13 Kasım 2017, Pazartesi 19:32:57

Virgin Australia da Gate Gourmet'den ikram alımını durdurdu

Gate Gourmet'in Los Angeles Havalimanı'ndaki tesislerinde bulunan Listeria bakterisi nedeniyle American Airlines'ın ardından Virgin Australia'da anlaşmasını askıya aldı.
  • bİlmeden cahilce yapılmış bir yorum.Türkiye'de sektördeki hijyen uygulamaları en üst seviyede.Ülkeni bukadar küçümseme!
  • Zemin ve kanalizasyonda bakteri çıktı diye! Adamlardaki önleme bakar mısın?! Bizde sandviç konuşacak nerdeyse. Deam eet :))

ABD'li havayolu şirketi American Airlines, Los Angeles'taki Gate Gourmet tesisinden aldığı ikram hizmetini, tesisin zemin ve kanalizasyonunda tespit edilen Listeria nedeniyle askıya aldığını geçen hafta duyurmuştu.

Avustralya'nın Brisbane şehri merkezli havayolu şirketi Virgin Australia da Gate Gourmet'in Los Angeles tesislerinden aldığı hizmeti Listeria nedeniyle askıya aldı.

Şirketin, Los Angeles uçuşları için düzenlemeler yaptığı ve önümüzdeki günlerde bu kente yapılacak seferlerde sınırlı ikram servisi yapacağı öğrenildi. Öte yandan Virgin Australia'nın uçak içerisindeki ikramların sınırlı olması nedeniyle yolcularına yemek kuponu vereceği belirtildi.

Virgin Australia da Gate Gourmet'den ikram alımını durdurdu

Yorumlar

CTRG ~ 6 yıl önce
bİlmeden cahilce yapılmış bir yorum.Türkiye'de sektördeki hijyen uygulamaları en üst seviyede.Ülkeni bukadar küçümseme!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GRND. ~ 6 yıl önce
Varsayalım ki sizin çalıştığınız bölgede en üst seviyede, tamamı için aynı şeyi söyleyemezsiniz ki. Tüm ülkedeki kontrolleri siz mi gerçekleştiriyorsunuz? Bir de bir başkası sizin benimsemediğiniz bir şeyi söyleyince neden 'bilmeyen ve cahil' oluyor? Herşeyi siz mi biliyorsunuz? 15 senedir bu sektördeyim ve daha kötü şeylere de şahit oldum. İyi olan şeyleri de iyi olmuş diyerek dile getiriyoruz. Böyle bir yorumda bulundum diye ülkemi küçümsediğim kanaatine varmanız aslında sizin ne kadar bilmeden ve cahilce yorum yaptığınızı gösteriyor. Saygılar
GRND. ~ 6 yıl önce
Zemin ve kanalizasyonda bakteri çıktı diye! Adamlardaki önleme bakar mısın?! Bizde sandviç konuşacak nerdeyse. Deam eet :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komik ~ 6 yıl önce
cahil misin?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000