17 Ekim 2015, Cumartesi 15:01:46

TATCA'dan 'Yüksekova' kınaması

Türkiye Hava Trafik Kontrolörleri Derneği (TATCA) Hakkari Yüksekova Havalimanı hava trafik kontrol kulesine düzenlenen silahlı saldırıyı kınadı.
  • Her tarafta haber yapipta turkiyeye kimsenin gelmemesinimi istiyorsunuz, siz gazetelerde televizyonlarda Turkyede havaalanina teroristler saldirdi diye haber yaparsaniz bu ulkeye guvenli degil diye kimse gelmez , ondan sonrada o kuleleri bir bir kapatip pistleride hayvancilik ta kullanirsiniz .
  • Hep kınama zaten baska birsey yaptiklari yok !
  • Sadece Twitter yetmez. TV kanallarında da kınama haberlerimiz yayınlanmalı. Arkadaşlarımızın yanlarında olduğumuzu her platformda ilan etmeliyiz.

Türkiye Hava Trafik Kontrolörleri Derneği (TATCA) Hakkari Yüksekova Havalimanı hava trafik kontrol kulesine düzenlenen silahlı saldırıyı kınadı.

Twitter hesabından yayınlanan mesajda; 'hain saldırıyı esefle kınıyoruz' denildi.

TATCA'nın Twitter hesabından yayınlanan mesajlarda şu ifadeler yer aldı: 'Hakkari Selahaddin Eyyubi Havalimanı Kulesine PKK`lı teröristler tarafından hain bir saldırı düzenlenmiştir. Meydanda görev yapan meslektaşlarımıza geçmis olsun dileklerimizi iletiyor, yapılan hain saldırıyı esefle kınıyoruz. Türkiye`nin bölünmez bütünlüğüne yönelik yapılan tüm saldırıların bir an önce sona ermesini temenni ediyoruz.

TATCA'dan 'Yüksekova' kınaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Havaci ~ 8 yıl önce
Her tarafta haber yapipta turkiyeye kimsenin gelmemesinimi istiyorsunuz, siz gazetelerde televizyonlarda Turkyede havaalanina teroristler saldirdi diye haber yaparsaniz bu ulkeye guvenli degil diye kimse gelmez , ondan sonrada o kuleleri bir bir kapatip pistleride hayvancilik ta kullanirsiniz .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATC ~ 8 yıl önce
Şimdi böyle bazı şeyler hakkında bilgi sahibi olmadan atıp tutmayın kardeşim. Birincisi bahsedilen meydanda zaten seferler iptal. Bahsettiğin hayvancılık olayı zaten meydan da yeterli güvenlik önlemi alınmadığı için şu anda bile yaşanmakta pistin kenarında büyükbaş hayvanlar dolaşıyor. İkincisi kimsenin olayı abarttığı yok güvenli değil ki zaten bu şekilde saldırılar oluyor ve o meydana seferler aylar öncesinden durduruldu. Sen şimdi diyorsun ki kimse sesini çıkarmasın zaten milletin de hiç bir olaydan haberi yokmuş gibi sadece buna bakarak Türkiye'ye gelmesin öylemi? Ankara'nın doğusuna geçmemiş insanların oturduğu yerden atıp tutması ne kadar kolay.
Bende kiniyorum ~ 8 yıl önce
Hep kınama zaten baska birsey yaptiklari yok !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen kımsın?? ~ 8 yıl önce
Soylede bılelım ancak noname kınarsın klavye delıkanlısı
! ~ 8 yıl önce
Kim oldugumu neden dert ediyosun ki ?? Basimiza gelen kotu seylerden hangisi cozume ulasti her seyi kiniyoruz yapabildgimiz tek sey bu ?? Bunun nesi sana batti ?
Erdem ~ 8 yıl önce
Ayrica bunun onune ben gecemem zekan buna yetmiyor sanrim. Bunun onune devlet devletin basindakiler gecebilir . ama iste senin gibiler oldukca bizden bir halt olmaz neden biliyo musn. Ancak esip gurleriz biz saldiriirz
ATCo ~ 8 yıl önce
Sadece Twitter yetmez. TV kanallarında da kınama haberlerimiz yayınlanmalı. Arkadaşlarımızın yanlarında olduğumuzu her platformda ilan etmeliyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000