10 Ekim 2017, Salı 10:13:51

SHGM'den Venezuela hamlesi

Türkiye-Venezuela Ortak İşbirliği Komisyonu (OIK) II. Toplantısı çerçevesinde, Ankara’da İkili Havacılık Anlaşması ve Mutabakat zaptı imzalandı.
  • İş bilmez Genel Müdür V. mümkünse orada kalsın. Dönmesine gerek yok.
  • Merkez bankaları dahil para transfer kısımlarını Venezuela ya kapattı.. Maduro ya sorsan yeni Venezuelayi kıskanıyorlar der
  • Caracas'ta "Karakaş" camisi yapimi hemen baslar.
  • aşağıdaki haber de bir sürü şirket çekilmiş fırsat mı saflık mı
  • Ulkede durumlar kotuye gidiyor. Arjantin havayollari bile cekildi. Umarim THY ve oradaki Turkler zorluga girmez potansiyel guvenlik tehlikesinden dolayi.
  • Hayırlı olsun

Türkiye-Venezuela Ortak İşbirliği Komisyonu (OIK) II. Toplantısı çerçevesinde, 06 Ekim 2017 tarihinde Ankara’da İkili Havacılık Anlaşması ve Mutabakat zaptı imzalandı.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nden konuya ilişkin şu açıklama yapıldı:

"Venezuela ile Karakas’da 6 Eylül 2011’de parafe edilen Hava Ulaştırma Anlaşması, Venezuela heyetinin ülkemizi ziyareti kapsamında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro huzurunda imzalandı. Sivil Havacılık Genel Müdür Vekili Bahri Kesici ve  Venezuela Ekonomik İlişkilerden Sorumlu Dışişleri Bakan Yardımcısı Ramon GORDILS tarafından imzalanan Anlaşmanın yanı sıra taraflar arasında bir de Mutabakat Zaptı imzalandı.

Söz konusu anlaşma iki ülke arasında haftada 7 frekans yolcu ve haftada 7 frekans kargo seferi düzenlenmesine imkân tanımaktadır. THY, hâlihazırda, İstanbul (IST) – Havana(HAV) - Karakas (CCS) - İstanbul (IST)  hattında 20 Aralık 2016 tarihinden bu yana haftada 3 frekans olarak seferlerine devam etmektedir.  Anlaşma ve Mutabakat Zaptının ilerleyen dönemlerde iki ülke arasındaki seferlerin artışına katkı sağlayacağı öngörülmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

SHGM'den Venezuela hamlesi

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Orada Kalsın ~ 7 yıl önce
İş bilmez Genel Müdür V. mümkünse orada kalsın. Dönmesine gerek yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ztk ~ 7 yıl önce
Merkez bankaları dahil para transfer kısımlarını Venezuela ya kapattı.. Maduro ya sorsan yeni Venezuelayi kıskanıyorlar der

Yanıtla

Kalan karakter 1000
super haber ~ 7 yıl önce
Caracas'ta "Karakaş" camisi yapimi hemen baslar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
enteresan ~ 7 yıl önce
aşağıdaki haber de bir sürü şirket çekilmiş fırsat mı saflık mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Venezuela ~ 7 yıl önce
Ulkede durumlar kotuye gidiyor. Arjantin havayollari bile cekildi. Umarim THY ve oradaki Turkler zorluga girmez potansiyel guvenlik tehlikesinden dolayi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aydın ~ 7 yıl önce
Hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000