10 Ağustos 2017, Perşembe 10:33:45

THY Kudüs çağrısına kayıtsız kalmadı

Twitter’da başlatılan ‘#ThyKudüseİndirimYap’ etiketine Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi'den cevap geldi.
  • Kudüs ziyareti maskesi ile İsrailin başka şehirlerine sızıp terör faaliyetlerinde bulunmak isteyen militanlara çok dikkat etmesi gerekir İsrailin.
  • Zamlar ne oldu ? Bi laf attınız ortaya daha da ses çıkmadı ?
  • !!!!
  • Ucuz reklam, başka kapıya! Türkiye nere, islamiyet ve insan hakları nere!!
  • Thy bir tek personeline sağır.
  • Bu mantıktan #thyamsterdamaindirimyap #hacıbizimzamlarneoldu

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, ''Anlaşma yapan acentalara Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gidiş-dönüş bilet ücreti 159 dolardır'' dedi.

Sosyal medya platformu Twitter’da kullanıcılar tarafından başlatılan '#ThyKudüseİndirimYap' etiketi kısa sürede 'trend topic' olarak bilinen, Türkiye’nin en çok konuşulan gündem başlıklarının yer aldığı listeye girdi.

Kullanıcıların sosyal medya aracılığı ile yaptıkları çağrıyı karşılıksız bırakmayan THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, Twitter hesabından bir açıklama yaptı. Ekşi paylaştığı tweette, ''Ve Kudüs şehri. Gökte yapılıp yere indirilen şehir.(S.Karakoç). Anlaşma yapan acentalara (Sabiha'dan) gidiş-dönüş bilet ücreti 159 dolardır'' ifadelerini kullandı.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; yapılacak işlemlerin acenteler üzerinden gerçekleştirilmesi durumunda yolcuların bu fiyatlardan faydalanabileceği öğrenildi.

Türk Hava Yolları'nın söz konusu kampanyası Sabiha Gökçen Havalimanı - Tel Aviv uçuşları arasında yaptığı uçuşları kapsıyor. Öte yandan Kudüs, kara yoluyla Tel Aviv'e yaklaşık 70 kilometrelik mesafede bulunuyor.

THY Kudüs çağrısına kayıtsız kalmadı

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Mişon ~ 7 yıl önce
Kudüs ziyareti maskesi ile İsrailin başka şehirlerine sızıp terör faaliyetlerinde bulunmak isteyen militanlara çok dikkat etmesi gerekir İsrailin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bizim ~ 7 yıl önce
Zamlar ne oldu ? Bi laf attınız ortaya daha da ses çıkmadı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalancı solomon ~ 7 yıl önce
!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geç bunları ~ 7 yıl önce
Ucuz reklam, başka kapıya! Türkiye nere, islamiyet ve insan hakları nere!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
King in the north ~ 7 yıl önce
Thy bir tek personeline sağır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Harekat 58 ~ 7 yıl önce
Bi doymadınız !!! Adamların üzerine hergün bomba yağıyor. ..Ayakbagi olmayın yeter sizden kimse birşey istemiyor
Harekat 58'e ~ 7 yıl önce
O bombaları yağdıranlarla iktidar bayağı samimi. Mavi marmara'da katledilenlerin hesabının sorulmaması ve onlara karşı açılan dava olayının düşmesi ile oradan alınan hormonlu tohumlardan,kipalıların sarayda ağırlanmasından vs iyice belli oldu samimiyetleri. Bu konuda ne diyeceksin peki?
Solomon Hanukzade ~ 7 yıl önce
Ben kipaliyim, T.C. ve Israil vatandasiyim, Turk bayragi icin canimi veririm, Israil icin de aynisini yaparim. Askerligimi komando olarak yaptim, elhamdulillah-muslumanim diye gecinenlerin girmediyi yerlerde PKK-li kopeklerini geberttim. Ayip degil mi?
Solomon'a ~ 7 yıl önce
O yorumda kipalılar derken iktidar partisinin hem onlara laf söyleyip ve izledikleri politikaları beğenmeyip hem de onlarla sarayda orada burada görüşmeleri,para ve çıkar için mavi marmara gemisinde yaşananlar hakkında açtıkları davayı düşürmeleri ve tohumları oradan almaları ironi edildi kipalılara saygısızlık yok.
Geç bu işleri ~ 7 yıl önce
İsrail'de kaç tane pkk lıya denk geldim. Orda iş yapıyorlar. Bunları koruyorsunuz. Münafıklık yapmayınız.
Solomon Hanukzade ~ 7 yıl önce
Israil'de ve Turkiye'de kac tane yandas gordum. Sozde AKP'li, sosyal networklerde tum yahudildre kufreden, az kala mukaddes Tevrata'a kufreden, ama gercek hatatta yahudilerle, hatta Israil vatandaslari sayesinde milyonlar kazanip Arafat ve Hamasa nefretini belli edenler.
saçmalık ~ 7 yıl önce
Bu mantıktan #thyamsterdamaindirimyap #hacıbizimzamlarneoldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hahaha ~ 7 yıl önce
Ne kadar terbiyesizce bir düşünce, biraz saygılı olun insanların dinine, inançlarına,değerlerine. Belli müslüman değilsin, en azından müslümanlar için Kudüs'ün önemini araştırmanı yeğlerim ki birşeylerin farkında ol. Sizin gibi kafalarla ne yapacağız bilmiyorum. Bi bitmediniz :(
Yobazlara ~ 7 yıl önce
Ah Yavuz Sulan Selim ahh seni Rahmetle anıyoruz!!
?? ~ 7 yıl önce
Müslümanın müslümana yaptığı zulüm olan tek ülke!! Türkiye!! İsrail daha masum!!
Kesin ~ 7 yıl önce
Bu ingilizler kesin örgütten hahaha..
Hahaha ~ 7 yıl önce
Bu zihniyet çok tehlikeli. Ayırımcılık yapıyor ve diğer dinleri küçümsüyorsunuz. Bence biraz kitab vs okuyup bilgiyi geliştirip sonra fikirleri yazalım

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000