13 Ağustos 2017, Pazar 14:52:35

THK uçağı pistten çıktı!

Afyonkarahisar'da Türk Hava Kurumu tarafından verilen uçuş eğitimi sırasında talihsiz bir kaza yaşandı.
  • Olan THK nin öğrencilerine oldu yine. Beceriksizler laner olsun ya
  • Pilot asker kökenli mi olacakmış. =)
  • Bu arkadaş daha savaş pilotu olacak ha ? hemde 30 derecenin üzerinde yatış görmeden!! SONRASI MALUM...KADIFEKALE
  • Gecmis olsun.Cross wind?
  • yorumlar cok kotu. kotu bir durum olmus insanlar gecmis olsun demekten aciz. iciniz ne kadar irin pislik kin dolu. o cocugun yerinde umarim sizolursunuz ve daha beterini yasarsiniz
  • hemen yeni uçaklar için deri kampanyası başlatın:) deve derisi!
  • Artık sivil pilot yetiştirmeyin. İşsşzlik var? Çok fazla tipli tipsiz işsiz var. Bir çogu karın tokluğuna çalışıyor. Bu işin sonu gerçekten kötü. Dengelerle oynarsanız sonucunda kazaya mahal verirsiniz. Sorumlu tüm shgm, şirketler ve okullardır. Sonra demesin torununuz 'dedemde çok ekşi elma yemiş' Deden haram yedi bilerek, uyarıları dinlemeyerek
  • oncelikle etrafta egitimciyim diye gecinen egitmenlerin egtilmesi acil lazim. sonrasi ise bu projeye alinan cocuklarin neye gore secildigine bakilmali. kucuk egitim ucaklarini pistten cikarabiliyorsan durup bir daha dusunulmeli bu is. savas ucagi verdigimizde baska bir yere cikarmasinlar ucaklari
  • gökçenin dört ambulans helikopterini kirasını ödeyemediler diye caponlar aldı tırlara yükleyip götürdüler.birzamanlar bu sektörde bizden başka aktör kalmayacak bütün helikopter işletmelerini kendimize bağlayacağız diye yola çıkan amatör yiyici güruhu yedi bitirdi bu noktaya getirdi kurumu.deişen birşey yok hala ahbap çavuş ilişkileriyle amatör yönetim yönetiyor.
  • Tüm Thk camiasına geçmiş olsun dilerim. Eğitim uçuşunda olağan şeyler Allah daha büyüklerinden korusun bununla Geçmiş olsun ..

Afyonkarahisar'daki askeri meydanda Türk Hava Kurumu tarafından verilen uçuş eğitimi sırasında talihsiz bir kaza yaşandı.

Türk Hava Kurumu tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görev yapmak üzere eğitilen pilot adaylarından biri iniş sırasında uçağın kontrolünü kaybetti. Uçak, pistte tutunamayarak yumuşak zemine daldı.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Yaşanan kaza sonrasında uçağın yatay stabilizesinde hasar meydan geldiği öğrenildi.

Kaza sırasında tek uçuş yapan pilot adayının yaralanmaması ise teselli kaynağı oldu.

©AirportHaber.com ÖZEL

THK uçağı pistten çıktı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

Yazik ~ 7 yıl önce
Olan THK nin öğrencilerine oldu yine. Beceriksizler laner olsun ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xdrop ~ 7 yıl önce
Pilot asker kökenli mi olacakmış. =)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NE? ~ 7 yıl önce
Bu arkadaş daha savaş pilotu olacak ha ? hemde 30 derecenin üzerinde yatış görmeden!! SONRASI MALUM...KADIFEKALE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC ~ 7 yıl önce
Gecmis olsun.Cross wind?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thk ~ 7 yıl önce
yorumlar cok kotu. kotu bir durum olmus insanlar gecmis olsun demekten aciz. iciniz ne kadar irin pislik kin dolu. o cocugun yerinde umarim sizolursunuz ve daha beterini yasarsiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Klm ~ 7 yıl önce
Thk yonetimi ektigini biciyor yorumlar normal.
thkli ~ 7 yıl önce
Bu sene turkiye birincisi olmama ragmen thk hakkimi yedi vay bayimcira vay
Thk yönetimi savunucusu ~ 7 yıl önce
Thk yönetiminin suçunu neden Thk yönetimi tarafından kandırılmış bir öğrenci çekiyor ya da bundan nasıl zevk duyabiliyorsun?
deri ~ 7 yıl önce
hemen yeni uçaklar için deri kampanyası başlatın:) deve derisi!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thk ~ 7 yıl önce
Artık sivil pilot yetiştirmeyin. İşsşzlik var? Çok fazla tipli tipsiz işsiz var. Bir çogu karın tokluğuna çalışıyor. Bu işin sonu gerçekten kötü. Dengelerle oynarsanız sonucunda kazaya mahal verirsiniz. Sorumlu tüm shgm, şirketler ve okullardır. Sonra demesin torununuz 'dedemde çok ekşi elma yemiş' Deden haram yedi bilerek, uyarıları dinlemeyerek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Var ~ 7 yıl önce
Var cunku sizin gibiler konuyu lisans almaktan ibaret saniyor. Var cunku yabanci dilleri yetersiz. Var cunku soru ezberleyip gecen ve kendine ne hikmetse pilot vasfini yakistirip etrafta havali havali gezen arizona kertenkeleleri var. Var cunku bunlar piyasanin degerini ve itibarini dusuruyorlar. Konu fazlalik degil. Konu nitelik.
egitimcilerin egitilmesi ~ 7 yıl önce
oncelikle etrafta egitimciyim diye gecinen egitmenlerin egtilmesi acil lazim. sonrasi ise bu projeye alinan cocuklarin neye gore secildigine bakilmali. kucuk egitim ucaklarini pistten cikarabiliyorsan durup bir daha dusunulmeli bu is. savas ucagi verdigimizde baska bir yere cikarmasinlar ucaklari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çoknormal ~ 7 yıl önce
gökçenin dört ambulans helikopterini kirasını ödeyemediler diye caponlar aldı tırlara yükleyip götürdüler.birzamanlar bu sektörde bizden başka aktör kalmayacak bütün helikopter işletmelerini kendimize bağlayacağız diye yola çıkan amatör yiyici güruhu yedi bitirdi bu noktaya getirdi kurumu.deişen birşey yok hala ahbap çavuş ilişkileriyle amatör yönetim yönetiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xxxx ~ 7 yıl önce
Tüm Thk camiasına geçmiş olsun dilerim. Eğitim uçuşunda olağan şeyler Allah daha büyüklerinden korusun bununla Geçmiş olsun ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000