17 Mayıs 2015, Pazar 17:40:07

TGS PERSONELİ TRAKTÖR VE KONTEYNER ARASINDA SIKIŞTI

Atatürk Havalimanı'nda Turkish Ground Services (TGS) personeli bagaj yüklemesi sırasında traktör ve AKH arasında sıkıştı.
  • Arkadas tgs cok sayida eleman almaya basladi bu tgs devletinmi ozelmi bilgi veerirseniz sevinirim tşkler
  • Kalır tabii dostlarım engelli işçileri uçak altında adam yok diye kullanıyorlar denetim yok denetime gelenler ayni frekansın adamları olan işçiye garibana oluyor yazik tir
  • Siz yemin ediyorum beyninizi aldirmissiniz. Ya da hayrina birine bagislamissiniz. Mudurlerin de zaten hic isi gucu yok oturup buradakileri okuyacaklar. Tenezzul bile etmezler. Meydani bos bulup bos bos konusuyorsunuz. Biz iyi kotu konusuruz onlar devam ederler. Kimseye yalaka olmaya ihtiyacim yok cok sukur. Kimin ne oldugu ortada. Uc bes paragoz laf etti diye hic bir mudur canini sikmaz rahat olun siz. Cirkefliginizle kalacaksiniz. Ay komik ya. Iyi guldum. :D
  • Kardeşim geçmiş olsun allah beterinden saklasın.
  • Mudur şef değilim die bastıra bastıra söylediğinize göre kesin ole birşey var , yoksa şu yorumlar da sizin gibi düşünen kac kişi var , herkes hakki olanı arıyor yorumlar üzere .....
  • Sen basardın evet yalaka hadı gıt mudurlerıne okut yazdını savundum sızı dıye by by yalak
  • Sizin gibi dusunmeyince yalaka oluyoruz degil mi? Siz de haklisiniz. :) Yalaka sizin gibi yattigi yerden mudurluk bekleyenlere denir. Omur boyu da oldugunuz yerde sayacaksiniz. Allah adildir. Tgsde bir seyler ters gidiyorsa bile bunun sucunu en tepelerde arayacaksiniz basmudurlerde veya nobetci mudurlerde degil. tgs icrasi neyi onaylar ve belirlerse basmudurler de onu uygular. Proseduru biliyorsaniz eger. :) Komiksiniz. Cok komiksiniz hem de. Aynen devam, aklinizin yettigi yere kadar.. ;)
  • Vardiya sistemi değişsin. Iki günde bir olması yanlış. Bes gün çalışip iki gün dinlenme olsa nasıl olur. Sadece bir öneri.
  • Cunku yalakasın
  • Ne kadar kiskancsiniz. :) Mudurleri, yoneticileri kiskanmaktan kudurmussunuz resmen. Sizi mudur yapmayacaklar, hic bi zaman onlarin yerinde olamayacaksiniz. Torpille mudur olmussa olmus sen de ayni cevreyi yapsaydin, sen de kendini gelistirip adam olsaydin sana da torpil yapsalardi. Parmakla gosterilen, durustlugu ve adilligi konusunda ornek verilen bir adam icin "izmirin basmuduru soyle boyle" demek ancak sizin gibi yattigi yerden mudurluk v.b. bekleyenlerr yakisir. Emekli olmasina ragmen o adami birakmiyorlarsa eger demek ki adam isini iyi yapiyor. Sen mudur olsan yakinlarini yerlestirmeyecek misin peki tgsye? Yerlestireceksin. Dunyanin kanunu bu. Cok konusmayin da isinizi yapin. Thydr taseron memurum bu arada ne mudurum ne bisey. Yani herkes sizin gibi dusunmuyor. ;)

Atatürk Havalimanı apronunda bir TGS çalışanı, bagaj konteyneri ve traktör arasında sıkıştı.

AirportHaber'in edindiği bilgilere göre; kaza, Turkish Ground Services'de (TGS görev yapan bagaj personeli Nihat Çelik'in, AKH denilen bagaj konteynerini doldurduğu sırada meydana geldi.

Konteyneri almaya gelen traktör geri geri gelirken, arada sıkışan Çelik'e ilk müdahale havalimanındaki doktorlar tarafından yapıldı. Çelik daha sonra kırık şüphesiyle Bağcılar Medipol Hastanesi'ne kaldırıldı.

Nihat Çelik'in hastanede yapılan muayenesinin ardından, vücudunda herhangi bir kırık olmadığı anlaşıldı.

©AirportHaber

TGS PERSONELİ TRAKTÖR VE KONTEYNER ARASINDA SIKIŞTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (57)

Avci ~ 9 yıl önce
Arkadas tgs cok sayida eleman almaya basladi bu tgs devletinmi ozelmi bilgi veerirseniz sevinirim tşkler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sinan ~ 9 yıl önce
Kalır tabii dostlarım engelli işçileri uçak altında adam yok diye kullanıyorlar denetim yok denetime gelenler ayni frekansın adamları olan işçiye garibana oluyor yazik tir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
oliwer quenn ~ 9 yıl önce
Siz yemin ediyorum beyninizi aldirmissiniz. Ya da hayrina birine bagislamissiniz. Mudurlerin de zaten hic isi gucu yok oturup buradakileri okuyacaklar. Tenezzul bile etmezler. Meydani bos bulup bos bos konusuyorsunuz. Biz iyi kotu konusuruz onlar devam ederler. Kimseye yalaka olmaya ihtiyacim yok cok sukur. Kimin ne oldugu ortada. Uc bes paragoz laf etti diye hic bir mudur canini sikmaz rahat olun siz. Cirkefliginizle kalacaksiniz. Ay komik ya. Iyi guldum. :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yasin özyay ~ 9 yıl önce
Kardeşim geçmiş olsun allah beterinden saklasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
oliwer kimse ona ~ 9 yıl önce
Mudur şef değilim die bastıra bastıra söylediğinize göre kesin ole birşey var , yoksa şu yorumlar da sizin gibi düşünen kac kişi var , herkes hakki olanı arıyor yorumlar üzere .....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sen basardın evet yalaka hadı gıt mudurlerıne okut yazdını savundum sızı dıye by by yalak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
oliwerquenn ~ 9 yıl önce
Sizin gibi dusunmeyince yalaka oluyoruz degil mi? Siz de haklisiniz. :) Yalaka sizin gibi yattigi yerden mudurluk bekleyenlere denir. Omur boyu da oldugunuz yerde sayacaksiniz. Allah adildir. Tgsde bir seyler ters gidiyorsa bile bunun sucunu en tepelerde arayacaksiniz basmudurlerde veya nobetci mudurlerde degil. tgs icrasi neyi onaylar ve belirlerse basmudurler de onu uygular. Proseduru biliyorsaniz eger. :) Komiksiniz. Cok komiksiniz hem de. Aynen devam, aklinizin yettigi yere kadar.. ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Vardiya sistemi değişsin. Iki günde bir olması yanlış. Bes gün çalışip iki gün dinlenme olsa nasıl olur. Sadece bir öneri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Cunku yalakasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oliwerquenn ~ 9 yıl önce
Ne kadar kiskancsiniz. :) Mudurleri, yoneticileri kiskanmaktan kudurmussunuz resmen. Sizi mudur yapmayacaklar, hic bi zaman onlarin yerinde olamayacaksiniz. Torpille mudur olmussa olmus sen de ayni cevreyi yapsaydin, sen de kendini gelistirip adam olsaydin sana da torpil yapsalardi. Parmakla gosterilen, durustlugu ve adilligi konusunda ornek verilen bir adam icin "izmirin basmuduru soyle boyle" demek ancak sizin gibi yattigi yerden mudurluk v.b. bekleyenlerr yakisir. Emekli olmasina ragmen o adami birakmiyorlarsa eger demek ki adam isini iyi yapiyor. Sen mudur olsan yakinlarini yerlestirmeyecek misin peki tgsye? Yerlestireceksin. Dunyanin kanunu bu. Cok konusmayin da isinizi yapin. Thydr taseron memurum bu arada ne mudurum ne bisey. Yani herkes sizin gibi dusunmuyor. ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000