12 Haziran 2016, Pazar 08:24:36

Lufthansa uçağı Esenboğa'ya acil iniş yaptı

Lufthansa Havayolları’nın Münih-Bombay seferini yapan uçağı, bir yolcunun rahatsızlanması üzerine Ankara Esenboğa Havalimanı’na acil iniş gerçekleştirdi.
  • nolcak veriyolar mngye gonderiyolar
  • yolcu hastaneye gönderiliyor ardindan hangi ulke vatandaşi ise ankaradaki buyukelçiliği aranir vatandaşiniz hastanede diye....yardimci olurlar..hastanin durumuna göre de gideceği ywre gider
  • Peki o yolcu sonra nasıl gönderiliyor

Almanya’nın Münih şehrinden Hindistan Bombay'a gitmek üzere havalanan LH764 sefer sayılı Lufthansa Havayolları’nın Airbus A330 tipi uçağı Türkiye hava sahası üzerinde uçuşunu sürdürdüğü sırada uçakta bulunan yolculardan biri rahatsızlandı.

Kastamonu üzerinde uçuşuna devam eden uçaktaki yolcunun rahatsızlığının geçmemesi üzerine kaptan pilot en yakın havalimanı olan Ankara’ya inme kararı aldı.

Ankara Esenboğa Havalimanı’na iniş yapan uçakta rahatsızlanan yolcu hastaneye kaldırılırken Lufthansa uçağı gecikmeli olarak Bombay'a gitmek üzere yeniden havalandı.

Lufthansa uçağı Esenboğa'ya acil iniş yaptı

Yorumlar

kargo ~ 8 yıl önce
nolcak veriyolar mngye gonderiyolar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 8 yıl önce
yolcu hastaneye gönderiliyor ardindan hangi ulke vatandaşi ise ankaradaki buyukelçiliği aranir vatandaşiniz hastanede diye....yardimci olurlar..hastanin durumuna göre de gideceği ywre gider

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaile alınan ~ 8 yıl önce
Peki o yolcu sonra nasıl gönderiliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
artık ~ 8 yıl önce
orada kal oluyo..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000