17 Mart 2016, Perşembe 10:00:27

Lufthansa 2015'de uçuşa geçti

Almanya'nın bayrak taşıyıcı havayolu şirketi Lufthansa'nın karı 2015 yılında hızlı arttı.
  • Markana Kalitene Prestijine Kurban Lufthansa
  • Yine klasik alman oyunu borsayi manipüle et ve kar kazan. Bir deutsche bank ve volkswagen borsa isine bir bakin. Hep sahtecilik ve manipüle. Almanlara hicbirsey olmaz akliniza koyun. Arkalarinda goldman sachs var.
  • Bayrak taşıyıcı şirketimizin başarısı gurur kaynağı ancak Lufthansa bizdeki gibi önemli bir konuda 1 saatlik iş bırakma eylemi yapanları kapının önüne koymuyor kabin ve koppit ekibi kaç defa grev yaptı günlerce kimse işten atılmadı sarı sendika göreve getirilmedi ve çalışanlarin şirkete bağlılığı daha fazla artı işte şirketin gerçek kârı bu!!
  • Temel ve thy'ndaki cümle hemşehrileri daha çok hamsi yesinler ki kafaları daha çok çalışsın almanları alt edecek yeni fikirler bulsunlar...
  • temel bu haberi okuyunca ne demiştir acaba ? o meşhur gülüşünü atmış mıdır yoksa hani biz bunları geçmiştik ne oldu şimdi diye kendi gibi muhteşem yardımcılarına fırça mı atmıştır ?
  • arkadaşlar foss diye bir ses duyuyorum globally bir şirketten mi geliyor acaba???
  • Bizden korkuyor dedikleri Almanya'nın kaç uluslararası büyük firması var bizim kaç tane? Araba,uçak,gemi,tren,optik,ağır sanayi vs hepsinin kralı onlarda, ihracatı,ithalatını kaç kat katlıyor, tüm dünyaya mallarını rahat rahat satıyor,son model arabalarına başta yöneticilerimiz olmak üzere herkes hayran, en büyük müsterilerinden biri de Turkiye, torpil diye bir olayları yok vatandaşının hakkını asla yemiyor,yedirmiyor biz bir havaalanı yaparak mı onları korkutacagız? Komik olmayın bizi elaleme daha fazla güldürmeyin.
  • Lufthansa ve almanlar bizden korkuyor diye birileri atıp tutuyordu nerede onlar bilen,gören var mı ? Teknolojiye,sanayiye,bilime yatırım yapma, eğitim kaliten yerin dibinde olsun, müslüman ülkeyiz bizden icat çıkmaz diyenlere oy ver, tübitak gibi bir kurumun başına hayvanat bahçesi müdürünü getir,torpil ve hemşehriciliği marifet say sonra bu kafayla almanlar ve lufthansa bizden korkuyor de iyice komik ol!
  • Lufthansa kâr edince yakıttan, THY kâr edince "zor koşullar altında iyi yönetimin başarısı".. Hangisi doğru?
  • A 380 ve B 748 kullanilarak da kar elde edilebiliyormus. Ustelik adamlar hala 773'e gore cok daha masrafli olan A 346'lari da kullaniyorlar.

Almanya'nın bayrak taşıyıcı havayolu şirketi Lufthansa'nın karı 2015 yılında hızlı arttı.

Almanya'nın bayrak taşıyıcı havayolu şirketi Lufthansa'nın karı 2015 yılında, düşen yakıt maliyetlerinin etkisiyle keskin bir artış gösterdi.
    
2015 yılında net kar, 1,7 milyar euro seviyesine yükseldi.

Geleneksel olarak zarar oluşan 4. çeyrekte net zarar 2014'ün aynı dönemindeki 427 milyon eurodan 50 milyon euro seviyesine düştü.

Lufthansa'nın vergi ve faiz öncesi karı da 2015 yılında yüzde 55,2 artarak 1,82 milyar euro oldu. Şirket, 1,75-1,95 milyar euro aralığında kar bekliyordu.

2015 yılında satışlar yüzde 6,8 artışla 32,1 milyar euro oldu.

Lufthansa 2015'de uçuşa geçti

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Lufthansa ~ 8 yıl önce
Markana Kalitene Prestijine Kurban Lufthansa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ebru ~ 8 yıl önce
Yine klasik alman oyunu borsayi manipüle et ve kar kazan. Bir deutsche bank ve volkswagen borsa isine bir bakin. Hep sahtecilik ve manipüle. Almanlara hicbirsey olmaz akliniza koyun. Arkalarinda goldman sachs var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çatla ~ 8 yıl önce
doyçland doyçland über alles, anten taksın çekemeyen herkes.
c ~ 8 yıl önce
catla yazan kisi anten senin biyerine ..... iq su eksi varlik
terbiyesiz ~ 8 yıl önce
terbiyesiz! seviyesiz! seni dava edeceğim.
Helal olsun!! ~ 8 yıl önce
Bayrak taşıyıcı şirketimizin başarısı gurur kaynağı ancak Lufthansa bizdeki gibi önemli bir konuda 1 saatlik iş bırakma eylemi yapanları kapının önüne koymuyor kabin ve koppit ekibi kaç defa grev yaptı günlerce kimse işten atılmadı sarı sendika göreve getirilmedi ve çalışanlarin şirkete bağlılığı daha fazla artı işte şirketin gerçek kârı bu!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
inandık mı ~ 8 yıl önce
Orada grev in saati tarihi şirkete önceden bildiriliyor. Her şey yasalara uygun işliyor. Bizde ise bazı çalışanlar bu akşam işe gitmiyoruz yeaa şeklinde iş bırakıyorlar. Buna rağmen çoğu yeniden işe alındı. Yalancılık karakteriniz olmuş..
Emeğe ve adalete saygın olsun ~ 8 yıl önce
10000 kişinin iş akdini kim sonlandırdı! Onuda söyle! İşten atılanlar hain degil birçoğunuzdan daha fazla şirketine bağlı! Korumalarla dışarı atılan insanlar 2 yılda neler kaybettiler biliyormusun! Kaçı işe alındı ve emekli edildi!Anayasaya aykırı grev yasağı kanunu çıkarsa sessizmi kalacaktı millet! Sadece 1 saat Lufthansada günlerce grev oldu kimi attılar!insanları otobüse doldurup zoraki sarı sendikalı yaptılar onuda savun! Yolunu bulan zaten kaçıyor meydan senin gibilere kalır !
hamsi ~ 8 yıl önce
Temel ve thy'ndaki cümle hemşehrileri daha çok hamsi yesinler ki kafaları daha çok çalışsın almanları alt edecek yeni fikirler bulsunlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hacan ~ 8 yıl önce
temel bu haberi okuyunca ne demiştir acaba ? o meşhur gülüşünü atmış mıdır yoksa hani biz bunları geçmiştik ne oldu şimdi diye kendi gibi muhteşem yardımcılarına fırça mı atmıştır ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
foss ~ 8 yıl önce
arkadaşlar foss diye bir ses duyuyorum globally bir şirketten mi geliyor acaba???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fısss ~ 8 yıl önce
ben de fıssss diye bir ses duyuyor gibiyim...
osuruk ~ 8 yıl önce
temel'inde gaz sıkışmış bir yerde bulunuyor olabilirsin :))
Lufthansa British ~ 8 yıl önce
Bu iki havayolunun hicbirsey yapmasina gerek yok, gecen yazdim TR de savas ve korku gundemde oldugu surece is seyahati edenler THY yi tercih etmiyor, Amerika ucuslarinda hep Afrikali ve Hintli dolu, yapilacak tek sey Balkanlara low cost sirketi kuracaksin Balkanlari Tr uzerinden Avrupa ya ve Anerika ya tasiyacaksin, yetmiyor Ukrayna, Dogu Avrupa dan Amerika ve Asya ya uygun slot vereceksin yoksa Lufthansa United Airlines ile British American ile codesharing yaprarken THY slot artirmaya korkar
cermen ~ 8 yıl önce
Bizden korkuyor dedikleri Almanya'nın kaç uluslararası büyük firması var bizim kaç tane? Araba,uçak,gemi,tren,optik,ağır sanayi vs hepsinin kralı onlarda, ihracatı,ithalatını kaç kat katlıyor, tüm dünyaya mallarını rahat rahat satıyor,son model arabalarına başta yöneticilerimiz olmak üzere herkes hayran, en büyük müsterilerinden biri de Turkiye, torpil diye bir olayları yok vatandaşının hakkını asla yemiyor,yedirmiyor biz bir havaalanı yaparak mı onları korkutacagız? Komik olmayın bizi elaleme daha fazla güldürmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
korku ~ 8 yıl önce
Lufthansa ve almanlar bizden korkuyor diye birileri atıp tutuyordu nerede onlar bilen,gören var mı ? Teknolojiye,sanayiye,bilime yatırım yapma, eğitim kaliten yerin dibinde olsun, müslüman ülkeyiz bizden icat çıkmaz diyenlere oy ver, tübitak gibi bir kurumun başına hayvanat bahçesi müdürünü getir,torpil ve hemşehriciliği marifet say sonra bu kafayla almanlar ve lufthansa bizden korkuyor de iyice komik ol!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yakıt mı ~ 8 yıl önce
Lufthansa kâr edince yakıttan, THY kâr edince "zor koşullar altında iyi yönetimin başarısı".. Hangisi doğru?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
temel ~ 8 yıl önce
Havacılığı işe yeni aldığı arkadaşlarıyla internetten öğrenen! , bekar pilotlara evlenin diye akıl veren, ebola'ya ölümcül değil bulaşınca öldürüyor diyen, thy'de liyakat esastır,torpil yoktur diyerek kargaları bile güldüren, rizelileri şirkete dolduran, işine geldiği gibi bilanço hazırlayan, denetlenmeden muaf olan temel ve ekibinin başarısı tabii ki...
Neymis efendim ~ 8 yıl önce
A 380 ve B 748 kullanilarak da kar elde edilebiliyormus. Ustelik adamlar hala 773'e gore cok daha masrafli olan A 346'lari da kullaniyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000