22 Mart 2018, Perşembe 15:00:21

THY Los Angeles uçağı İzlanda'ya yönlendi

Türk Hava Yolları'nın Los Angeles - İstanbul seferini yapan uçağı İzlanda'nın Keflavik kentine indi.
  • Yaşlıları almayacaksin uçaga
  • Buraya. Bu Arap yolcular yüzünden göreceksiniz THY kalitede dip yapacak. Ucaga binislerinde Kabine tasidiklari bavullar yüzünden özellikle Almanya icin söylüyorum yasananlari bir görseniz, her ucus 30 dakika rötar. Rezaletin bini bir para.
  • Neden izlanda. Ne alaka.. Izlanda, LA-Istanbul rotasinin üzerinde mi? Irlanda ve Ingiltere yakindayken neden en uzak izlanda.?
  • Somer'in kadifeden Earl Grey çay kesesini unuttun galiba. Bi de johnson's baby kolonyasını
  • Bu hasta olayları için uçaklarda paraşütle deport sistemi olmalı. Uçak şehrin üstüne geldiğinde hastayı sedyeye yatırıcan, hafif bir sakinleştirici gaz koklatıcan, sonra sedye uçaktan ayrılırken hoppa paraşüt otomatik açılacak. Sedyedeki sinyal verici ile hastanın indiği yerde bulunması çok kolay. Bir de bileti alırken yolcu bu işlemi otomatik kabul etmiş olacak. Başka türlü zarar zarar, nereye kadar.
  • nedir bu TK nin iranli hasta yolculardan cektigi, hepte abd gidis dönuslerde sanki bilerek yapiyomus gibi izlandaya inidirp kaldiriyolar... Dogu ucuslarinda hastalanan yolcu göremezsiniz sanirim iranli yolcu yok diye... :D
  • Yönlendi nedir ya nasıl bi Türkçe
  • somer hala şapkayla mı geziyor? eline bir torba simit sarayı poşetiyle gelir kimseye vermez bütün uçuş kendi yer onu, ne garip adam ya :)
  • Bakın kaptanlar yolcuyu yarı yolda bırakmış bide bunların peşinden sendika diye gitmeye çalışıyorsunuz
  • Her ucusta oluyo bu yolcu türünden ya kalkmadan rötara sokuyo ya böyle indiriyor ucus zaten ağır istirahatler böylece 18 saatlere kadar iniyor orda hakkımı helal etmiyorum anlayana

Los Angeles'tan İstanbul'a gelmek üzere havalanan TK10 sefer sayılı Boeing 777 tipi uçak İzlanda'nın Keflavik kentine yönlendirildi.

TC-JJL kuyruk tescilli Boeing 777-300ER tipi uçağın bir yolcunun kalp spazmı geçirmesi üzerine İzlanda'ya yönlendirildiği öğrenildi.

İranlı yolcunun ambulansa alınarak hastaneye kaldırıldığı THY uçağının ise az sonra İstanbul'a gelmek üzere yeniden havalanacağı kaydedildi.

THY Los Angeles uçağı İzlanda'ya yönlendi

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Yaşlı yolcular ~ 6 yıl önce
Yaşlıları almayacaksin uçaga

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaziyorum ~ 6 yıl önce
Buraya. Bu Arap yolcular yüzünden göreceksiniz THY kalitede dip yapacak. Ucaga binislerinde Kabine tasidiklari bavullar yüzünden özellikle Almanya icin söylüyorum yasananlari bir görseniz, her ucus 30 dakika rötar. Rezaletin bini bir para.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Izlandali ~ 6 yıl önce
Neden izlanda. Ne alaka.. Izlanda, LA-Istanbul rotasinin üzerinde mi? Irlanda ve Ingiltere yakindayken neden en uzak izlanda.?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fc'ye ~ 6 yıl önce
Somer'in kadifeden Earl Grey çay kesesini unuttun galiba. Bi de johnson's baby kolonyasını

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Paraşüt ~ 6 yıl önce
Bu hasta olayları için uçaklarda paraşütle deport sistemi olmalı. Uçak şehrin üstüne geldiğinde hastayı sedyeye yatırıcan, hafif bir sakinleştirici gaz koklatıcan, sonra sedye uçaktan ayrılırken hoppa paraşüt otomatik açılacak. Sedyedeki sinyal verici ile hastanın indiği yerde bulunması çok kolay. Bir de bileti alırken yolcu bu işlemi otomatik kabul etmiş olacak. Başka türlü zarar zarar, nereye kadar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
senin ~ 6 yıl önce
harcanmaman lazim
havaci ~ 6 yıl önce
nedir bu TK nin iranli hasta yolculardan cektigi, hepte abd gidis dönuslerde sanki bilerek yapiyomus gibi izlandaya inidirp kaldiriyolar... Dogu ucuslarinda hastalanan yolcu göremezsiniz sanirim iranli yolcu yok diye... :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hava Civa ~ 6 yıl önce
Doğru yorum. Ya arap hastalanır ya da İranlı ne hikmetse
Turkish bitte ~ 6 yıl önce
Yönlendi nedir ya nasıl bi Türkçe

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adını sen koy ~ 6 yıl önce
Ak Liman olsun
fc ~ 6 yıl önce
somer hala şapkayla mı geziyor? eline bir torba simit sarayı poşetiyle gelir kimseye vermez bütün uçuş kendi yer onu, ne garip adam ya :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bakın görüyorsunuz ~ 6 yıl önce
Bakın kaptanlar yolcuyu yarı yolda bırakmış bide bunların peşinden sendika diye gitmeye çalışıyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorumlardaki ~ 6 yıl önce
zeka seviyesinden ben utandim
Her ucusta ~ 6 yıl önce
Her ucusta oluyo bu yolcu türünden ya kalkmadan rötara sokuyo ya böyle indiriyor ucus zaten ağır istirahatler böylece 18 saatlere kadar iniyor orda hakkımı helal etmiyorum anlayana

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000