05 Aralık 2016, Pazartesi 10:55:27

Skywest uçağının ön dikmesi çöktü

Skywest Havayolları'nın Houston-Monterrey seferini yapacak yolcu uçağının acil iniş yaptığı San Antonio Havalimanı'nda ön dikmesi çöktü.
  • Ucak Skywest Havayollari'ndan lease edilmis United Express Havayolu adina ucuyor.Ucak ilk basta Monterrey havalimanina kotu hava sartlari nedeniyle inemeyince Houston'a geri donuyor.Monterrey'de hava sartlari duzelince ucak geri kalkiyor ve bu sefer inis esnasinda inis takimlarindaki ariza nedeniyle San Antonio'ya divert ediyor. On dikmesi kirilinca burun uzeri iniyor ve yolcular slidelarla tahliye ediliyor. Cin iskencesi gibi. Bizde Turkiye'de herhangi bir havayolunda bu olsa pilotu ve kabini doverler. Videoya bakin hic sinirli yolcu var mi? Gidecekleri yere de gidememisler :)
  • Resimde neden united uçağı var:)

Skywest Havayolları'nın Houston-Monterrey seferini yapacak yolcu uçağının acil iniş yaptığı San Antonio Havalimanı'nda ön dikmesi çöktü.

51 yolcu ve 4 mürettebatıyla Houston'dan havalanan Skywest'e ait Embraer E175 tipi yolcu uçağının kokpit ekibi iniş takımlarında bir sorun tespit etti.

Sorunu gideremeyen kaptan pilot San Antonio Uluslararası Havalimanı'yla irtibata geçerek acil iniş yapacağını bildirdi. İnişini yapan uçağın ön dikmesi çökünce burun kısmı piste düştü. Ekiplerin hızla müdahale ettiği uçakta yaralanan olmadığı öğrenilirken, havalimanı da bir süre uçuşlara kapatıldı.

Skywest yaptığı açıklamada, yolcular için United Airlines'tan bir uçak tahsis edildiğini ve kazanın incelenmesi için de bir ekip görevlendirildiğini bildirdi. 

 

Skywest uçağının ön dikmesi çöktü

Yorumlar

Trader Joe's ~ 7 yıl önce
Ucak Skywest Havayollari'ndan lease edilmis United Express Havayolu adina ucuyor.Ucak ilk basta Monterrey havalimanina kotu hava sartlari nedeniyle inemeyince Houston'a geri donuyor.Monterrey'de hava sartlari duzelince ucak geri kalkiyor ve bu sefer inis esnasinda inis takimlarindaki ariza nedeniyle San Antonio'ya divert ediyor. On dikmesi kirilinca burun uzeri iniyor ve yolcular slidelarla tahliye ediliyor. Cin iskencesi gibi. Bizde Turkiye'de herhangi bir havayolunda bu olsa pilotu ve kabini doverler. Videoya bakin hic sinirli yolcu var mi? Gidecekleri yere de gidememisler :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Huhu ~ 7 yıl önce
Resimde neden united uçağı var:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000