20 Nisan 2017, Perşembe 09:34:11

Yunan Bakan'dan küfür skandalı!

Yunan Savunma Bakanı Panos Kammenos’un, geçen pazar günü helikopter ile Ege’de Eşek adasına (Agathonisi) giderken, Türk hava sahası içinde uçtuğu uyarısında bulunan Türk hava kontrolörüne Türkçe küfür ettiği öne sürüldü.
  • Hava kuvvetlerine bizim çocuklar diye Fetoculari doldurursanız olacağı budur meydanı boş buldular şimdi giydiriyorlar Hava Kuvvetlerinde pilotmu kaldı olacağı budur hala aklanmadılar herşey bitmiş gibi subay turban derdi kaldı harp okulları bitti milli savunma Universtesi kuruldu hadi bakalım bademleri gönderde kurtarsınlar yoksa küfüru yer oturursun
  • Haydi THY, daha fazla Yunanli pilot.
  • Bakın Yunanistan o adaları Mondros ve Paris antlaşması gereği silahlandıramaz. Bu açık şekilde göz yummaktır. Açın T.c Dış İşleri Başkanlığı sitesine ege adaları ile ilgili açıklamalarda yumanlar 3mil den 10 mile çıkarmış kimsenin sesi çıkmıyor. Bildiğim kadarıyla kıta sahanlığı sorunuyla 2 F_16 mızı düşürdü it dalaşı yüzünden yumanlar. Neden bunlara karşı konuşmuyor. Bir Rus uçağı bir kaç defa ihlal etti. Diye o uçağı düşürdük o yiğitliği Yunanistan'a karşı yapsana hem batık ekonomiye sahipler seste çıkmaz. Nasıl batıksa bu arada kişi başına düşen milli gelir 24bin euro isterseniz iflasın eşiğindeki Yunanistan yazıp bakabilirsiniz internetten.
  • ben de türkiyede yaşayan bir Yunan olarak, halihazirda bizim olan bu toprakların yine bize getzmesi kadar güzel bir his yoktur. yade yallah malakas
  • Terroristlere kapi acan yunanistan kapat ceneni. koca Bir rezilik ulkesi. Yunanistan avrupanin Afrika devleti gibi fakirrrrr. Turklerin darbesine hasretsiniz, elestirin siz az kaldi . Az kaldi.
  • EYY HÖKÜMET AÇIKLA NEDEN 10 U FEÇİK SAYIDA TÜRK ADASI YUNAN İŞGALİ ALTINDA VE SESİNİZİ ÇIKARMIYORSUNUZ ? Çıkarınız nedir ? BU HAREKETLER HABERLER SÖYLEMLER HEP HALKIN GAZINI ALMAYA DİKKATİNİ BAŞKA YÖR ÇEKME HAREKETLERİ
  • Sayın Yunan Savunma bakanım, sizi cebren ve hile ile yatırır olmayan istikbalinizin yegane temeline Eşek adasını sokarız .
  • Son 10 yılda 18 adamızı ve yüzlerce kayalığımızı Yunan işgal etti. Dünya lideri gıkını çıkarmadı. Adam işgal ettiği Türk adasına geliyor, kontrollöre Hasss... Bre diyor, sıkıntı oluyor. Ulan toprağımızı işgal ettiler, nerede "Ey Yunanistan" nerede Osmanlı torunları, neredesiniz ulan?
  • O helikopteri indirip denize dökmek lazım bunları...
  • Hey gidi günler, check listte Yunanca dilekler taşırdık. Sen anladin oni?

Yunan Savunma Bakanı Panos Kammenos’un, geçen pazar günü helikopter ile Ege’de Eşek adasına (Agathonisi) giderken, Türk hava sahası içinde uçtuğu uyarısında bulunan Türk hava kontrolörüne Türkçe küfür ettiği öne sürüldü.

Alpha radyosu ve televizyonunun muhabiri Dimos Verikios’un iddiasına göre, Kammenos’u taşıyan helikopter Didim’in karşısındaki Eşek adasına yaklaştığında Türk kontrolör telsizden “Türk hava sahasında uçuyorsunuz. Uçuş planı verin” dedi. Kammenos bizzat “Yunan hava sahasındayız. Ben de Yunan Savunma Bakanıyım” diye cevap verdi. Türk  kontrolör  ısrar edince, Kammenos “Bre ha s…r”  karşılığını vermiş. (Hüriyet)

Yunan Bakan'dan küfür skandalı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (63)

İsini bilmez Çavuşlar ~ 7 yıl önce
Hava kuvvetlerine bizim çocuklar diye Fetoculari doldurursanız olacağı budur meydanı boş buldular şimdi giydiriyorlar Hava Kuvvetlerinde pilotmu kaldı olacağı budur hala aklanmadılar herşey bitmiş gibi subay turban derdi kaldı harp okulları bitti milli savunma Universtesi kuruldu hadi bakalım bademleri gönderde kurtarsınlar yoksa küfüru yer oturursun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
USAMIsafir ~ 7 yıl önce
Haydi THY, daha fazla Yunanli pilot.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Silahlandıramaz yunanistan ~ 7 yıl önce
Bakın Yunanistan o adaları Mondros ve Paris antlaşması gereği silahlandıramaz. Bu açık şekilde göz yummaktır. Açın T.c Dış İşleri Başkanlığı sitesine ege adaları ile ilgili açıklamalarda yumanlar 3mil den 10 mile çıkarmış kimsenin sesi çıkmıyor. Bildiğim kadarıyla kıta sahanlığı sorunuyla 2 F_16 mızı düşürdü it dalaşı yüzünden yumanlar. Neden bunlara karşı konuşmuyor. Bir Rus uçağı bir kaç defa ihlal etti. Diye o uçağı düşürdük o yiğitliği Yunanistan'a karşı yapsana hem batık ekonomiye sahipler seste çıkmaz. Nasıl batıksa bu arada kişi başına düşen milli gelir 24bin euro isterseniz iflasın eşiğindeki Yunanistan yazıp bakabilirsiniz internetten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kostas manafas ~ 7 yıl önce
ben de türkiyede yaşayan bir Yunan olarak, halihazirda bizim olan bu toprakların yine bize getzmesi kadar güzel bir his yoktur. yade yallah malakas

Yanıtla

Kalan karakter 1000
G ~ 7 yıl önce
Terroristlere kapi acan yunanistan kapat ceneni. koca Bir rezilik ulkesi. Yunanistan avrupanin Afrika devleti gibi fakirrrrr. Turklerin darbesine hasretsiniz, elestirin siz az kaldi . Az kaldi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
x ~ 7 yıl önce
konuşana değil konuşturana ...
g ~ 7 yıl önce
ok
Eyyy ~ 7 yıl önce
EYY HÖKÜMET AÇIKLA NEDEN 10 U FEÇİK SAYIDA TÜRK ADASI YUNAN İŞGALİ ALTINDA VE SESİNİZİ ÇIKARMIYORSUNUZ ? Çıkarınız nedir ? BU HAREKETLER HABERLER SÖYLEMLER HEP HALKIN GAZINI ALMAYA DİKKATİNİ BAŞKA YÖR ÇEKME HAREKETLERİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dr.Yus ~ 7 yıl önce
Sayın Yunan Savunma bakanım, sizi cebren ve hile ile yatırır olmayan istikbalinizin yegane temeline Eşek adasını sokarız .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adaları verdik ~ 7 yıl önce
Son 10 yılda 18 adamızı ve yüzlerce kayalığımızı Yunan işgal etti. Dünya lideri gıkını çıkarmadı. Adam işgal ettiği Türk adasına geliyor, kontrollöre Hasss... Bre diyor, sıkıntı oluyor. Ulan toprağımızı işgal ettiler, nerede "Ey Yunanistan" nerede Osmanlı torunları, neredesiniz ulan?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Denize ~ 7 yıl önce
O helikopteri indirip denize dökmek lazım bunları...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Phantom ~ 7 yıl önce
Hey gidi günler, check listte Yunanca dilekler taşırdık. Sen anladin oni?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000