31 Temmuz 2017, Pazartesi 18:13:43

PTT ile THK Üniversitesi arasında işbirliği

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ) ile Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı.
  • Paşanız üniversitenin A6'sı ile fink atsın, şubeler cigerci kedisi ve hatta dilenci gibi kapı ağızlarında deri dilensin, birileri har vurup harman savursun, odeo banktan 50 milyon liralık bir kredi borcu daha bir tarafınızla irtibatlansın, ihtiyar askerler her yerine yuvalansın ve siz hala THK THK THK deyin. THK kadar başınıza taş düşsün. Türkiye'nin şuanda en gereksiz organizasyonu. Kapansa da millet rahat bir nefes alsa.
  • Akın Öztürk kurtaracaktı ya hani sizi :) Aaa bak fetöcü çıktı. Ama siz hala yerinizde duruyorsunuz. Kimler tarafından korunuyorsunuz?
  • gokce pilotları şuraya yorum yapmaktan bile çekiniyorsunuz beğenemiyorsunuz bile yada bu halinize ilgisizsiniz herhal
  • Albay emeklisi ve general emeklisi abiler. Mangal kül bırakmazsınız ama şu devrelerinizin haline bir bakın. Herkes sözde milliyetçi ve vatansever. Sizi kim, ne için eğitti harbiden anlamak zor. Bu adam ve bunun gibiler hep istisna mı şimdi? Bir söyleyin içinizde adam gibi adam var mı? Yazıklar olsun size. Ülkenin başına açmadık iş bırakmadınız. Tüh kalıbınıza....
  • İş güç yokda ptt kafeye mi mesele.thk nu düşürülen bataklıktan kurtarın önce.Türkiyenin 1 numaralı uçuş okulu uçamaz halde,ihaleler özellerin elinde.thk nu eski düzeye getirin.thk genel merkezindeki gereksiz müdürlükleri kapatın.oda baştakilerden kurtulmakla başlar.
  • Pes Paşa! Dünyayı yedin bitirdin halen doyamadın saltanata. Sıra PTT'ye sirayet etmeye mi geldi?
  • Tören mi yapmışlar bunun için gerçekten?
  • sağlık bakanlığında söz verdiği halde helikopter ambulansçı pilotların maaşlarını niye düşürmeye çalışıp kriz üstüne kriz yaratıyorlar dün hepsi işi bırakınca sonrasında bakan sert çıkınca niye geri adımatmak zorunda kalıyorlar bir soraydınız.illaki maaşınızı düşürecem veya pilot fazlam var bir kısmınızı atacam diye zorlarken biryandanda sıkılmadan helikopter pilotu arıyorum diye ilan veriyorlar bu nasıl iş diye soraydınız keşke. birgün reis e tam toslayacaklar ama dur bakalım ne zaman.bunların hakkından ancak reis gelir.
  • Demek ki neymiş turkısh pırtta degısen birsey yokmuş..tüccarlıga devammm..bi gidin artık emekliyen asker tayfası yaa..
  • Herkes hayal eder THK yapar. Böylesine büyük bir projeyi hayata geçiren yönetime bravo!

Protokolün imzalanması dolayısıyla rektörlükte tören düzenlendi. Protokole, THK Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Kürşat Atılgan ile PTT AŞ Genel Müdürü Kenan Bozgeyik imza koydu.

Protokolle, Türkiye'de ilk kez bir üniversite kampüsünde "PTT Kafe" açılacak, personel ve öğrenciler PTT hizmetlerinden indirimli yararlanacak.

Atılgan, iş birliğinden memnuniyetini belirterek "İki güzide kurum arasında daha da büyük işler yapmak için karşılıklı araştıracağız. İnşallah güzel şeyler olacak." dedi. Bozgeyik ise protokolün hayırlı olmasını dileyerek, anlaşmanın iki kurum arasında sinerji oluşturacağını söyledi. 

PTT ile THK Üniversitesi arasında işbirliği

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

işin doğrusu ~ 7 yıl önce
Paşanız üniversitenin A6'sı ile fink atsın, şubeler cigerci kedisi ve hatta dilenci gibi kapı ağızlarında deri dilensin, birileri har vurup harman savursun, odeo banktan 50 milyon liralık bir kredi borcu daha bir tarafınızla irtibatlansın, ihtiyar askerler her yerine yuvalansın ve siz hala THK THK THK deyin. THK kadar başınıza taş düşsün. Türkiye'nin şuanda en gereksiz organizasyonu. Kapansa da millet rahat bir nefes alsa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akın ~ 7 yıl önce
Akın Öztürk kurtaracaktı ya hani sizi :) Aaa bak fetöcü çıktı. Ama siz hala yerinizde duruyorsunuz. Kimler tarafından korunuyorsunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gok ~ 7 yıl önce
gokce pilotları şuraya yorum yapmaktan bile çekiniyorsunuz beğenemiyorsunuz bile yada bu halinize ilgisizsiniz herhal

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asker abişler ~ 7 yıl önce
Albay emeklisi ve general emeklisi abiler. Mangal kül bırakmazsınız ama şu devrelerinizin haline bir bakın. Herkes sözde milliyetçi ve vatansever. Sizi kim, ne için eğitti harbiden anlamak zor. Bu adam ve bunun gibiler hep istisna mı şimdi? Bir söyleyin içinizde adam gibi adam var mı? Yazıklar olsun size. Ülkenin başına açmadık iş bırakmadınız. Tüh kalıbınıza....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bataklık ~ 7 yıl önce
İş güç yokda ptt kafeye mi mesele.thk nu düşürülen bataklıktan kurtarın önce.Türkiyenin 1 numaralı uçuş okulu uçamaz halde,ihaleler özellerin elinde.thk nu eski düzeye getirin.thk genel merkezindeki gereksiz müdürlükleri kapatın.oda baştakilerden kurtulmakla başlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pes! ~ 7 yıl önce
Pes Paşa! Dünyayı yedin bitirdin halen doyamadın saltanata. Sıra PTT'ye sirayet etmeye mi geldi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PTT kafe ~ 7 yıl önce
Tören mi yapmışlar bunun için gerçekten?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çiftlik ~ 7 yıl önce
sağlık bakanlığında söz verdiği halde helikopter ambulansçı pilotların maaşlarını niye düşürmeye çalışıp kriz üstüne kriz yaratıyorlar dün hepsi işi bırakınca sonrasında bakan sert çıkınca niye geri adımatmak zorunda kalıyorlar bir soraydınız.illaki maaşınızı düşürecem veya pilot fazlam var bir kısmınızı atacam diye zorlarken biryandanda sıkılmadan helikopter pilotu arıyorum diye ilan veriyorlar bu nasıl iş diye soraydınız keşke. birgün reis e tam toslayacaklar ama dur bakalım ne zaman.bunların hakkından ancak reis gelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Trcn ~ 7 yıl önce
Demek ki neymiş turkısh pırtta degısen birsey yokmuş..tüccarlıga devammm..bi gidin artık emekliyen asker tayfası yaa..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler! ~ 7 yıl önce
Herkes hayal eder THK yapar. Böylesine büyük bir projeyi hayata geçiren yönetime bravo!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Frm ~ 7 yıl önce
Harbiden çok komık ve gülünç sadece gülmekten yarıldım be yaaa...
Mersin ~ 7 yıl önce
Herkes gider mersine thk gider tersine!hirsizlik ve beceriksizligin neresini tebrik ediyorsun anlatsana biraz?
Mersine ~ 7 yıl önce
İroni diye bir kelimenin varlığından haberdar olduğunda tekrar konuşuruz!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000