19 Nisan 2017, Çarşamba 13:24:47

Yunanistan'da helikopter düştü

Yunanistan'da Hava Kuvvetlerine ait helikopterin düşmesi sonucu dört asker öldü, bir asker yaralı kurtarıldı.
  • Türkiye'de ağır darp ve işkence görebilecekleri sebebiyle Yunanistan mahkemelerine sığınma talebinde bulunan darbecilerin gerekçeleri,insan hakları ve uluslararası hukuka aykırı bulunduğundan,ülkeye iade talepleri reddedildi.Bu uygulama bir çok ülkede yaklaşık olarak böyledir.İdam gelsin mi diye tartışan bir ülke ile ab üyesi bir ülkenin hukuk anlayışı birbirinden ayrı düşebilir.Birilerinin sizinle aynı şekilde düşünmemesi veya aynı menfaati gütmemesi onları"kötü'yapmaz.Sadece farklı yapar.Üstelik burada eleştirdiğiniz yapı Yunan hukuk sistemi olmalıdır;Yunan halkı değil.Son olarak ada meselelerinin demokratik ve barışçıl şekilde çözümlenmesi gerektiğine inanıyorum,nitekim bizi sevgi kurtaracak.
  • Yunanlıların iyi bir millet olduğu düşünülemez! En son örneği de 8 darbeciyi, iade etmemesidir. Yakında o silahsız olması gereken adaları,silahlandıran yunanlıları, hem silahlardan hemde o topraklardan temizleyeceğiz .
  • Bunlar daha iyi günleri! Hesaplaşma günü elbet gelecek. Kara beladan kurtulmaz bu tövbesizler. Rabbim affetsin.
  • Kimsenin "size"saldırdığı yok.Kaza,sınırda rutin kontroller yapılırken gerçekleşmiş.Herhalde adamlar ülkelerinin sınırlarını gözetleyecekler,koruyacaklar.Acaba hangi kıstasları göz önünde bulundurarak hiç tanımadığın insanları,ahmak ve fino diye yaftaladın?Irkçılığı,gaz odası tarihlerine veya kafatası ölçenlere bakıp uzaklarda aramaya gerek yok..
  • Avrupanin gazi ile bize saldiriyorlar .Ahmak millet.
  • YAKLAŞMAKTA OLAN ALLAH IN GAZABINDAN KORKARIM.

Yunanistan'da Hava Kuvvetlerine ait helikopterin düşmesi sonucu dört asker öldü, bir asker yaralı kurtarıldı.

Genelkurmay Başkanlığının açıklamasına göre, üçü mürettebattan beş askerin bulunduğu Huey UH-1H tipi helikopterin enkazına ülkenin kuzeyindeki Elassona bölgesinde ulaşıldı.

Henüz nedeni belirlenemeyen kazada helikopterde bulunan dört askerin hayatını kaybettiği, yaralı kurtarılan kadın askerin hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Larissa kentinden havalanarak Kozani'ye giden helikopterin, rutin sınır devriyesi için havalandığı belirtildi.

Savunma Bakanı Panos Kammenos, kaza nedeniyle ülkede üç günlük yas ilan edildiğini açıkladı.

Yunanistan'da helikopter düştü

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Yunanlı değil yunan:) ~ 7 yıl önce
Türkiye'de ağır darp ve işkence görebilecekleri sebebiyle Yunanistan mahkemelerine sığınma talebinde bulunan darbecilerin gerekçeleri,insan hakları ve uluslararası hukuka aykırı bulunduğundan,ülkeye iade talepleri reddedildi.Bu uygulama bir çok ülkede yaklaşık olarak böyledir.İdam gelsin mi diye tartışan bir ülke ile ab üyesi bir ülkenin hukuk anlayışı birbirinden ayrı düşebilir.Birilerinin sizinle aynı şekilde düşünmemesi veya aynı menfaati gütmemesi onları"kötü'yapmaz.Sadece farklı yapar.Üstelik burada eleştirdiğiniz yapı Yunan hukuk sistemi olmalıdır;Yunan halkı değil.Son olarak ada meselelerinin demokratik ve barışçıl şekilde çözümlenmesi gerektiğine inanıyorum,nitekim bizi sevgi kurtaracak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Darbeciler ~ 7 yıl önce
Yunanlıların iyi bir millet olduğu düşünülemez! En son örneği de 8 darbeciyi, iade etmemesidir. Yakında o silahsız olması gereken adaları,silahlandıran yunanlıları, hem silahlardan hemde o topraklardan temizleyeceğiz .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kevser ~ 7 yıl önce
Bunlar daha iyi günleri! Hesaplaşma günü elbet gelecek. Kara beladan kurtulmaz bu tövbesizler. Rabbim affetsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Irkçı yoruma ithafen ~ 7 yıl önce
Kimsenin "size"saldırdığı yok.Kaza,sınırda rutin kontroller yapılırken gerçekleşmiş.Herhalde adamlar ülkelerinin sınırlarını gözetleyecekler,koruyacaklar.Acaba hangi kıstasları göz önünde bulundurarak hiç tanımadığın insanları,ahmak ve fino diye yaftaladın?Irkçılığı,gaz odası tarihlerine veya kafatası ölçenlere bakıp uzaklarda aramaya gerek yok..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fenermoda ~ 7 yıl önce
Sen naziden beter ırkçısın.ab nin fino köpeği yunanistandır, Yunan'san Yunan'ım de ona göre senide denize dökelim.
Fenermoda'ya ~ 7 yıl önce
Niye bu kadar nefret dolusunuz?
avrupanin fino kopegi ~ 7 yıl önce
Avrupanin gazi ile bize saldiriyorlar .Ahmak millet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EL KAHHAR ~ 7 yıl önce
YAKLAŞMAKTA OLAN ALLAH IN GAZABINDAN KORKARIM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beyin yerine... ~ 7 yıl önce
dana kıyma olunca, insan Yunanistan'da düşen uçağın Allah'ın gazabı ; kendi ülkesinde düşen uçağın teknik arıza/pilotaj hatası olduğunu sanarmış. BR, Mr.LOL

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000