26 Mayıs 2017, Cuma 09:06:15

THY'den ABD uçuşları için yeni hamle

Türk Hava Yolları, ABD’nin Ulaştırma Güvenlik İdaresi TSA Pre✓® ile yeni bir anlaşma imzaladı.
  • Borajet' alım var mı?
  • TSA PRE CHECK uygulaması Amerika iç hatlarında sadece var. ve usa/canada vatandaşı olmanız halinde kullanbiliyrosunuz
  • Onur airin maaşları ?
  • Sacma sapan bir uygulama.Ayrica bundan faydalanmak icin ilk once randevu alip TSA ile mulakat tarihi alip yuzyuze gorusuyorsun,kabul edilirsen 85 dolar bayiliyorsun ve 5 sene gecerli.kemer ve ayakkabilari 2 dakika cikarmak daha hesapli hem ayaklarimiz biraz hava alir :))
  • Gecen hafta kullanamamistim acil check in de bu numaranin girilmesi icin update edilmeli, united, lutfhansa, american airlines da bir defa reward web uzerinden girmeniz yeterli,
  • ABD çıkışlı diyor da ABD'den çıkarken zaten laptop yasağı yoktu ki. ABD varışlı olmasın?
  • Yasagi ABD cikardi. Onlemi ve islemi ABD sirketi mi yapiyor.

İki kuruluş arasındaki iş birliği sayesinde Türk Hava Yolları, ABD çıkışlı transit yolcularına hızlandırılmış tarama ve görüntüleme hizmeti sunarak, yolcularının güvenlik kontrolünde geçirdiği süreyi en aza indirgeyecek. Söz konusu uygulama çerçevesinde Nisan 2017 dataları, TSA Pre✓® ile seyahat eden yolcuların yüzde 97’sinin güvenlik geçişini 5 dakikanın altında tamamladıklarını göstermekte.

Türk Hava Yolları’nın ABD Ulusal Güvenlik Bakanlığı garantisine sahip TSA Pre✓®’dan aldığı hizmet ile, ABD çıkışlı yolcuları artık güvenlikten geçerken hafif ceketlerini, ayakkabılarını ve kemerlerini çıkartmak zorunda kalmayacaklar.  TSA Pre✓® güvenlik geçişi sırasında diz üstü bilgisayarlar ve kabin içi kısıtlamalarına tabi olan sıvılar*, el bagajında taşınabilecekler. Ebeveynleri ya da bir yetişkinin gözetiminde seyahat eden 12 yaş ve altı çocuklar da yine TSA Pre✓® hizmetinden faydalanabilecekler.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü ve İcra Komitesi Başkan Vekili Bilal Ekşi konuyla ilgili olarak; “Yolcularımızın konforu, rahatlığı ve kusursuz uçuş deneyimi Türk Hava Yolları’nın birinci önceliği. Yolcularımıza sorunsuz ve konforlu bir uçuş deneyimi sunmak için durmaksızın çalışıyoruz. Bu iş birliği sayesinde yolcularımızın hem zamandan tasarruf etmelerini, hem de güvenlik kontrolünden geçerken kişisel aksesuarlarını çıkarmak zorunda bırakmayarak yolculuk streslerini azaltmayı hedefledik. TSA Pre✓®, dünyanın öne gelen havayollarıyla çalışan oldukça saygın bir program. Yolcularımıza sunduğumuz uçuş deneyiminin kalitesi bu hizmetimiz ile daha da artacaktır.” dedi.

THY'den ABD uçuşları için yeni hamle

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Borajet ~ 7 yıl önce
Borajet' alım var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gokmen ~ 7 yıl önce
TSA PRE CHECK uygulaması Amerika iç hatlarında sadece var. ve usa/canada vatandaşı olmanız halinde kullanbiliyrosunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tamam ama ~ 7 yıl önce
Onur airin maaşları ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Trader Joe's ~ 7 yıl önce
Sacma sapan bir uygulama.Ayrica bundan faydalanmak icin ilk once randevu alip TSA ile mulakat tarihi alip yuzyuze gorusuyorsun,kabul edilirsen 85 dolar bayiliyorsun ve 5 sene gecerli.kemer ve ayakkabilari 2 dakika cikarmak daha hesapli hem ayaklarimiz biraz hava alir :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ohh ~ 7 yıl önce
Gecen hafta kullanamamistim acil check in de bu numaranin girilmesi icin update edilmeli, united, lutfhansa, american airlines da bir defa reward web uzerinden girmeniz yeterli,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hata? ~ 7 yıl önce
ABD çıkışlı diyor da ABD'den çıkarken zaten laptop yasağı yoktu ki. ABD varışlı olmasın?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanlış anlama ~ 7 yıl önce
Haberi bi sen anladın sen de yanlış anladın be birader :))) ordan çıkış bi eziyet saatleri bulan beklemen olabiliyo TSAdan geçmek için. Adamlar bunu bi hızlı geçme prosedürü hazırlamış işte. Onu da satıyolarmış vatandaşa zaten, yukarda yazmış birisi.
Made in USA ~ 7 yıl önce
Yasagi ABD cikardi. Onlemi ve islemi ABD sirketi mi yapiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000