12 Ocak 2018, Cuma 09:47:52

Şehit Bülent Aydın Havalimanı yenilendi

Iğdır Şehit Bülent Aydın Havalimanı, tadilatın tamamlanmasıyla çok daha gösterişli ve kullanışlı bir hale getirildi.
  • Güzel olmuş , yapanların eline sağlık
  • hayırlı olsun..
  • Masaallah her DHMI/Funda Ocak haberi bir rekordur. Yeni terminaller, son teknolijiler...... 1200 inis kalkis....... Grekoromen, serbest..... Muazzam yaklasmalar, holdlar, arrival 1 A, departure 2 F Ben Muppet Show izleyecegim, 4 Sabah ust uste..... bu da yeni rekor

Iğdır Şehit Bülent Aydın Havalimanı, tadilatın tamamlanmasıyla çok daha gösterişli ve kullanışlı bir hale getirildi. Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Funda Ocak Twitter'dan yaptığı paylaşımda havalimanı ile ilgili bilgi aktardı.

İşte Şehit Bülent Aydın Havalimanı'nın yeni hali:

Iğdır Şehit Bülent Aydın Havalimanımız, kısa bir sürede tamamlanan tadilatla yolcu kullanımına daha uygun hale getirildi.

Tadilat kapsamında, gelen yolcuların bagajlarını kolaylıkla teslim alabilmeleri için bagaj alım sistemi alt kata taşındı, yolcu salonu genişletildi. Gelen yolcu salonunda, düzenlemeyle uygun hale gelen alana mescit ve pilot/hostes dinlenme odası eklendi.

Ayrıca, yolcuları karşılayan vatandaşlarımızın yağmur, kar gibi olumsuz iklim koşullarından etkilenmemeleri için terminal binası önüne saçak eklendi. Güzel Iğdır'ımız hizmetin en güzeline layık, hayırlı olsun.







Şehit Bülent Aydın Havalimanı yenilendi

Yorumlar

Güzel ~ 6 yıl önce
Güzel olmuş , yapanların eline sağlık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayırlı olsun ~ 6 yıl önce
hayırlı olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rekor? ~ 6 yıl önce
Masaallah her DHMI/Funda Ocak haberi bir rekordur. Yeni terminaller, son teknolijiler...... 1200 inis kalkis....... Grekoromen, serbest..... Muazzam yaklasmalar, holdlar, arrival 1 A, departure 2 F Ben Muppet Show izleyecegim, 4 Sabah ust uste..... bu da yeni rekor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilecikli ~ 6 yıl önce
Bilecik’e de havalimanı bekliyoruz reisten

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000