30 Aralık 2019, Pazartesi 14:11:05

İstanbul Havalimanı rüzgara teslim

İstanbul'da son günlerde etkili olan soğuk hava ve sert rüzgar İstanbul Havalimanı'nda zor anlar yaşanmasına neden oluyor.
  • ya siz kimsiniz ya , ben yaptım oldu en güzeli oldu ya siz ne anlarsınız ya
  • Heryeri aynı yandaş ile iş yapıp tüm kabulleri usulsüz yaparsan herkes vur kaç yapar sonrada para harcamaya devam eder durursun ama bir şey olmaz limanın her yeri kanser hücresi gibi dağılıyor çare yok
  • Yeri geliyor 1 Milyona ev alıyorsun bir yerinde arıza çıkıyor. -Çıkmıyor mu? Havalimanı yapılmış koskocaman bunun bir yerinde birşey olması normal değil mi?
  • Acele ile yaptirilan övünç abidesinin, hali altina süpürülmüs kirintilari bunlar. Cok ûzücü..
  • ucuz mı almış bune dünya görüyor utanççççççççççç
  • Dünya havacılık ve uzay üssü olan bu şaheserin ilk sınavında biraz su koyvermesi normal. Kıskanmayın, sonuçta itibardan tasarruf etmedik.
  • follow flight plan route
  • İnanın bu milletin bu kadar kör olması beni delirtiyor. Yapılan işe bak. Yeni havalimanı adı lokasyon berbat. Rüzgardan inelemiyor. Aynı rüzgar Gökçen' de yok ne hikmetse. Gökçen'de körük kopmuyor. Eski bir havalimanı olmasına rağmen hiç bir yer patlamıyor. İnanılmaz uzak bir lokasyonda kimse gidemiyor. Yolcu canından bezdi. Hala bu eksikleri görmeyip siyasi fanatiklik yapılıyor. Yazık valla yazık. Bu ülke asla kalkınamaz bu bakış açısıyla.
  • Bir de şu yakasına uçak rozeti takan igacılar yok mu !? En çok onlara tav oluyorum. Git tuğla ör, inşaat yaptin diye havaci mi oldun ? Kendini rezil etme hadi kardes hadi komik oluyorsun.
  • Winter is coming..

İstanbul'da son günlerde etkili olan soğuk hava ve sert rüzgar İstanbul Havalimanı'nda zor anlar yaşanmasına neden oluyor.

Hava sıcaklığının özellikle gece 0 dereceye kadar düşmesi ve beraberindeki yağmur İstanbul'da etkili olmaya devam ediyor. Soğuk havaya dünden bu yana eşlik eden sert rüzgar ise İstanbul Havalimanı'nda ciddi şekilde hissediliyor.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Sert rüzgar nedeniyle körüklerde yırtıklar oluşurken, konteynerler de yerlerinden fırladı.

Körüklerin birleştiği noktalardaki ayrılmalar net bir şekilde görülürken, bagaj taşınan konteylerin de zaman zaman devrildiği gözlendi. Apronda daha şiddetli hissedilen rüzgar çalışanlara da zor anlar yaşatıyor.







İstanbul Havalimanı rüzgara teslim

Yorumlar Tüm Yorumlar (95)

rte ~ 4 yıl önce
ya siz kimsiniz ya , ben yaptım oldu en güzeli oldu ya siz ne anlarsınız ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Operasyon ~ 4 yıl önce
Heryeri aynı yandaş ile iş yapıp tüm kabulleri usulsüz yaparsan herkes vur kaç yapar sonrada para harcamaya devam eder durursun ama bir şey olmaz limanın her yeri kanser hücresi gibi dağılıyor çare yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777 ~ 4 yıl önce
Yeri geliyor 1 Milyona ev alıyorsun bir yerinde arıza çıkıyor. -Çıkmıyor mu? Havalimanı yapılmış koskocaman bunun bir yerinde birşey olması normal değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Değil Ahaber beyinli değil ~ 4 yıl önce
Nolur sizin gibi cahiller oy kullanmasın artık
Taşeronun taşeronunun taşeronu ~ 4 yıl önce
İhaleyi alan taşerona vermese taşeronda başka bir taşerona işi vermese o da malzemeden çalmasa işini düzgün yapsa havalimanı da üzerinden bir sene bile geçmeden dökülmezdi
Endam ~ 4 yıl önce
Acele ile yaptirilan övünç abidesinin, hali altina süpürülmüs kirintilari bunlar. Cok ûzücü..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
selmancim ~ 4 yıl önce
ucuz mı almış bune dünya görüyor utanççççççççççç

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kıskanmayın ~ 4 yıl önce
Dünya havacılık ve uzay üssü olan bu şaheserin ilk sınavında biraz su koyvermesi normal. Kıskanmayın, sonuçta itibardan tasarruf etmedik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bi bitmediniz ~ 4 yıl önce
Nolur senin gibiler oy kullanmasın.
atc ~ 4 yıl önce
follow flight plan route

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sıkıldım ~ 4 yıl önce
İnanın bu milletin bu kadar kör olması beni delirtiyor. Yapılan işe bak. Yeni havalimanı adı lokasyon berbat. Rüzgardan inelemiyor. Aynı rüzgar Gökçen' de yok ne hikmetse. Gökçen'de körük kopmuyor. Eski bir havalimanı olmasına rağmen hiç bir yer patlamıyor. İnanılmaz uzak bir lokasyonda kimse gidemiyor. Yolcu canından bezdi. Hala bu eksikleri görmeyip siyasi fanatiklik yapılıyor. Yazık valla yazık. Bu ülke asla kalkınamaz bu bakış açısıyla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yavvv ~ 4 yıl önce
Bir de şu yakasına uçak rozeti takan igacılar yok mu !? En çok onlara tav oluyorum. Git tuğla ör, inşaat yaptin diye havaci mi oldun ? Kendini rezil etme hadi kardes hadi komik oluyorsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rozetli ~ 4 yıl önce
Niye, sen tavdan mı geldin ?
** ~ 4 yıl önce
Winter is coming..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000