25 Nisan 2017, Salı 17:05:03

Yunuseli'de akaryakıt satışı başladı

Bursa’da, Yunuseli Havaalanı’nda akaryakıt satışı başladı.
  • FİRMAMIZ TARAFINDAN BENZİNLİ PİSTON MOTORLU PIRPIRLARA LPG UYGULAMAMIZ BAŞLAMIŞTIR. 1 YIL BOYUNCA LPG AYARI DA ÜCRETSİZ.
  • ÖTV siz yakıt bu uçaklarda böyle gemilerde böyle gemiciği olanlarada böyle süper yaa keşke uygun kredi bulsamda 300bin dolar gibi bu işe girsem 1000tl 1000tl öderim
  • uçak sahipleri ve firmaları gariban ya , bizim gibi 20 yaşındaki arabaya binen süper zenginlere ÖTV yi uygulayacaksın tabiki. Adalet bu işte . sağolasın devletim.
  • Uçak inmeyen meydana uçak yakıtı satışı.çok merak ediyorum kime satacaklar o yakıtı
  • Benim araba tüplü yahu

Bursa’da, Yunuseli Havaalanı’nda akaryakıt satışı başladı.

Burulaş’tan yapılan açıklamada, “Petrol Ofisi ile yapılan sözleşme gereğince, 25 Nisan Salı tarihinden itibaren, işletmesi Burulaş tarafından yapılan Yunuseli Havaalanı’ndan akaryakıt satışına başlanmıştır” ifadesine yer verildi.

Havaalanını ziyaret eden uçaklara Jet A1 yakıtı satışına başlandığı ve en kısa sürede de Avgaz satışına başlanacağı bildirilen açıklamada, “Yunuseli Havaalanı’ndan yapılan Jet A1 ve Avgaz satışları, Yenişehir Havaalanı fiyatları ile aynı olup, Petrol Ofisi’nin standart fiyatlarından satılmaktadır. Havacılık Okulları ile gerekli şartları sağlayan uçaklara ÖTV’siz yakıt verilecektir” şeklinde bilgi verildi.

Yunuseli'de akaryakıt satışı başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

LPG ~ 7 yıl önce
FİRMAMIZ TARAFINDAN BENZİNLİ PİSTON MOTORLU PIRPIRLARA LPG UYGULAMAMIZ BAŞLAMIŞTIR. 1 YIL BOYUNCA LPG AYARI DA ÜCRETSİZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zengini daha zengin yapmak için uğraşan bir devlet ~ 7 yıl önce
ÖTV siz yakıt bu uçaklarda böyle gemilerde böyle gemiciği olanlarada böyle süper yaa keşke uygun kredi bulsamda 300bin dolar gibi bu işe girsem 1000tl 1000tl öderim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gariban ~ 7 yıl önce
uçak sahipleri ve firmaları gariban ya , bizim gibi 20 yaşındaki arabaya binen süper zenginlere ÖTV yi uygulayacaksın tabiki. Adalet bu işte . sağolasın devletim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:))) ~ 7 yıl önce
Uçak inmeyen meydana uçak yakıtı satışı.çok merak ediyorum kime satacaklar o yakıtı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tüh ~ 7 yıl önce
Benim araba tüplü yahu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000