27 Temmuz 2016, Çarşamba 11:03:50

THY'nin eski marka müdürü 3 yıl sonra yazdı!

Fetö lideri Fethullah Gülen aleyhine attığı twit sonrası sosyal medya üzerinden linç kampanyası başlatılarak işten atılan THY eski Marka Müdürü Serdar Öztürk, o günden sonra ilk twitinde kime öfke kustu?
  • Helal olsun sana Serdar Öztürk
  • Serdar ozturk ile yillarca beraber calismis biri olarak hem kisiligine, hem caliskanligina hem de inancina kefil olabilirim. O zaman kufur edenlerden, arkadasi olmasina ragmen cakma mehdilerine tas atti diye ona tavir alanlardan bir kismi bu partide gitti insallah kalanlar da yakinda gider. Cunku Allah mü'minlerle beraberdir...enfal 8/19
  • Madem bu kadar cengaverdin o zaman soyleyecektin bunlari, hemen sakalastik ayagi yapmayacaktin
  • Serdar bey çok mütevazi bir kişiliğe sahip,insanları kırmamak için öZen gösteren tanıdığım ender kişilerden biri,adalet tecelli edecek ve sizden sonra göbek atanlarıda gördük.ama şuan onlar demokrasiyle alakası olmayan demokrasi sevdalısı şimdilik.aziz yıldırım'a ve siz değerli insana devlet nişanı verilmesi gerekir.sizler konuşurken herkes olurmu böyle şeyler demekle meşguldu maalesef.saygılarımla koca yürekli müdür
  • MÂİDE-8: Ey iman edenler! Allah için hakkı ayakta tutan, adaletle şahitlik eden kimseler olun. Bir topluluğa duyduğunuz kin, sizi âdil davranmamaya itmesin. Adaletli olun; bu, Allah korkusuna daha çok yakışan (bir davranış) tır. Allah'a isyandan sakının. Allah yaptıklarınızı hakkıyle bilmektedir.)
  • Hepiniz hocaya taparken Serdar Öztürke öfke basıyordunuz. Şimdi yalakalik yapıyorsunuz dönekler.
  • Benim tek bildğim 19 ne 8 aylık emeklerimin hiçe sayılarak işten atılmam.Ama eminim bu dünyada olmasada öteki tarafta ik denilen hazır yiyenlerden hakkımı alacağım.Aslında söylenecek söz çok ama şu dönemde sözün bittiği yer.
  • THY'den yıllardır gece,gündüz demeden özveriyle çalışmış,şirketin bugünlere gelmesinde büyük katkıları bulunan birçok başarılı personel birilerine kadro,yer açmak amacıyla haksız bir şekilde hiç de haketmedikleri bir şekilde kovularak işten uzaklaştılırken,işten atılırken,pass bilet hakların bile haksız bir şekilde ellerinden alınırken,mağduriyete uğrarken siz neredeydiniz ? Aynı şey sizin başınıza geldiğinde mi aklınız başınıza geldi acaba diye sormak gerekir.
  • Vatanını kurumunu dusunmek yerine; muktedirleri savunanlara en guzel cevap... insanlar gelir gecer ama yaptıklarınızın hesabı elbet sorulacaktır... Ilahi adalet yerini buluyor...
  • Ulan soykırımmış.soysuzlarda soykırım olmaz!!!

Fetö lideri Fethullah Gülen aleyhine attığı twit sonrası sosyal medya üzerinden linç kampanyası başlatılarak işten atılan THY eski  Marka Müdürü Serdar Öztürk, o günden sonra ilk twitinde Ekrem Dumanlı'ya öfke kustu.

THY eski Marka Müdürü Serdar Öztürk, 2013 yılında Fetö Lideri Fethullah Gülen hakkında hakaret içeren twit attığı gerekçesiyle THY’den kovulmuştu. 2013 Aralık ayında görevine son verilen Öztürk, yaşanan olaylar sonrası suskunluğunu bozdu. Zaman Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni firari Ekrem Dumanlı’nın, “ Kalleş darbe sonrası 60 bin insanı işsiz bırakacak, binlercesine gözaltı ve tutuklama yapacaksın, sonra da buna soykırım demeyeceksin” twitini alıntılayan Öztürk, “ Beni THY’den attırmak için günlerce haber yaptınız! 5 milyon tehdit twiti attınız. Tanrızına ilk taşı attım diye! AZ” sözleriyle karşılık verdi.

Serdar Öztürk bir sonraki twitinde ise eski futbolcu Hakan Şükür ile Başkan Yardımcısı Mehmet Şimşek’i de THY’den atılması için hakkında linç kampanyası başlatmakla suçladı.

THY'nin eski marka müdürü 3 yıl sonra yazdı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Fetösavar ~ 8 yıl önce
Helal olsun sana Serdar Öztürk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DoM ~ 8 yıl önce
Serdar ozturk ile yillarca beraber calismis biri olarak hem kisiligine, hem caliskanligina hem de inancina kefil olabilirim. O zaman kufur edenlerden, arkadasi olmasina ragmen cakma mehdilerine tas atti diye ona tavir alanlardan bir kismi bu partide gitti insallah kalanlar da yakinda gider. Cunku Allah mü'minlerle beraberdir...enfal 8/19

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fkl ~ 8 yıl önce
Madem bu kadar cengaverdin o zaman soyleyecektin bunlari, hemen sakalastik ayagi yapmayacaktin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlahi adalet ~ 8 yıl önce
Serdar bey çok mütevazi bir kişiliğe sahip,insanları kırmamak için öZen gösteren tanıdığım ender kişilerden biri,adalet tecelli edecek ve sizden sonra göbek atanlarıda gördük.ama şuan onlar demokrasiyle alakası olmayan demokrasi sevdalısı şimdilik.aziz yıldırım'a ve siz değerli insana devlet nişanı verilmesi gerekir.sizler konuşurken herkes olurmu böyle şeyler demekle meşguldu maalesef.saygılarımla koca yürekli müdür

Yanıtla

Kalan karakter 1000
muminlere ~ 8 yıl önce
MÂİDE-8: Ey iman edenler! Allah için hakkı ayakta tutan, adaletle şahitlik eden kimseler olun. Bir topluluğa duyduğunuz kin, sizi âdil davranmamaya itmesin. Adaletli olun; bu, Allah korkusuna daha çok yakışan (bir davranış) tır. Allah'a isyandan sakının. Allah yaptıklarınızı hakkıyle bilmektedir.)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adalet ~ 8 yıl önce
Sınavlarda hile ile işe girerek milletin hakkını yiyenler kovularak, ödenen maaşlar geri alınmalı, idam cezası geri gelmeli, darbe girişimi nedeniyle oluşan zarar ve ziyan, FETÖ ye yardım ve yataklık yapanlardan tahsil edilmelidir. Gerçek adalet budur. Asıl bunlar yapılmadığı zaman Allah hesap sorar. Suçluya şefkat göstermek, mazluma ihanet ve zulüm yapmak demektir.
Abey ~ 8 yıl önce
Hepiniz hocaya taparken Serdar Öztürke öfke basıyordunuz. Şimdi yalakalik yapıyorsunuz dönekler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
serdarokthy ~ 8 yıl önce
Benim tek bildğim 19 ne 8 aylık emeklerimin hiçe sayılarak işten atılmam.Ama eminim bu dünyada olmasada öteki tarafta ik denilen hazır yiyenlerden hakkımı alacağım.Aslında söylenecek söz çok ama şu dönemde sözün bittiği yer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Memur ~ 8 yıl önce
THY'den yıllardır gece,gündüz demeden özveriyle çalışmış,şirketin bugünlere gelmesinde büyük katkıları bulunan birçok başarılı personel birilerine kadro,yer açmak amacıyla haksız bir şekilde hiç de haketmedikleri bir şekilde kovularak işten uzaklaştılırken,işten atılırken,pass bilet hakların bile haksız bir şekilde ellerinden alınırken,mağduriyete uğrarken siz neredeydiniz ? Aynı şey sizin başınıza geldiğinde mi aklınız başınıza geldi acaba diye sormak gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Isten atilmadi ~ 8 yıl önce
Serdar Ozturk THY'den atilmadi, daha sonra kendi istegiyle ayrildi.
kadir ~ 8 yıl önce
işten atılmadı diye sayıklayan kardeşim sen hiç işten atılmanın usullerini öğrenmemissin. bazıları istifanı ver der baskı yapar.
kalemsorlere ~ 8 yıl önce
Vatanını kurumunu dusunmek yerine; muktedirleri savunanlara en guzel cevap... insanlar gelir gecer ama yaptıklarınızın hesabı elbet sorulacaktır... Ilahi adalet yerini buluyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Soy ~ 8 yıl önce
Ulan soykırımmış.soysuzlarda soykırım olmaz!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000