14 Mayıs 2018, Pazartesi 16:49:33

Southwest'in başı beladan kurtulmuyor!

Son bir ayda uçaklarının motoru patlayan, pencereleri kırılan Southwest havayolu, bu kez acil iniş yapmak zorunda kaldı. Oksijen maskelerinin ortaya çıkmasıyla yolcular çığlık attı.
  • bunlar hep kabin basıncından akıl gelip gidiyeah
  • bunlar hep kabin basıncından akıl gelip gidiyeah
  • 3 kere agza, 3 kere burna
  • yolculuk esnasinda kimi yolcularda kulak tikanmasi burun tikanmasi agrilari olabilir veya olmayabilir.olanlar içinde mesela hafif bir gribal durum varsa bundan dolayi olabilir..şunu öneririm kesinlikle kalkiş ve inişte sakiz çiğneyin nedeni çenenin hareket etmesi kulan ve burun tikanmasina engel olabiliyor ama herkeste değil tabiki ayrica da burun spreyleri vardir onlardan kullanabilirsiniz
  • Bence bu şirketin genel müdürlüğü dahil tüm uçaklarını ve personelini baştan aşağıya yıkamak lazım. Bu nedir arkadaş ya?
  • Bir keresinde türk hava yolları uçağında inişe geçerken çok şiddetli kulak ağrısı olmuştu bende ve 1 haftada kendimi zor toparlayabildim... sizce nedeni kabin basıncı düşmesi olabilirmi?

ABD'li havayolu şirketi Southwest, son bir ayda üçüncü kez dünya gündeminde. Denver'dan Dallas'a doğru havalanan iç hatlar uçağı, acil iniş yapmak zorunda kaldı.

WN861 sayılı uçuşun yolcuları korku dolu anlar yaşarken, düşen kabin basıncı nedeniyle oksijen maskeleri kullanıldı.

Uçağın güvenli bir şekilde zemine indiğini belirten Southwest, dört yolcunun kulak ağrısı hissettiğini açıkladı.

Southwest'e ait bir yolcu uçağının motoru, ABD iç hatlar seferi yaparken geçen ay patlamıştı. Mucizevi bir şekilde yere inmeyi başaran uçakta bulunan yolculardan iki çocuk annesi Jennifer Riordan ölmüştü. Patlayan penceredeki hava akımının dışarı çektiği kadın feci şekilde hayatını kaybetmişti.

Yedi yolcunun yaralandığı olaydan paylaşılan fotoğraflar şok etkisi yaratırken, uçağın kadın pilotu ise dünya basını tarafından kahraman olarak gösterilmişti.

Mayıs ayı başında ise Chicago'dan Newark'a giden Southwest uçağının camı kırılmıştı. Acil iniş yapmak zorunda kalan uçaktaki yolcular, patlama sesi duyduklarını ve panik yaşadıklarını söylemişti.(Milliyet)

Southwest'in başı beladan kurtulmuyor!

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

süleyman çakır ~ 6 yıl önce
bunlar hep kabin basıncından akıl gelip gidiyeah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
süleyman çakır ~ 6 yıl önce
bunlar hep kabin basıncından akıl gelip gidiyeah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sihirli sayi 3 ~ 6 yıl önce
3 kere agza, 3 kere burna

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 6 yıl önce
yolculuk esnasinda kimi yolcularda kulak tikanmasi burun tikanmasi agrilari olabilir veya olmayabilir.olanlar içinde mesela hafif bir gribal durum varsa bundan dolayi olabilir..şunu öneririm kesinlikle kalkiş ve inişte sakiz çiğneyin nedeni çenenin hareket etmesi kulan ve burun tikanmasina engel olabiliyor ama herkeste değil tabiki ayrica da burun spreyleri vardir onlardan kullanabilirsiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abdestsiz uçuyorlar ~ 6 yıl önce
Bence bu şirketin genel müdürlüğü dahil tüm uçaklarını ve personelini baştan aşağıya yıkamak lazım. Bu nedir arkadaş ya?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanlış ~ 6 yıl önce
Apronda deve kessinler. Her derde deva :-)
Soru ~ 6 yıl önce
Bir keresinde türk hava yolları uçağında inişe geçerken çok şiddetli kulak ağrısı olmuştu bende ve 1 haftada kendimi zor toparlayabildim... sizce nedeni kabin basıncı düşmesi olabilirmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Basınç ~ 6 yıl önce
Bence grip olmuşşsunuz
bir ~ 6 yıl önce
tek sizin basinciniz mi dustu
Barotravma ~ 6 yıl önce
Burnun ya da solunum yollarinin tikali olmasi sonucu kulagin esitlenememesi durumu.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000