22 Mart 2017, Çarşamba 11:27:22

Türkiye'den flaş hamle!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, ABD'nin uçakta elektronik cihaz yasağına ilişkin ABD'li muhataplarına mektup gönderdi
  • Hani biz ECAC üyesiydik??? Şimdi adama sorarlar TR'yi bu kapsama aldığına göre bütün Avrupa'yı da alacak mısın diye...
  • Kabul etmek lazım 3.dunya ulkesıyız. Zaten üretmeyen sadece tüketen toplumlar cografyalar bu tip yasaklara aliskin olmali. Elinde birseyin yok cunku karsilik veremezsin. En büyük tepkiniz cheeseburger yememek olur.
  • THY nin yolcularına Avrupanın bir çok ülkesinde de aylardir terörist muamelesi yapılıyor. Bakanın ve diğer yetkililerin bundan haberi bile yok. Son zamanlarda THY ile italyaya giden oldumu . İtalyada hava alanlarının gelişlerinde THY yolcuları köpeklere koklatmadan valizleri ve kendileri en üst seviyede aranmadan ülkeye bile sokulmuyorlar. Bu uygulamadan haberi olan var mı?
  • bu yasaklılar arasında Tahran ve bağdat yok
  • ABD kararı tamamen ticari baltalamaya yönelik bir girişim, İstanbul'dan amerika meydanlarına uçan tek Türk şirketi THY ve özellikle business yolcusunun neredeyse tamamı iş adamı, bu kişiler uçuşun büyük bölümünde aktivitelerini lap top ya da ipad üzerinden yapıyor, bu tür yolcuların seyahat aktarma noktalarını avrupaya kaydırmak için güvenlik kisvesi ile gerçekleştirilmiş bir tezgah, akıllı bir şekilde konunun halledilmesi gerekir...
  • Ehonomi çoh eii !!!
  • Öyle demeyeceksin eyy Amerika diye höyküreceksin belki o zaman sallarlar.
  • İşte Türkiyemizin geldiği durum. Araplardan bir farkımız yok. Onlarla aynı kategoride 3. dünya ülkesi olarak sıralamada yerimizi almışız. Emeği geçenlere teşekkür ederim.
  • Ben hamleyi göremedim ama hamleyi gören varsa bi deyiversin HAYIRına
  • Adı KALLEŞLİK ile yan yana anılan Araplar ile iş tutmaya kalakarsanız, sizi de KALLEŞ görürler. Tarihte hangi dönem Araplara güvenilmiştir ki? Yüzbinlerce Mehmetçiğin kireç kuyularında körleştirildiğini unutanlar şimdi Arap Avukatı kesiliyor. Onlar gibi olmaya dini Araplaşmak sananlara aynı muamele yapılıyor. Niye kızıyorsunuz ki? Kendi halkını ihmal edip, ayrıştırıp Suriyeli, Iraklı Araplara kucak açan kimdi?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, ABD'nin uçakta elektronik cihaz yasağına ilişkin ABD'li muhataplarına mektup gönderdi.

Arslan, "Türkiye uluslararası güvenlik kurallarına uyuyor. İstanbul ve Ankara yasak kapsamından çıkarılmalı" dedi.

Mektupta, "Uygulama yolcunun uçuş konforunu olumsuz etkiliyor. İstanbul ve Ankara yasak kapsamından çıkarılmalı. Türkiye uluslararası güvelik kurallarına uyuyor" ifadeleri yer aldı.

ABD Başkanı Donald Trump'ın imzasıyla başlatılan uygulama ile cep  telefonundan büyük elektronik cihazların uçak kabinine alınması yasaklanmıştı.

Uygulama Türkiye’nin yanı sıra Abu Dabi ve Dubai (Birleşik Arap Emirlikleri), Amman (Ürdün), Cidde, Riyad (Suudi Arabistan), Doha (Katar), Kahire (Mısır), Kazablanka (Fas) ve Kuveyt'i (Kuveyt) kapsıyor.

Türkiye'den flaş hamle!

Yorumlar Tüm Yorumlar (60)

havaciva ~ 7 yıl önce
Hani biz ECAC üyesiydik??? Şimdi adama sorarlar TR'yi bu kapsama aldığına göre bütün Avrupa'yı da alacak mısın diye...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ucanhalı ~ 7 yıl önce
Kabul etmek lazım 3.dunya ulkesıyız. Zaten üretmeyen sadece tüketen toplumlar cografyalar bu tip yasaklara aliskin olmali. Elinde birseyin yok cunku karsilik veremezsin. En büyük tepkiniz cheeseburger yememek olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bugün ~ 7 yıl önce
Yeni mi düştük 3. lige? Hiç değilse 2. dünya deseydin.
Şimdi ~ 7 yıl önce
THY nin yolcularına Avrupanın bir çok ülkesinde de aylardir terörist muamelesi yapılıyor. Bakanın ve diğer yetkililerin bundan haberi bile yok. Son zamanlarda THY ile italyaya giden oldumu . İtalyada hava alanlarının gelişlerinde THY yolcuları köpeklere koklatmadan valizleri ve kendileri en üst seviyede aranmadan ülkeye bile sokulmuyorlar. Bu uygulamadan haberi olan var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ben ~ 7 yıl önce
bu yasaklılar arasında Tahran ve bağdat yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
El Cevap ~ 7 yıl önce
Tahran ve Bağdat'tan ABD'ye direkt uçuş olmamasından kaynaklanmış olabilir mi?
Sefer ~ 7 yıl önce
Var mı oralardan
~ 7 yıl önce
Çünkü dediğin ülkelerden direkt uçuş bile yok.
Yok ~ 7 yıl önce
Oradan sefer yok
adam ~ 7 yıl önce
yasaklılar arasında tahran ve bağdat yok demiş yanlış bişey söylememiş. Adam haklı beyler dağılın
Cpt ~ 7 yıl önce
ABD kararı tamamen ticari baltalamaya yönelik bir girişim, İstanbul'dan amerika meydanlarına uçan tek Türk şirketi THY ve özellikle business yolcusunun neredeyse tamamı iş adamı, bu kişiler uçuşun büyük bölümünde aktivitelerini lap top ya da ipad üzerinden yapıyor, bu tür yolcuların seyahat aktarma noktalarını avrupaya kaydırmak için güvenlik kisvesi ile gerçekleştirilmiş bir tezgah, akıllı bir şekilde konunun halledilmesi gerekir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hüloo ~ 7 yıl önce
Ehonomi çoh eii !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abc ~ 7 yıl önce
Öyle demeyeceksin eyy Amerika diye höyküreceksin belki o zaman sallarlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerçek ~ 7 yıl önce
İşte Türkiyemizin geldiği durum. Araplardan bir farkımız yok. Onlarla aynı kategoride 3. dünya ülkesi olarak sıralamada yerimizi almışız. Emeği geçenlere teşekkür ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hamle derken ~ 7 yıl önce
Ben hamleyi göremedim ama hamleyi gören varsa bi deyiversin HAYIRına

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kalleş ~ 7 yıl önce
Adı KALLEŞLİK ile yan yana anılan Araplar ile iş tutmaya kalakarsanız, sizi de KALLEŞ görürler. Tarihte hangi dönem Araplara güvenilmiştir ki? Yüzbinlerce Mehmetçiğin kireç kuyularında körleştirildiğini unutanlar şimdi Arap Avukatı kesiliyor. Onlar gibi olmaya dini Araplaşmak sananlara aynı muamele yapılıyor. Niye kızıyorsunuz ki? Kendi halkını ihmal edip, ayrıştırıp Suriyeli, Iraklı Araplara kucak açan kimdi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000