26 Kasım 2017, Pazar 13:26:19

Lufthansa yeni business koltuklarını tanıttı

Alman devi Lufthansa, 2020 yılından itibaren Boeing 777-9 tipi yolcu uçaklarında kullanacağı business class koltuklarının tasarımını hazırladı.
  • Istanbul yeni havalimani avrupaya buyuk endise veriyo. Baksana schipholda yeni terminal, Lelystad' a havalimani buyutulmesi, londrada yeni havalimani, lufthansanin yeni koltuklari, frankfurt ve munih de buyumesini bekliyo, yeni destinasyonlarin eklenmesi, code-share isbirligi fln tesaduf degil. Zarar yapacaklarini biliyorlar
  • FO’lar da binebilecek mi?:)
  • iyi ve güzel bir çalışma ürünü. kafa yorup yapmışlar takdir etmek gerek. thy businesslerini gözden geçirmeli. rekabet gözlerde çok hızlı geri kalmamalıyız
  • Firsat olsada LhDe calissam ama alman vatandasligi istiyor hans.
  • Thy acil narrow body de flat bed business koymali, Londra Middle East arasi yolcular sikayetten Araplaea kaciyor, mevcut 777 lerin business larida bu sekilde degismelidir.
  • Cok güzel beğendim, ilk Luftansa uçuşumda deneyeceğim.
  • medenî ve konforlu.koridordaki komşu bussiness üstünden atlama antrenmanı yapmasına gerek kalmaz.
  • Şu anki business class renkleri kullanılsa daha güzel olabilirmiş. Şu anki business classları oldukça sıcak bir havaya sahipken resimdeki tasarım bana oldukça soğuk geldi.
  • yeni küme-s modeli
  • Güzel gözükmüyor

Alman devi Lufthansa, 2020 yılından itibaren Boeing 777-9 tipi yolcu uçaklarında kullanacağı business class koltuklarının tasarımını hazırladı.

Lufthansa'nın Twitter hesabından paylaşılan görsel ve bilgilerde koltukların daha geniş, monitörlerin büyük ve omuz bölgesi için de özel bir tasarım olduğu belirtildi.

Yeni business class konfigürasyonuna göre; özellikle cam kenarında oturan yolcuların kabini daha rahat kullanmalarını sağlıyor. Koltuğundan kalkmak isteyen yolcu, koridor tarafında oturan yolcu ile herhangi bir teması olmadan koridora çıkabilecek.

Lufthansa yeni business koltuklarını tanıttı

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Gr ~ 6 yıl önce
Istanbul yeni havalimani avrupaya buyuk endise veriyo. Baksana schipholda yeni terminal, Lelystad' a havalimani buyutulmesi, londrada yeni havalimani, lufthansanin yeni koltuklari, frankfurt ve munih de buyumesini bekliyo, yeni destinasyonlarin eklenmesi, code-share isbirligi fln tesaduf degil. Zarar yapacaklarini biliyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 6 yıl önce
Lufthansanın yeni koltuklarını bile havalimanına bağlamak ne güzel bir bakış açısı. Kafalar pırıl pırıl maşallah.
F/O ~ 6 yıl önce
FO’lar da binebilecek mi?:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
efsun ~ 6 yıl önce
iyi ve güzel bir çalışma ürünü. kafa yorup yapmışlar takdir etmek gerek. thy businesslerini gözden geçirmeli. rekabet gözlerde çok hızlı geri kalmamalıyız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayri ~ 6 yıl önce
Firsat olsada LhDe calissam ama alman vatandasligi istiyor hans.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 6 yıl önce
Thy acil narrow body de flat bed business koymali, Londra Middle East arasi yolcular sikayetten Araplaea kaciyor, mevcut 777 lerin business larida bu sekilde degismelidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başarılı ~ 6 yıl önce
Cok güzel beğendim, ilk Luftansa uçuşumda deneyeceğim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
güzel ~ 6 yıl önce
medenî ve konforlu.koridordaki komşu bussiness üstünden atlama antrenmanı yapmasına gerek kalmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 6 yıl önce
Şu anki business class renkleri kullanılsa daha güzel olabilirmiş. Şu anki business classları oldukça sıcak bir havaya sahipken resimdeki tasarım bana oldukça soğuk geldi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cayman ~ 6 yıl önce
yeni küme-s modeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gısganç ~ 6 yıl önce
Gısgandınız galiba
B ~ 6 yıl önce
Güzel gözükmüyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
C ~ 6 yıl önce
Peki
Görünen köy ~ 6 yıl önce
Dolar 3.90 euro 4.70 maaş 1500tl nasıl iyi gözüküyor mu ?
Xyz ~ 6 yıl önce
Maasini TL alip, Italyada EUR mu harciyorsun? Sana ne EUR kac olmus?
Xyz ye ~ 6 yıl önce
Marketten aldığımız yumurtayı yumurtlayan tavuğun yemi bile ithal iken Sen neyden bahsediyorsun ki. Ayrıca araç yakıtı fiyatlarına bir bak istersen ne ile orantılı kişi başı milli gelir oranlarımız da dolar üzerinden hesaplanır ayrıca yakıt fiyatları artınca tüm meyve sebze fiyatları da o oranda artar çünki sevkiyat masrafları mazot fiyatından dolayı artar halkın alım gücü düşer Biraz ekonomi okuyun lütfen
Gercek b ~ 6 yıl önce
Benim adim b ile baslar herzaman pozitifim. Yukardaki yorumu ben yazmadim. Kendine baska harf kulan. Ayrica koltuklari begendim! Evimdeki koltuklar gibi rahatir.
A ~ 6 yıl önce
La gidin ekonomi haberlerini okuyun, oralara yazın değerli yorumlarınızı. Her haber dövize bağlanıyor :) Başakşehir berabere kalmış neyleyim, dolar olmuş 4 lira

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000