14 Mayıs 2018, Pazartesi 08:39:03

THY uçağında olay çıkardı... 1 gün sonra ölü olarak bulundu!

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Zürih uçağında olay çıktı. Yolculardan biri, yanındaki başka bir yolcuya zorla yoğurt yedirmeye kalktı daha sonra ise 20 dakika boyunca uçağın kabininde bağırarak tekbir getirdi. Olaya karışan yolcu 1 gün sonra ölü olarak bulundu.
  • Uçağın içinde bazı yorum yapan kişilere tek sorum var hanginiz o tarihte yolculuk yaptı
  • Bu kadının gözünü çıkarmış. Asil mesele şu: bir gün öncesinde uçakta ardebe çıkarıp bir sürü insanı travmaya uğratmış bir psikopat. Aslında polisin adamı bırakması tam bir aciziyet belirtisi. Ayrıca olayın mağduru olanların bilgisini almadan medya yanlış bilgilendiriyor insanları. Sorun biraz da medyanın edepsizliğinde
  • Ne kadar sağlık durumu yerinde olmayan hasta varsa milli havayolumuza zarar vermek içğn sıraya girmiş gibi. Ya hastasınız, ya hamilesiniz, ya panik ataksınız, ya başınız ağrır, dişiniz tutar, akli dengesi bozuk yahu bu tedavi edilme ve insanları bu durumlarınıza başettirme rahatlığını kim veriyor size. Demekki bir uyanıklık var bu işte. Bu konuda ciddi bir önlem alınması şart artık.
  • Sayesinde THY isvicre medyasinda arap sirketine döndü.
  • Hostes maaslari ne zaman dusecek
  • Hayatini kaybeden kisi kuzenim olur ve coxukluktan beri surekli iletisimde oldugum kisidir. kendisi herhangi bir duayı bile bilmez. Yanindaki çocuğa yoğurt teklif ediyor ve onde oturan annesi yerinden kaldirilmasini istiyor. Kuzenimde bir anda parliyor ve bir anda uzerine birileri atilinca allahu ekber diyor gauri resmi. Olayin cok ilginc kismi kendisi dunyanin en buyuk toptancilarindan birinde ust duzey yoneticidir ve amerikada yasamaktaydi. 28 nisan aksami istanbulda tanismistir o kizla ve kiza asik oldugu soylenmekte ve olayin icinde cok gariplikler bulunmakta. Emin olun cok karmasik bir durumun icerisindeyiz. suraya salak sacma yorumlar yapmamanizi rica ediyorum.
  • Allah seni, senin gibi cahillerle sınasın inşallah
  • Ne acı "Allahu Ekber" diyenden korkar olduk...
  • Kumpas olmasın..
  • Maaşlar düşsün diyen o kekolar nerede

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Zürih uçağında olay çıktı. Yolculardan biri, yanındaki başka bir yolcuya zorla yoğurt yedirmeye kalktı daha sonra ise 20 dakika boyunca uçağın kabininde bağırarak tekbir getirdi. Diğer yolcuların müdahalesiyle etkisizleştirilen yolcu uçak inince gözaltına alındı. Yolcunun akli dengesinin yerinde olmadığı ortaya çıktı...

İsviçre basınında yer alan habere göre İstanbul Zürih seferini yapan THY yolcu uçağındaki yolculardan biri, yanında oturan bir başka yolcuya zorla yoğurt yedirmeye kalktı. Çıkan tartışmadan sonra 29 yaşında olan yolcu, bu kez tekbir getirmeye başladı. 20 dakika boyunca kabinde bağıran ve tekbir getiren yolcu tüm uyarılara rağmen durmayınca diğer yolcular kendisine müdahale etti.

İsviçre'de Türkçe yayın yapan Post Gazetesi'nde yer alan habere göre; İsviçre'nin Glarus kantonunda bir Türk'ün öldüğü ilişki cinayeti Polis tarafından araştırılıyor. Olay gecenin geç saatlerinde Näfels'deki spor merkezi Linth-Arena'nın otelde gerçekleşti. İlk bulgulara göre, polis teşkilatının Cumartesi günü açıkladığı gibi, spor merkezinin otel odasında Türk ve İsviçre vatandaşı bayan E.D arasında bir anlaşmazlık yaşandı. Diğer otel konukları, odadan çığlıklar ve gürültü duyduklarını, kurtarma için acele ettiklerini ve silahsız saldırganı ve ağır yaralı kadını ayırdıklarını belirttiler.

Bir Polis sözcüsüne göre bayanın, İsviçre'de vatandaşlık almış bir Türk olduğu belirtildi. Polis sözcüsü, olay yerinde daha sonra ölen adamın ağır yaralı Zürih Hastanesi'ne kaldırılan kadına karşı fiziksel güç kullandığını tahmin ediyor.

Gözü ve yüzünde ağır yaralar morluklar bulunduğu belirtilen kadınının helikopterle Zürih Hastanesi'ne kaldırıldığı açıklandı. Tedavisi devam ettiği için, Polis kadını sorgulayamadı. Erkeğin ise, otel odasında olay sonrası bilincini kaybettiği ve yapılan müdaheleyle yeniden canlandırıldığı ancak ambulans ekibi gelene kadar yaşamını yitirdiği açıklandı.

THY uçağında olay çıkardı... 1 gün sonra ölü olarak bulundu!