22 Kasım 2017, Çarşamba 08:51:00

Yeni Delhi'ye direkt uçuş talebi

Hindistan Büyükelçiliği İkinci Katibi ve Kançılarya Şefi Alok Verma, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran'ı ziyaretinde Ankara'dan Yeni Delhi'ye direkt uçuş başlatılmasını istediklerini söyledi.
  • THY aktarmasız Ankara uçuşlarına neden iki üç misli fiyat çeker bilen var mı?
  • Yine işkembeden sallamışsın Dikkat edersen Ato istemiyor hindistan büyükelçilik katibi istiyor Atonun istediği bir şey yok
  • birakin ankaradan direk srferi önve ankaradan frankfurta firect sefer yolcu ile dolsun full olarak hele yeno delhiye gelen kadar çok uçal dolmasi lazim..330 koysan 300 yolcu eder..önce ankaranin 190 kişilik boeing ve airbus uçaklarini doldursunda sonra
  • Ankaradan ucuş yeni hat denildiğinde aynı kişiler sürekli olarak düşük seviyeli yorumlarda bulunuyor. Size ne oluyor. Ankaralı ve anadolujet kullanıcıları, pgs yolcusu, yabancı misyon(ülkesine) yeni hat ister elbette. Başkentin bu potansiyeli var ki yabancı şirketler uçuyor. Sizin gibiler oldukça iki ileri bir geri, vah ülkeme. Sadece Ankara değil en azından Antalya ve İzmirin de önü açılmalı.
  • Daha Avrupa hatlarını dolduramıyor,Hindistan'a uçak istiyor. Hintli neye gelecek Ankapark!ta kaydırakta kaymaya mı.
  • Bence bir sonraki uçuş Vanuatu olmalı, orada ki arkadaşlarımı görmeye gitmek çok uzun sürüyor.
  • ATO iyice saçmalamaya başladı. Avrupa uçuşlarının bile kaldırılması gerekirken bir de Hindistan talebi. O elçiler de özel uçaklarıyla uçsun. ankara delhi uçuşunda ortalama 3 yolcu bile olmaz.
  • sacmaliga bak. avrupaya zor dolan ucaklar turist vizesinin dahi 103 usd oldugu hindistana mi dolacak. kafayi siyirmis olmak lazim. sen git vize ucretini tekrar 35usd cekte sonra gel bik bik ot.
  • bos laf, oncelikle ucus hakki verilmesi lazim THY yillardir Hyderabada ucus hakki alamiyor kargo ucuslari basladi ancak yolcu ucagi icin izin verilmiyor

Hindistan Büyükelçiliği İkinci Katibi ve Kançılarya Şefi Alok Verma, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran'ı ziyaretinde Ankara'dan Yeni Delhi'ye direkt uçuş başlatılmasını istediklerini söyledi.

İki ülke başkentleri arasında direkt uçuş olmasının pek çok etkinliği de beraberinde getireceğini söyleyen Verma, Türk firmalarının Hindistan'da yatırım yapmalarını arzu ettiklerini de belirtti. ATO Başkanı Baran da, "İki ülke arasındaki ticaretin artması için iş adamlarını bir araya getirmek dahil her türlü işbirliğine hazırız" diye konuştu.

Yeni Delhi'ye direkt uçuş talebi

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Ankaralı ~ 6 yıl önce
THY aktarmasız Ankara uçuşlarına neden iki üç misli fiyat çeker bilen var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emre iklim okumayı öğrenmeli ~ 6 yıl önce
Yine işkembeden sallamışsın Dikkat edersen Ato istemiyor hindistan büyükelçilik katibi istiyor Atonun istediği bir şey yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 6 yıl önce
birakin ankaradan direk srferi önve ankaradan frankfurta firect sefer yolcu ile dolsun full olarak hele yeno delhiye gelen kadar çok uçal dolmasi lazim..330 koysan 300 yolcu eder..önce ankaranin 190 kişilik boeing ve airbus uçaklarini doldursunda sonra

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 6 yıl önce
Ankaradan ucuş yeni hat denildiğinde aynı kişiler sürekli olarak düşük seviyeli yorumlarda bulunuyor. Size ne oluyor. Ankaralı ve anadolujet kullanıcıları, pgs yolcusu, yabancı misyon(ülkesine) yeni hat ister elbette. Başkentin bu potansiyeli var ki yabancı şirketler uçuyor. Sizin gibiler oldukça iki ileri bir geri, vah ülkeme. Sadece Ankara değil en azından Antalya ve İzmirin de önü açılmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BOM ~ 6 yıl önce
Daha Avrupa hatlarını dolduramıyor,Hindistan'a uçak istiyor. Hintli neye gelecek Ankapark!ta kaydırakta kaymaya mı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bomcu ya ~ 6 yıl önce
Sizin Ajet olarak kaptırdığınız Avrupa uçuşları %80 dolulukla gidiyor TK’da. Farklı ekranlara bakıyoruz galiba ESB çıkışlı seferlere.
Harika ~ 6 yıl önce
Bence bir sonraki uçuş Vanuatu olmalı, orada ki arkadaşlarımı görmeye gitmek çok uzun sürüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emre İklim ~ 6 yıl önce
ATO iyice saçmalamaya başladı. Avrupa uçuşlarının bile kaldırılması gerekirken bir de Hindistan talebi. O elçiler de özel uçaklarıyla uçsun. ankara delhi uçuşunda ortalama 3 yolcu bile olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sacmalik ~ 6 yıl önce
sacmaliga bak. avrupaya zor dolan ucaklar turist vizesinin dahi 103 usd oldugu hindistana mi dolacak. kafayi siyirmis olmak lazim. sen git vize ucretini tekrar 35usd cekte sonra gel bik bik ot.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ucus hakki ~ 6 yıl önce
bos laf, oncelikle ucus hakki verilmesi lazim THY yillardir Hyderabada ucus hakki alamiyor kargo ucuslari basladi ancak yolcu ucagi icin izin verilmiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000