çıkartmalar, ve başka şirketlere göçün sonu TAV on sonunu getirecek.hızla küçülen tav için süper olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atmayalım ~ 7 yıl önce
iyi de işten çıkarma yok ki hızla küçülen bir şirkette yok sen bu şirkette misin acaba? yoksa sallıyor musun?
sallamalıyım ~ 7 yıl önce
nasıl işten çıkarma yok sen bana bi anlat bakalım.şimdi isim mi vereyim burada.departman bile kapattı TAV sen ne diyorsun
sallamalıyıma ~ 7 yıl önce
tav akademi kapandı evet cok mu gerekiyordu tartısılır?hadi gerekli olsun her buyuk sirkette boyle kararlar verilir. şirkette bu zamana kadar diğer insanlar kendiliğinden istifa etti. işten cıkarılma gerektiginde yapılacaktır ama henüz başlamadı.başlamıs gibi ifsa etmek sallamaktır. su an hızlı bir küçülme yok şirkette. insanları yanıltmayın
KÜCÜLME? ~ 7 yıl önce
küçülme olur da, başlamadı ki arkadasım cidden sallama yani ordan
SAWcı ~ 7 yıl önce
Sen ne zannediyorsun, TAV alınca SAW daki herkesi çıkarıp sizi mi işe alacak, hayal kurmayın
TAV ~ 7 yıl önce
İnşallah alırsınız da biz de bunlardan kurtuluruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok geç ~ 7 yıl önce
Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş, daha önce niye alamadınız acaba? Hedefler artiķ bir zamanlar butik havalimanı dediğiniz yerlere girmek kadar küçüldü mü artık, Sabiha Gökçene girerseniz yine yeni ortaklar aramak zorunda kalırsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 7 yıl önce
dunyada havalimani işletmeciliği değer kazandi havalimani demek sadece bir yerden bir yere giderken kullandiğimiz bir alanla beraber içerisinde çoklu alişveriş merkezleri rest..cafeler dinlenme mekanlari ve buna benzer insanlarin her turlu ihtiyaçlarini giderebileceği ve zamanini keyifli şekilde geçirebileceği bir alan oldu..tav şirketi de bu işi guzel yapiyor..özel sektör olarak..avrupada ve ortadoğuda havalimanlarini işletiyorlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
son durak ~ 7 yıl önce
desene sabihayı da kendine benzetecek. bu adamın nur yüzüne bayılıyorum. ne hırslı herifler.. git gez dolaş.. dünyada tonla görülecek güzellikler insanlar var. Alman patron olsa değil kendini adamin fotografini dahi nette bulamazsin ( ornek ölen Aldi market sahibi), türk olunca , hep parayı kefenle götürme modu :-))) bakalım ileri demokrasi editör yayınlayacak mı !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000