22 Eylül 2019, Pazar 13:41:26

THY yurt içi uçuş paketlerini yeniledi

Türk Hava Yolları ve AnadoluJet, yurt içi uçuşlarında sundukları uçuş paketlerini yeniledi.
  • Yıllardır thy kullandım 2 yıldır almıyorum bilet kimseyede tavsiye etmiyorum fransali gurbetçilerin burnundan getirdi sahtekarlar
  • Personel'e özel çikolata baklava getiren yolcu'ya indirim yapilmiyormudu bazı Satiş'cılar tarafından? Al promosyon size .
  • İHL den uçtuğu müddetçe THY ayakta 1 TL ye yolcu taşıyorum dese de kaybettiği yolcuyu bir daha bulamaz ve zarardan kurtulamaz.tek çıkış yolu MSB ye ait SAW ın tekrar geri alınıp THY ye tahsis edilmesidir.Maltalılar İHL ye gitsin,TAV ın ortağı ingiliz de dizini dövsün nokta
  • Hadi mil vermiyorsun da koltuk seçimini ücretli yapmak da neyin nesi? Arada 10 lira fark olacaksa mesela bir şey diyemem ama gidip de 50 lira fark koyacaksanız Pegasus’la uçmak çok daha mantıklı hale gelir çünkü zaten Pegasus’ta 30 lira fazla verince aynı hizmeti sağlıyorlar.
  • Thy yunanlilara ucuz bilet satiyor. Turklere kazik atiyor. Inanmayan web site baksinlar. San Francisco ( SFO ) to Dalaman ( DLM ) gidis donus ayni tarihler de birde ( SFO ) to Athena ( ATH ) yazin. Biz Turklere kazik atan THY yi kiniyorum. Yaziklar olsun diyorum. THY yi cok severdim. Sogudum artik. Butun Dunyaya bildiriyorum. Iyi ucuslar herkese.
  • adamalr 10 Milyar USD ciro yapıyor ama pegasus'u örnek alıyorlar:)
  • O da thy'deki çoğu gibi rizeli,hayatında her işini torpille yapmış,yaptırmış torpilli tosuncuklardan. Devlet malı deniz zihniyetindekilerden. Herşeyin acısı çıkar aheste aheste kimse unutmasın.
  • Kendisi Fransa'da müdürken ailesine 1000 euroluk yemek yedirip parasını şirkete ödettiği ortaya çıkınca işten atacaklarına Varşova'ya yolladıkları konuşuluyordu. Demek aldığı binlerce euro maaş kendine ve eşine yetmiyor ki böyle bir şey yapmış. Mahalli çalışanlar niye dava açmış acaba?
  • Bu yönetim ile yapılan yanlışlar üstüne yanlışlar hala yapılmaya devam ediliyor. THY Markası'nı rezil rüsva ettiler. Koltuk seçimine paket neyin nesi? KM arkadaşların maaşlarına sallıyorsunuz ama önce yönetimin maaşları, gizli ödenekleri, israflarına bir son verilmeli diğerlerine sonra bakılır. Ama birçoğumuzunda bildiği gibi siyaset elini TK'dan çekmediği sürece bu şirketin dik durması mümkün değildir. Gelinen durum o ki TK artık Hasta Adam'dır. İçindeki bakterilerden, virüslerden kurtulmak için millet olarak yapmamız gereken tedaviyi yapacağız.
  • THY Pegasusun yaptığına değil dünya havacılık trendlerine eğiliyor olabilir mi?

Türk Hava Yolları'ndan yapılan açıklamaya göre, iç hat uçuşlarında misafirlerinin tercihine sunduğu uçuş paketlerinde bugün itibarıyla değişikliği gidildi.

Ekonomi sınıfı için üç, business sınıfı için ise bir olmak üzere dört farklı bilet tipinde hazırlanan yeni uçuş paketleri, yolculara diledikleri ürün ve hizmetleri tercih etme fırsatı sunuyor. THY, tüm bilet tiplerinde ücretsiz ikram sunmaya ise devam edecek.

Daha önce ekonomi kabini için "Ekonomi Promosyon" ve "Ekonomi Esnek" olarak iki farklı tipte sunulan uçuş paketleri yeni dönemde "EcoFly", "ExtraFly" ve "PrimeFly" seçeneklerinden oluşuyor.

Business sınıfında ise tüm ayrıcalıklar tek pakette yolculara sunulmaya devam edecek.

EcoFly seçeneğinde 15 kilogram bagaj, 1 parça 8 kilogram kabin bagajı, ücretli bilet değişikliği ve kesintili iade hakkı tanınıyor.

"ExtraFly" seçeneğinde ise, 20 kilogram bagaj, 1 parça 8 kilogram kabin bagajı, ücretsiz koltuk seçimi, 250 ekstra bonus mil, ücretli bilet değişikliği ve kesintili iade hakkı sunulurken,  "PrimeFly"da ise 25 kilogram bagaj, 1 parça 8 kilogram kabin bagajı, ücretsiz koltuk seçimi, 500 ekstra bonus mil, ücretsiz bilet değişikliği ve 12 saate kadar kesintisiz iade hakkı veriliyor.

"Business seçeneğinde ise, 30 kilogram bagaj, 2 parça 8 kilogram kabin bagajı, ücretsiz koltuk seçimi, özel yemek servisi, business lounge kullanımı, ücretsiz bilet değişikliği ve 12 saate kadar kesintisiz iade hakkı tanınıyor.

THY'nin yeni uygulamasına dair bütün detaylara havayolunun resmi internet sitesinden, çağrı merkezinden veya satış ofislerinden ulaşılabilecek.

AnadoluJet de yurt içi uçuş paketlerini yeniledi

"Uçmayan kalmasın" sloganıyla Anadolu'yu bir uçtan bir uca bağlayan AnadoluJet, yurt içi uçuşlarında sunduğu uçuş paketlerinde bugün itibarıyla yeni bir uygulama başlattı.

AnadoluJet, tüm yurt içi seyahatlerde geçerli olacak 3 yeni uçuş paketi ile yolcularına kendileri için en uygun olanı seçme imkanı sunmaya başladı. Daha önce, promosyon ve esnek sınıf olmak üzere iki farklı opsiyonla yolculara sunulan uçuş paketleri yeni dönemde "Standart", "EkstraJet" ve "KonforJet" seçeneklerinden oluşuyor.

"Standart" seçeneğinde yolcular, 15 kilogram, bagaj, 8 kilogram kabin bagajı ve ücretsiz ikram hakkında sahip iken, "EkstraJet" seçeneğinde yolculara 20 kilogram bagaj, 8 kilogram kabin bagajı, standart koltuk seçimi ve ücretli bilet değişikliği ve ücretsiz ikram hakkı tanınıyor.

"KonforJet" 20 kilogram bagaj, 8 kilogram kabin bagajı, standart koltuk seçimi, ücretsiz bilet değişiklik, kesintisiz iade ve ücret ikram hakkı sunuluyor.

Yeni uçuş paketleri ile AnadoluJet yolcuları, sunulan ek hizmetlere daha uygun fiyatlarla sahip olma imkanı elde edecek. Her pakette misafirlerinin farklı ihtiyaçlarına yönelik ürün ve hizmet sunan marka, geliştirdiği projeler ile ürün ve hizmet yelpazesini geliştirmeye devam ediyor.

PEGASUS 2017'DEN BERİ UYGULUYOR

Öte yandan Türk Hava Yolları'nın yeni uçuş paketlerinin ülkemiz havayolu şirketlerinden Pegasus tarafından 2017 yılından lansmanı yapılan "Süper Eko", "Eko", "Avantaj" ve "Busines Flex" paketleriyle olan benzerliği de dikkatlerden kaçmadı. 

THY'nin duyurusunu yaptığı uçuş paketleri sonrası havacılık sektörü kulislerinde "Türk Hava Yolları, Pegasus'u mu taklit ediyor?" söylentilerini de beraberinde getirdi.

İşte Pegasus'un uçuş paketleriyle ilgili hazırladığı o tanıtım

THY yurt içi uçuş paketlerini yeniledi

Yorumlar Tüm Yorumlar (82)

Murat ~ 5 yıl önce
Yıllardır thy kullandım 2 yıldır almıyorum bilet kimseyede tavsiye etmiyorum fransali gurbetçilerin burnundan getirdi sahtekarlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çikolata getiren yolcu indirim kampanyası ~ 5 yıl önce
Personel'e özel çikolata baklava getiren yolcu'ya indirim yapilmiyormudu bazı Satiş'cılar tarafından? Al promosyon size .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hangar pilotu musa ~ 5 yıl önce
İHL den uçtuğu müddetçe THY ayakta 1 TL ye yolcu taşıyorum dese de kaybettiği yolcuyu bir daha bulamaz ve zarardan kurtulamaz.tek çıkış yolu MSB ye ait SAW ın tekrar geri alınıp THY ye tahsis edilmesidir.Maltalılar İHL ye gitsin,TAV ın ortağı ingiliz de dizini dövsün nokta

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ABC ~ 5 yıl önce
Hadi mil vermiyorsun da koltuk seçimini ücretli yapmak da neyin nesi? Arada 10 lira fark olacaksa mesela bir şey diyemem ama gidip de 50 lira fark koyacaksanız Pegasus’la uçmak çok daha mantıklı hale gelir çünkü zaten Pegasus’ta 30 lira fazla verince aynı hizmeti sağlıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy den Turklere kazik. ~ 5 yıl önce
Thy yunanlilara ucuz bilet satiyor. Turklere kazik atiyor. Inanmayan web site baksinlar. San Francisco ( SFO ) to Dalaman ( DLM ) gidis donus ayni tarihler de birde ( SFO ) to Athena ( ATH ) yazin. Biz Turklere kazik atan THY yi kiniyorum. Yaziklar olsun diyorum. THY yi cok severdim. Sogudum artik. Butun Dunyaya bildiriyorum. Iyi ucuslar herkese.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cehalet level 100 ~ 5 yıl önce
Ath ile dlm uçaklarının yoğunluğu aynı mı ki aynı fiyat olsun.
Kazik degil ~ 5 yıl önce
SFO dan DLM ucan tek havayolu THY iken. SFO dan Atinaya baska hava yollari da ucuyor. Dolayisiyla orda rekabet var, fiyatlarin daha dusuk olmasi ondan. Birakin artik su kompleksli hasta dusuncelerinizi!
:) ~ 5 yıl önce
adamalr 10 Milyar USD ciro yapıyor ama pegasus'u örnek alıyorlar:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegasusçuya ~ 5 yıl önce
Sektörde 10 yıldan fazla geçmişi olan bir uygulama, ilk çıkaran da Pegasus değil yani. Thy şimdi bugün sisteme geçti diye pegasusu örnek aldı denilemez. Pegasus uçak satın aldı, thy değil onlara özenip uçak aldı demek gibi bir şey bu.
erhan ~ 5 yıl önce
O da thy'deki çoğu gibi rizeli,hayatında her işini torpille yapmış,yaptırmış torpilli tosuncuklardan. Devlet malı deniz zihniyetindekilerden. Herşeyin acısı çıkar aheste aheste kimse unutmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Waw ~ 5 yıl önce
Kendisi Fransa'da müdürken ailesine 1000 euroluk yemek yedirip parasını şirkete ödettiği ortaya çıkınca işten atacaklarına Varşova'ya yolladıkları konuşuluyordu. Demek aldığı binlerce euro maaş kendine ve eşine yetmiyor ki böyle bir şey yapmış. Mahalli çalışanlar niye dava açmış acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TorpilHavaYolları ~ 5 yıl önce
Bu yönetim ile yapılan yanlışlar üstüne yanlışlar hala yapılmaya devam ediliyor. THY Markası'nı rezil rüsva ettiler. Koltuk seçimine paket neyin nesi? KM arkadaşların maaşlarına sallıyorsunuz ama önce yönetimin maaşları, gizli ödenekleri, israflarına bir son verilmeli diğerlerine sonra bakılır. Ama birçoğumuzunda bildiği gibi siyaset elini TK'dan çekmediği sürece bu şirketin dik durması mümkün değildir. Gelinen durum o ki TK artık Hasta Adam'dır. İçindeki bakterilerden, virüslerden kurtulmak için millet olarak yapmamız gereken tedaviyi yapacağız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kıyaslanmaz ~ 5 yıl önce
THY Pegasusun yaptığına değil dünya havacılık trendlerine eğiliyor olabilir mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000