21 Ocak 2012, Cumartesi 07:55:18

TÜRKİYE UÇUŞLARINI ARTIRIYOR...

İngiltere'deki olumsuz satış grafiğine karşın Alman pazarında iyi sonuçlar elde eden Thomas Cook, Baden-Württemberg Eyaleti'nin en büyük üçüncü havalimanından Türkiye'ye gerçekleştireceği uçuşları arttıracak...

Thomas Cook Almanya'daki artan satışları göz önünde bulundurarak 2012 yaz dönemi için planladığı uçuş kapasitesinde artışa gidecek. Şirket, Almanya'nın güneybatısındaki Baden-Württemberg Eyaleti'nin en büyük üçüncü havalimanı olan Friedrichshafen Havalimanı'ndan düzenelecek olan uçuşların sayısını arttıracak. 

 
Thomas Cook tarafından yapılan açıklamada 28 Mart tarihinden itibaren 14 haftalık dönem boyunca Akdeniz coğrafyasındaki destinasyonlara uçuş imkanları sunulacak. Friedrichshafen Havalimanı'ndan uçuş gerçekleştirilecek olan destinasyonlar arasında Mayorka, Girit, Kanarya Adaları, Fuerteventura ve Rodos yer alacak. Bu uçuşlar Hamburg Airways ile gerçekleştirilecek. 
 
Öte yandan Tailwind şirketi de haftada bir kez Thomas Cook için Antalya'ya uçuş gerçekleştirecek. Tunisair ise Friedrichshafen Havalimanı'ndan Enfidha Havalimanı'na uçacak. 
TÜRKİYE UÇUŞLARINI ARTIRIYOR...

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000