05 Nisan 2013, Cuma 14:45:12

TAILWIND'DEN TARİHİ UÇUŞ

Bütük tartışmalar sonrasında Kassel şehrindeki Kassel Calden Havalimanı uçuşlara açıldı. İlk uçuşu Türk şirketi Tailwind Havayolları ile gerçekleştirildi.
  • tailwind antalya merkezli ve filosu 737 400 tipi uçaklardan oluşan bir havayolu şirketidir. o uçakta 800 değil 400 tipi uçaktır. umarım aydınlanmışsınızdır arkadaşlar. ayrıntılı bilgi tailwind resmi sitesinde mevcuttur. ben kimmiyim.? inanın tailwind çalışanı değilim :)
  • Tebrıkler tailwind ailesi
  • 800 ucagina 7 kabin memuru mu yuh
  • Ilk airbroker almanyada hüseyin adali
  • Tailwind mi o da ne?
  • INVOLATUS U BU BASARILARINDAN DOLAYI KUTLUYORUZ.
  • Ucaklarin yasi haber ile ne alakasi var? Bakimi dogru ve zamaninda yapildigi surece ucak isterse 70 yasinda olsun, ucagin guvenligi tehdit altinda degildir. Ancak ekonomik olmamasi sozkonusu olabilir. Bizim insanlarimiz neden surekli sacma yorumlar icinde bulunur anlamis degilim...
  • Benim bildiğim ilk Türk Airbroker şirketi Dr. Teoman Bey in başına olduğu Onur Flight Center. Acaba yanlış mı hatırlıyorum.
  • merkel ovduyse alman cikarlari soz konusudur bosuna pohpohlamaz alman ırkcisi merkel
  • Bu uçaklar kac yasında

Politikacıların ve medyanın büyük ilgi gösterdiği açılışta Kassel şehrindeki Kassel Calden Havalimanı’ndan ilk uçuş Türk şirketi Tailwind Havayolları ile gerçekleştirildi. Uçuşta yer alan 168 Alman yolcu Tailwind Havayolları ile tatilin keyfini çıkarmak üzere Antalya’ya geldi.

Almanya’da uzun süren tartışmalara konu olan Kassel Calden Havalimanı (KSF) 4 Nisan 2013’te gerçekleşen ilk uçuşla hizmete açıldı. Almanya’da muhalefet özellikle Kassel’e yakın şehirlerde yüksek kapasiteli havalimanlarının var olması ve Avrupa’da ekonomik kriz yaşanan bir dönemde bu şekilde masraflı ve modern bir havalimanı inşaatı yapılmasından dolayı itiraz ediyordu.

İlk uçuşun tur operatörü Involatus ve Tailwind Havayolları işbirliğiyle gerçekleştiği açılışa Almanya Başbakanı Angela Merkel de dahil olmak üzere birçok politikacı katıldı. Alman ve uluslararası medya kuruluşları açılışa büyük ilgi gösterdi.

TÜRK SİVİL HAVACILIĞI İÇİN GURUR KAYNAĞI

Medya ve politikacıların ilgisi sebebiyle Almanya’da günün konusu olmayı başaran uçuş Kassel Calden Havalimanı’ndan gerçekleşen ilk ticari ve uluslararası uçuş olma özelliği taşıyor. Almanya için bu kadar önemli olan bir açılışın ilk uçuşununu Türk şirketi Tailwind Havayolları ile gerçekleşmesi hakkında Tailwind Havayolları Genel Müdürü Safi Ergin şunları söyledi.”Son yıllarda Almanya ve Türkiye arasında gerçekleştirdiğimiz uçuşlarla iki ülke arasındaki bağda önemli bir rol oynamaya başladık. Kaliteli ve başarılı hizmetimiz sayesinde de böyle önemli bir açılışta ilk uçuşun Tailwind tarafından gerçekleştirilmesi sağlandı. Bu bizler için çok gurur verici bir olay.”

MERKEL'DEN TAILWIND'E ÖVGÜ

Almanya’da kurulan ilk Türk Airbroker şirketi Involatus Carrier Consulting’in Genel Müdürü Erkan Türkoral da açılışla ilgili şu açıklamayı yaptı; “Almanya’da tarihe geçecek ve Türk havacılığı adına gurur kaynağı olacak özel bir açılış oldu.Almanya Başbakanı Merkel’in ilgisi de bizim için çok önemliydi. Özellikle Tailwind Havayolları uçağının dış dizaynı, logosu ve renklerine övgüde bulundular.  Daha sonra da Türkiye ile Almanya arası turizmin önemine dikkat çektiler”

TAILWIND'DEN TARİHİ UÇUŞ

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

cilekes pilot ~ 11 yıl önce
tailwind antalya merkezli ve filosu 737 400 tipi uçaklardan oluşan bir havayolu şirketidir. o uçakta 800 değil 400 tipi uçaktır. umarım aydınlanmışsınızdır arkadaşlar. ayrıntılı bilgi tailwind resmi sitesinde mevcuttur. ben kimmiyim.? inanın tailwind çalışanı değilim :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hostes ~ 11 yıl önce
Tebrıkler tailwind ailesi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 11 yıl önce
800 ucagina 7 kabin memuru mu yuh

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adali ~ 11 yıl önce
Ilk airbroker almanyada hüseyin adali

Yanıtla

Kalan karakter 1000
O da ne ~ 11 yıl önce
Tailwind mi o da ne?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
STR ~ 11 yıl önce
INVOLATUS U BU BASARILARINDAN DOLAYI KUTLUYORUZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 11 yıl önce
Ucaklarin yasi haber ile ne alakasi var? Bakimi dogru ve zamaninda yapildigi surece ucak isterse 70 yasinda olsun, ucagin guvenligi tehdit altinda degildir. Ancak ekonomik olmamasi sozkonusu olabilir. Bizim insanlarimiz neden surekli sacma yorumlar icinde bulunur anlamis degilim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AIRBROKER ~ 11 yıl önce
Benim bildiğim ilk Türk Airbroker şirketi Dr. Teoman Bey in başına olduğu Onur Flight Center. Acaba yanlış mı hatırlıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 11 yıl önce
ONUR FLIGHT CENTER MI KALDI :)
FULLCHARTER ~ 11 yıl önce
COK DA YANLIS SAYILMAZ.ONDAN ÖNCE BIR BASKA TEOMAN VARDI.ONUN SOYADI GÖRAL OLMALI.PEGASUS HAVA YOLLARINA HEM BIR UCAK GETIRMISLERDI HEMDE O ZAMANLAR PGT´NIN UCAKLARINIDA PAZARLIYORDU.THU GIBI BIR ISMI VARDI.TURIZME KATKISI OLMUSTUR O ZAMANLAR;1995 VEYA 96.
LH ~ 11 yıl önce
merkel ovduyse alman cikarlari soz konusudur bosuna pohpohlamaz alman ırkcisi merkel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UCAK ~ 11 yıl önce
Bu uçaklar kac yasında

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ucak 2 ~ 11 yıl önce
Tailwind deki ucaklar en yasli si 1995 ve en genci ise 1998 Alaska Airlines den satin alindi
UCAK'a ~ 11 yıl önce
Doğru soru "Bu uçakların bakımı nasıl yapılıyor?" olmalıydı. ki yapılmasa zaten uçamaz...
tovbe tovbe ~ 11 yıl önce
satın mı alacaksın??

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000