25 Ağustos 2016, Perşembe 14:58:21

Ural Bodrum seferlerine başladı

Milas-Bodrum Havalimanı, Rusya merkezli Ural Havayolları’nın Moskova Domodedovo uçuşlarına ev sahipliği yapmaya başladı.
  • uralaltaydan geliyorlar. Hepsi bizim kardesimiz
  • Mustafa ustayı göremedik nasıl olduda karşılamada yok
  • Almanya Doğumluyum, 45 yıldan beri gurbetdeyim, yani Türkiyede kullanılan söz Almancı, bırakın bizleri çiceklerle karşılamayı,ALMANCILAR gelmeden önce Türkiyede büyük hazırlıklıklar yapılıyor, ALMANCILARA NASIL KAZZIK ATABİLİRİZ, Fiyatlar Yükseltiliyor, uçak bileti pahalanıyor, yurt dışında ilk nesil bu Türkiyenin Kazzıklama durumunu zorunlu kabul ettiler, ama şimdiki nesil Türkiyeye bakmıyor bile , yani kim Kayıp etti karar sizin.
  • Sayin koordinatorumuz ile ve tav bünyesinde çalışmaktan mutluluk duyuyorum Tebrikler bjv
  • Maşaallah bizim müdirelerimize :)

Milas-Bodrum Havalimanı, Rusya merkezli Ural Havayolları’nın Moskova Domodedovo uçuşlarına ev sahipliği yapmaya başladı.

Havalimanı işletmeciliğinde Türkiye’nin küresel markası TAV Havalimanları tarafından işletilen Milas-Bodrum Havalimanı’ndan Rusya merkezli Ural Havayolları’nın Moskova Domodedovo uçuşları başladı. 25 Ağustos Perşembe günü saat 12:00’de Airbus A321 ile gerçekleşen ilk uçuş için apronda su takı töreni yapıldı. Bodrum’a gelen 200 yolcu ve uçuş ekibi TAV Milas Bodrum yetkilileri tarafından çiçeklerle karşılandılar. Bodrum uçuş ağına yeni katılan Ural Havayolları’nın ilk uçuşunu kutlamak için düzenlenen kokteyle Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Milas-Bodrum Havalimanı DHMİ Başmüdür Yardımcısı Engin Zırhlıoğlu, Milas-Bodrum Havalimanı Emniyet Şube Müdürü Yakup Püsküllü, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Haluk Baş, TAV Milas Bodrum İşletme Koordinatörü İclal Kayaoğlu, Havaş İstasyon Müdürü Fatma Abatay, Ural Havayolları uçuş ekibi ve yolcular katıldı.

TAV Milas Bodrum İşletme Koordinatörü İclal Kayaoğlu “TAV Havalimanları’nın Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonlarından Milas–Bodrum Havalimanı işletmesini devralmasıyla birlikte Bodrum’da uçuş ağının genişlemesi için yoğun çalışmalar başlatıldı. Bodrum’da özellikle yurt dışı direkt uçuşların artırılması için yerel yönetim ve STK’larla işbirliği içinde tanıtım çalışmaları sürdürüyoruz. Bodrum’un uçuş ağına yeni katılan Ural Havayolları ile Moskova Domodedovo uçuşlarının başlaması çalışmalarımızın sonuç verdiğini gösteriyor. Uçuş ağımızı büyüterek bölge turizmini desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Ural Havayolları, 25 Ağustos-16 Ekim 2016 tarihleri arasında Perşembe, Cuma ve Pazar günleri olmak üzere haftada üç gün Milas-Bodrum ve Moskova Domodedovo arasında karşılıklı direkt uçuşlar düzenleyecek.

Milas-Bodrum Havalimanı’ndan iç ve dış hatlarda toplam 53 havayolu şirketiyle 26 ülkede 80 destinasyona uçuş gerçekleşiyor. Milas-Bodrum Havalimanı 2015 yılında 3,9 milyon yolcuya hizmet sunarken 26 binden fazla uçuşa ev sahipliği yaptı.







Ural Bodrum seferlerine başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

led ~ 8 yıl önce
uralaltaydan geliyorlar. Hepsi bizim kardesimiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hunter ~ 8 yıl önce
Mustafa ustayı göremedik nasıl olduda karşılamada yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türk Milleti sınıfta Kaldı ~ 8 yıl önce
Almanya Doğumluyum, 45 yıldan beri gurbetdeyim, yani Türkiyede kullanılan söz Almancı, bırakın bizleri çiceklerle karşılamayı,ALMANCILAR gelmeden önce Türkiyede büyük hazırlıklıklar yapılıyor, ALMANCILARA NASIL KAZZIK ATABİLİRİZ, Fiyatlar Yükseltiliyor, uçak bileti pahalanıyor, yurt dışında ilk nesil bu Türkiyenin Kazzıklama durumunu zorunlu kabul ettiler, ama şimdiki nesil Türkiyeye bakmıyor bile , yani kim Kayıp etti karar sizin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aglama ~ 8 yıl önce
Kendim köln de yasiyorum. Ama billet ler pahali deyil. THY Köln-Istanbul Atatürk 160€ gidis dönüs
Gurbetci2 ~ 8 yıl önce
60 yillarda dovuzun tek kaynagi gurbetcilerdi,cicek yerine edirnede baslardi hakaret ve kazik,haram olsun emeklermiz.
Alamancıya ~ 8 yıl önce
Geldiğiniz zamanlar kendi milletinizi hakir görüp görgüsüzleştiğiniz için olabilir mi? Türkçeyi bile daha yazamıosun türküm diyosun, ağzınızı eğmeden insan gibi kültürünüze dilinize sahip çıkaydınız da hakaretlere maruz kalmayaydınız.
Tgs ~ 8 yıl önce
Kurdugun her cümle nin yarısı türkçe yarısı almanca olursa kaziklanirsin tabi. Ohh şayzee
G ~ 8 yıl önce
Tgs insan dogdugu ulkeyi secmiyor.
Antalyalı ~ 8 yıl önce
Türkiye'ye her geldiğiniz de. Türkiye'yi beğenmeyişiniz, Avrupa'da bu işler, şöyle böyle diyerek, Türkiye'yi gözünüzde bitirdiğinizin direk kanıtı zaten. Sizler asil ülkenizi yerin dibine sokmaya çalıştıkça, bu ülke de kıymet bilinmemeniz gayet normal. Sonra da biz gurbetçilere değer verilmiyor diye ağlamayın. Burda herşey ADAMINA GÖRE MUAMELE!!!!!
Babe ~ 8 yıl önce
Sayin koordinatorumuz ile ve tav bünyesinde çalışmaktan mutluluk duyuyorum Tebrikler bjv

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaan ~ 8 yıl önce
Maşaallah bizim müdirelerimize :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000