22 Mayıs 2017, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • Ali Bey ülkemiz için üzülürken,Keşke Hedefler göstermeseniz.
  • Kimin ne olduğu ve neyi, nasil yaptiklari da ortada aslinda ama nedense bunlarla ugrasmak, temizlemek ve hesap sormak birilerinin işine gelmiyor...
  • Almanya mudurlerlerınden bazılarını arastırırsanız kımlere bedava bılet verdıklerı kımlere bedava kg verdıkleri kımlere busıness bılet verdıklerı ortadadır ( fetö ustduzey ) Bılal Bey lutfen bır arastırın artık
  • Alı Bey Almanyada halen bu terör grubu tarafından mudur yapılmiş ve halen devam etmekde olanlar var hicbirsekilde dokunulmadı enkısa zamanda Allahın iznıyle gereken yapılır dokunulur artık
  • Thy'ye fetoculari doldurup, makam veren, ihaleleri fetoculara dagitan 10 binden fazla insani haksiz yere isten atan abdurrahman, candan, hamdi ve temel için ayni tarzda yazı yazabilir misiniz? Thy kargo,pazarlama satis, yurtdisi şef,müdürleri,yer isletme,tgs,saw daki uzman,şef,müdür ve üstleri fetocular cirit atiyor ancak kimsenin umurunda değil ! Geçmişten günümüze bunlari kim thy'de işe alip makam verdiyse hepsi ortada ama ucu bir yerlere dokunduğu için iktidar sus pus !
  • Ucu tanidiklariniza dokunan yorumlari neden yayinlamiyorsunuz acaba
  • dhmi içinde düşündüklerinizi yazsanız iyi olur.
  • Bu yaziniza gore altinda sorumlu oldugu mudurleri malum durumdan dolayi gozaltina alinan basmudurlerinde gozaltina alinmasi gerekiyor
  • Bu illetin temizlenmesi için gösterdiğiniz çaba takdire şayan. Cesaretinizden dolayı kutlarım.
  • HTA Ana okulu psikologu iceriye atip ne kadar FETO dan THY giren isim listesine gore FETO tesbit edulsin Ben 3 defa HTA elendim FETO cu veya AKP mensubu olmadigim icin Sacma sapan HTA eleme sistemi . Allah buyuktur Hamdi Topcu koltugunu kaybetdi , Temel kotil koltugunu kaypetdi Ve THY Ana okulu HTA psikologu bir tekme ile sokoga birakti Tek Dusmeyen Allah

Ali Sabancı tutuklanır mı? Ya THY'deki FETÖ'cüler...

Pegasus Havayolları eski genel müdür yardımcısı Nadir Kabaş'ın FETÖ operasyonları kapsamında tutuklanmasına şaşırmadım. Gazetelerde veya siyasilerin sözlerinden de anlaşıldığı gibi çok sayıda kripto yani gizli FETÖ'cüler var. Sıra Ali Sabancı'ya gelir mi diye düşünüyorum.

Düşünüyorum çünkü en yakın çalışma arkadaşın FETÖ'den tutuklanmış ve senin bundan haberin olmaması mümkün değil. Düşünüyorum çünkü bile bile halen şirkette tutmuşsun ve çalışmaya devam etmişsin. Düşünüyorum çünkü 17/25 Aralık FETÖ'nün hukuk üzerinden yaptığı operasyon sonrası adın tapelerde zikredildi ve Asya Bank'daki paralarını çekmediğin konuşuldu.

Ve düşünüyorum bir zamanlar sıkça Pegasus Havayolları organizasyonunda boy gösterirdin şimdilerde ortalarda yoksun. Yine düşünüyorum ki Pegasus Havayolları'nı birilerine satıp ortalardan sıvışacaksın gibi bir durum konuşulup gidiyor. Düşündüklerimin aksi bir durum söz konusu ise çıkıver ortaya da iki kelam ediver.

Aslına bakarsanız insanlar üzerinde tezvirat yapılmasına şiddetle karşıyım. Hele hele iftiradan nefret ederim. Lakin Ali Sabancı konusunda elle tutulur, gözle görülür doneler var. Yukarıda da belirttiğim gibi 17/25 Aralık süreci herkesin hafızasında ve bunlar da devletin arşivinde mutlaka var.

Nadir Kabaş'ın tutuklanma haberini paylaştığımız sırada Pegasus Havayolları'nın bir hostesinin iddiası da tüyelerimi ürpertti. Çok sayıda FETÖ pilotunun olduğunu iddia ediyor ve bunlarla ilgili şikayette bulunduğunu belirtiyor. Gerçekten böyle bir durum var ise vay Pegasus'un haline. Yazık orada emek veren çalışanların alın terine.

Kendi sektörüme sıçramış bu kanser hücrelerinin bir an evvel temizlenmesi gerekir. Bahsedilen kriptolarla ilgili derhal işlem yapılmalı.

Ve THY.

Zamanında cemaat, kabuk değiştirip hizmet adı ile anılan ve sonra tam bir kahpe yapı olduğu 15 Temmuz hain kalkışma ile anlaşılan bu terör yapısı ile mücadelenin sonuna kadar arkasındayım.

Geçmişten beri bu yapı ile savaştığım ve şiddetle karşı çıktığım için bu gün o kadar memnunum ki kelimelerle anlatmak mümkün değil.

Biz, Fethullah Gülen denen, adam demeye dilimin varmadığı şahsın plakalarını taşıyan ve FG ile başlayan, THY'deki yöneticilere tahsis edilen araçları yazdığımızda ne kadar çok düşman edinmiştik. Hatta hatta THY'nin kapısından içeri girişimiz bile yasaklanmıştı.

Biz, "THY'deki şakirtler temizlenmeli" diye başlık attığımızda 32 dişi görünecek şekilde gülenyüz yöneticinin umurunda olmamıştı.

Sormak zorundayız. THY'de FETÖCÜ'lerle ilgili herhangi bir araştırma yapılıyor mu? Örneğin THY'ye kiralanan bu araçları kim kiralamıştır ve bu kişiler hakkında işlem yapıldı mı?

FETÖ'nün yoğun bir şekilde faaliyet gösterdiği Orta Asya bölgesindeki THY yöneticileri ile ilgili bir araştırma yapıldı mı?

Pegasus Havayolları'na kadar sıçramış FETÖCÜ'lerin THY'de olmaması düşünülebilir mi?

Peki havacılık medyası diye geçinen şahsiyetler. Pegasus Havayolları'ndan bir eski yönetici FETÖ'den tutuklanmış siz hangi ağacın gölgesinde saklanıyorsunuz da bu haberi görmezden geliyorsunuz. Mamanız mı kesilecek.

Bu haberi görmeyen gazeteciyim diye geçinmesin, bu haberi görmeyen yazarım diye geçinmesin, bu haberi görmeyen korkağın ta kendisidir.

Türkiye'nin en önemli meselesi FETÖ iken, damarlarımıza kadar işlemişken, hayatımızı, Türkiye'nin ekonomisine hiç olmadığı kadar zarar vermiş bir terör örgütünün havacılığın içinde dahi yer almasını haber değeri görmeyenler için söyleyeceğim çok şer var ama her doğru her zaman her yerde söylenmiyor.

Havacılık sektörünün çok kıymetli emektarları; ne varsa yine Airporthaber'de var. İyiyi de kötüyü de biz yazarız. Bize duyduğunuz güvene her daim layık olmaya çalışıyoruz.

İyi haftalar...

Ali Sabancı tutuklanır mı? Ya THY'deki FETÖ'cüler...

Yorumlar Tüm Yorumlar (53)

Gökyüzü ~ 7 yıl önce
Ali Bey ülkemiz için üzülürken,Keşke Hedefler göstermeseniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Herşey ortada ~ 7 yıl önce
Kimin ne olduğu ve neyi, nasil yaptiklari da ortada aslinda ama nedense bunlarla ugrasmak, temizlemek ve hesap sormak birilerinin işine gelmiyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sahın ~ 7 yıl önce
Almanya mudurlerlerınden bazılarını arastırırsanız kımlere bedava bılet verdıklerı kımlere bedava kg verdıkleri kımlere busıness bılet verdıklerı ortadadır ( fetö ustduzey ) Bılal Bey lutfen bır arastırın artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akiladam ~ 7 yıl önce
Alı Bey Almanyada halen bu terör grubu tarafından mudur yapılmiş ve halen devam etmekde olanlar var hicbirsekilde dokunulmadı enkısa zamanda Allahın iznıyle gereken yapılır dokunulur artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali bey ! ~ 7 yıl önce
Thy'ye fetoculari doldurup, makam veren, ihaleleri fetoculara dagitan 10 binden fazla insani haksiz yere isten atan abdurrahman, candan, hamdi ve temel için ayni tarzda yazı yazabilir misiniz? Thy kargo,pazarlama satis, yurtdisi şef,müdürleri,yer isletme,tgs,saw daki uzman,şef,müdür ve üstleri fetocular cirit atiyor ancak kimsenin umurunda değil ! Geçmişten günümüze bunlari kim thy'de işe alip makam verdiyse hepsi ortada ama ucu bir yerlere dokunduğu için iktidar sus pus !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
esb ~ 7 yıl önce
Ucu tanidiklariniza dokunan yorumlari neden yayinlamiyorsunuz acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nothing ~ 7 yıl önce
dhmi içinde düşündüklerinizi yazsanız iyi olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
esb ~ 7 yıl önce
Bu yaziniza gore altinda sorumlu oldugu mudurleri malum durumdan dolayi gozaltina alinan basmudurlerinde gozaltina alinmasi gerekiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ga ~ 7 yıl önce
Bu illetin temizlenmesi için gösterdiğiniz çaba takdire şayan. Cesaretinizden dolayı kutlarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HTA ~ 7 yıl önce
HTA Ana okulu psikologu iceriye atip ne kadar FETO dan THY giren isim listesine gore FETO tesbit edulsin Ben 3 defa HTA elendim FETO cu veya AKP mensubu olmadigim icin Sacma sapan HTA eleme sistemi . Allah buyuktur Hamdi Topcu koltugunu kaybetdi , Temel kotil koltugunu kaypetdi Ve THY Ana okulu HTA psikologu bir tekme ile sokoga birakti Tek Dusmeyen Allah

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000