11 Ekim 2017, Çarşamba 16:06:46

THY oraya yeniden uçacak

Türk Hava Yolları geçtiğimiz uçmama kararı aldığı bir noktaya yeniden sefer başlatma kararı aldı.
  • 200 lira vize ucreti aliyolar (TURK PASAPORTU HARIC) yaklasimlari degisirse bolgeye Thy'nin onderliginde buyuk atilim yapilir. zeki arkadasım parantezı okurmusun - BI AKILLI SENSIN DIMI
  • 777 ekiplerine yeni bir hat daha geliyor oyleyse
  • 2015 ocak ayında A319 tipi uçakla gidişte yaklaşık 40 kişi, dönüşte B737-800 tipi uçakta yaklaşık 30 kişi vardı. Yine boş gidip geleceği ortada. Her zaman ki gibi laf ve ego doyumsuzluğundan başka birşey değil. Ayrıca diğer yorumlarda belirtildiği gibi Ürdün turistleri kazıklamaktan vazgeçmezse bu seferler yine uzun sürmez. Akabe'den Petra'ya otobüs fiyatı yerli halta 3 lirayken turiste 15 lira!!!
  • Urdun cok pahali. Hersey. Turizm gelismesi icin ulasima yatirim yapmalilar. Ozellikle petra ya giriste dunyanin parasini odemek zorunda turistler. Ben o paraya gidis donus yurtdisi ucak bileti aliyorum.
  • Urdun'un 2 tane cok onemli turistik harikasi var ama su turiste uyguladigi fais fiyatlardan vazgecmesi lazim. Petraya giris turistlere 250 urdunlulere 5 lira yada ulkeye giristi 200 lira vize ucreti aliyolar ( Turk pasaportu haric) yaklasimlari degisirse bolgeye Thy'nin onderliginde buyuk atilim yapilir. Bizi bu bolgede seven ender milletlerden nasilsa :)

Türk Hava Yolları geçtiğimiz uçmama kararı aldığı bir noktaya yeniden sefer başlatma kararı aldı.

Geçtiğimiz yıl Akabe'ye düzenlediği seferleri durdurma kararı alan Türk Hava Yolları, seferleri yeniden başlatma kararı aldı.

Türk Hava Yolları'ndan yapılan açıklamada, "İstanbul-Akabe-İstanbul seferlerimiz haftada 3 frekans olarak planlanmış olup, 18 Mart 2018 tarihi itibarıyla başlayacaktır" denildi.

Türk Hava Yolları'nın Ürdün'de bulunan Akabe Kral Hüseyin Havalimanı'nda yolcu başına alınan ücretin 40 Dinar'a yükseltilmesinden sonra uçuşları durdurma kararı aldığı belirtilmiş, Ürdün'lü yetkililer de alınan karardan kısa sürede vazgeçildiğini duyurmuştu.

THY oraya yeniden uçacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Bahdir~yazana REMZİ ~ 6 yıl önce
200 lira vize ucreti aliyolar (TURK PASAPORTU HARIC) yaklasimlari degisirse bolgeye Thy'nin onderliginde buyuk atilim yapilir. zeki arkadasım parantezı okurmusun - BI AKILLI SENSIN DIMI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bahadir ~ 6 yıl önce
Nereye varmaya calistin ? Soru mu sordun ? Neyi elestirdin ?
Ekip ~ 6 yıl önce
777 ekiplerine yeni bir hat daha geliyor oyleyse

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boş uçak ve turist kazıklama!! ~ 6 yıl önce
2015 ocak ayında A319 tipi uçakla gidişte yaklaşık 40 kişi, dönüşte B737-800 tipi uçakta yaklaşık 30 kişi vardı. Yine boş gidip geleceği ortada. Her zaman ki gibi laf ve ego doyumsuzluğundan başka birşey değil. Ayrıca diğer yorumlarda belirtildiği gibi Ürdün turistleri kazıklamaktan vazgeçmezse bu seferler yine uzun sürmez. Akabe'den Petra'ya otobüs fiyatı yerli halta 3 lirayken turiste 15 lira!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Montevideo fly ~ 6 yıl önce
Türkiyede de öyle degilmi müzede resturantlarda taksilerde seyyar satıcılar bile fas tunus mısır türkiye ürdün hepsi aynı nasıl kazıklıyabilirim
Urdun cok pahali ~ 6 yıl önce
Urdun cok pahali. Hersey. Turizm gelismesi icin ulasima yatirim yapmalilar. Ozellikle petra ya giriste dunyanin parasini odemek zorunda turistler. Ben o paraya gidis donus yurtdisi ucak bileti aliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bahadir ~ 6 yıl önce
Urdun'un 2 tane cok onemli turistik harikasi var ama su turiste uyguladigi fais fiyatlardan vazgecmesi lazim. Petraya giris turistlere 250 urdunlulere 5 lira yada ulkeye giristi 200 lira vize ucreti aliyolar ( Turk pasaportu haric) yaklasimlari degisirse bolgeye Thy'nin onderliginde buyuk atilim yapilir. Bizi bu bolgede seven ender milletlerden nasilsa :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vedat ~ 6 yıl önce
Neyseki Pegasus girdi Ankara üzerinden makul fiyata gideceğim birde Atina üzerinden çok uygun Ürdün’e uçuşur Akabe isabetli olmuş sevindim Hurgada sharm gibi full olur bence
Bahadir'a sorular ~ 6 yıl önce
Bahadir kardes, Turkiye'de TC vatandaslarina ve yabanci vatandaslara uygulanan farkli muze giris ucretlerine ne diyeceksin? Birde Urdun'e girerken 200 Lira vize ucreti demissin. Urdun TC vatandaslarina vize uygulamiyor: http://www.mfa.gov.tr/turk-vatandaslarinin-tabi-oldugu-vize-uygulamalari.tr.mfa
Aqaba ~ 6 yıl önce
Aqaba’da muhteşem bir proje Mart ayında işletime başlıyor AYLA. Golf sahaları,marina,5 yıldızlı oteller,alışveriş merkezleri,aqua,eğlence merkezi ve harika beach’ler. Aslında Ürdün pahalı bir ülke değil.Maalesef bizim paramız değersiz. 1 JOD nerdeyse 5 TRL’ye denk.Dolayısıyla Petra’ya 50 JOD giriş ücreti oluyor bizim parayla 250 TRL.. Tabii ki Aqaba’nın ve Petra’nın yanısıra Ölü Deniz ve Vadi Rom görülmeye değer yerler. THY’nin sefer başlatması,inanıyorum ki bu ülkenin turizminin gelişmesine büyük katkısı olacak.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000