24 Mayıs 2016, Salı 11:45:04

Yeni Ulaştırma Bakanı belli oldu

64. hükümetin Başbakanı Ahmet Davutoğlu'nun istifası sonrasında Ak Parti Genel Başkanı seçilen ve hükümeti kurmakla görevlendirilen Binali Yıldırım yeni kabineyi açıkladı.
  • Yolun açık olsun Sayın Bakanım.
  • Sayin bakanimiz hayirli olsun,insallah artik yabanci First/Officerlere yasak getirirsiniz ve su an ucan yabancilarida ulkelerine geri yollarsiniz selamlar/saygilar.
  • Yozgat havalimanı nerde?
  • HAVACILIĞI BİLEN BİR SN.BAŞBAKANIMIZ, BAKANIMIZ, MÜSTEŞARIMIZ VE GENEL MÜDÜRÜMÜZ VAR. ALLAH'IN İZNİ İLE AVRUPA BİRİNCİSİYİZ.
  • geçmişte bu görevlere gelmiş bir kişinin orta seviyede(!) İngilizce bilgisine sahip olması da düşündürücü. hemen birileri muhalefet etmeye kalkıp "yapılan icraatlarla yabancı dil seviyesinin be ilgisi var?" gibisinden fakir edebiyatı yapmasın. Dünyada olan biten gelişmeleri takip edebilmeyi, ikili ilişkilerde yabancılarla muhatap olabilmeyi "orta seviye" İngilizceyle mi başarıyormuş sözü geçen vatandaş. tercüman zırvalığında da bulunmayın, teknik konulardaki toplantı/müzakerelerde hiçbir zaman tam anlamıyla etkili olamazlar tercümanlar. bu yüzden alan uzmanı temsilcilerin çok iyi seviyede yabancı dil bilgisine sahip olması gerekir. 27 yalındayım ama bize verilen, henüz içi boşaltılmamış eğitim anlayışı böyleydi...
  • keşke lütfi elvan bey gelseydi ulaştırma bakanlığına ancak o temizlerdi bakanlıklata ki paralelcileri ve çeteleri..selahattin ve çetesi dhmi de hala iş başında
  • Biz ITU ler olmasa nasil ucarsiniz, ITU Ucak Muhendisligi de havaciligin adidir
  • Havacılık Bakanlığı ayrı olmalı
  • Binali Yıldırım Türkiye Cumhuriyetinin gelmiş geçmiş en iyi Ulaştırma Bakanıdır. Başbakanlık makamının hakkını vereceğine inanıyorum.
  • Hayırlısı artık

64. hükümetin Başbakanı Ahmet Davutoğlu'nun istifası sonrasında Ak Parti Genel Başkanı seçilen ve hükümeti kurmakla görevlendirilen Binali Yıldırım yeni kabineyi açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onaylamasıyla 65. hükümetin kabinesi belli oldu.

Buna göre 65. hükümetin Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ak Parti Kars Milletvekili olan Ahmet Arslan oldu.

AHMET ARSLAN KİMDİR?

Ahmet Arslan, 2 Haziran 1962'de Kars Kağızman'da doğdu. Babasının adı Süleyman, annesinin adı Lalizar'dır.

Gemi İnşa ve Makine Mühendisi; İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi, Milli Güvenlik Akademisi 56. Dönem mezunudur.

Özel sektörde yedi yıl ve Pendik Tersanesinde çeşitli görevlerde bulundu. Denizcilik Müsteşarlığı Daire Başkanlığı, Genel Müdür Yardımcılığı ve Ulaştırma Bakanlığı Demiryollar, Limanlar ve Hava Meydanları (DLH) İnşaatı Genel Müdürlüğü görevlerini yürüttü. Devlet Hava Meydanları İşletmesi, TT-NET ve Türk Loydu Vakfı Yönetim Kurulu, TÜRKSAT Denetim Kurulu, TOBB Denizcilik Meclisi üyeliğinde bulundu. "Türk Dünyası Mühendislik Ödülü", "Fahri Profesörlük" unvanı ve "2010 Yılı Negatifi Pozitife Çevirenler Yılın Bürokratı" ödülleri sahibidir.

Orta düzeyde İngilizce bilen Arslan, evli ve 1 çocuk babasıdır.

Yeni Ulaştırma Bakanı belli oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

Mustafa Karaduman ~ 8 yıl önce
Yolun açık olsun Sayın Bakanım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayirli olsun ~ 8 yıl önce
Sayin bakanimiz hayirli olsun,insallah artik yabanci First/Officerlere yasak getirirsiniz ve su an ucan yabancilarida ulkelerine geri yollarsiniz selamlar/saygilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yozgat ~ 8 yıl önce
Yozgat havalimanı nerde?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NİZAMETTİN HOMAN ~ 8 yıl önce
HAVACILIĞI BİLEN BİR SN.BAŞBAKANIMIZ, BAKANIMIZ, MÜSTEŞARIMIZ VE GENEL MÜDÜRÜMÜZ VAR. ALLAH'IN İZNİ İLE AVRUPA BİRİNCİSİYİZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DHMİ ~ 8 yıl önce
Nizamattin Müdürüm bu kadro hep iş başındaydı DHMİ nin hali ortada Birincilik beklemek Bülent Ersoydan çocuk beklemek gibi bişey Valla
Flyby ~ 8 yıl önce
geçmişte bu görevlere gelmiş bir kişinin orta seviyede(!) İngilizce bilgisine sahip olması da düşündürücü. hemen birileri muhalefet etmeye kalkıp "yapılan icraatlarla yabancı dil seviyesinin be ilgisi var?" gibisinden fakir edebiyatı yapmasın. Dünyada olan biten gelişmeleri takip edebilmeyi, ikili ilişkilerde yabancılarla muhatap olabilmeyi "orta seviye" İngilizceyle mi başarıyormuş sözü geçen vatandaş. tercüman zırvalığında da bulunmayın, teknik konulardaki toplantı/müzakerelerde hiçbir zaman tam anlamıyla etkili olamazlar tercümanlar. bu yüzden alan uzmanı temsilcilerin çok iyi seviyede yabancı dil bilgisine sahip olması gerekir. 27 yalındayım ama bize verilen, henüz içi boşaltılmamış eğitim anlayışı böyleydi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
keşkelerrr ~ 8 yıl önce
keşke lütfi elvan bey gelseydi ulaştırma bakanlığına ancak o temizlerdi bakanlıklata ki paralelcileri ve çeteleri..selahattin ve çetesi dhmi de hala iş başında

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hehe ~ 8 yıl önce
Biz ITU ler olmasa nasil ucarsiniz, ITU Ucak Muhendisligi de havaciligin adidir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacılık ~ 8 yıl önce
Havacılık Bakanlığı ayrı olmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 8 yıl önce
Binali Yıldırım Türkiye Cumhuriyetinin gelmiş geçmiş en iyi Ulaştırma Bakanıdır. Başbakanlık makamının hakkını vereceğine inanıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beşer ~ 8 yıl önce
Bence de. Bu fikre katılmayanlar önceki bakanları ve başarılarını da yazarlarsa biz de bilgileniriz.
all of us ~ 8 yıl önce
Ya bu dönemde başbakan olmakta ne var emir büyük yerden yaparsan devam yapmazsan 66. hükümet kurulur hemen.
Bin ali ~ 8 yıl önce
Adam belediye başkanı bile seçilemedi. Bilmem haberiniz var mı. Seçilmek mi güzel atanmak mı
... ~ 8 yıl önce
Hayırlısı artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000