30 Ocak 2016, Cumartesi 08:51:31

Çin gemisi MH370'i arayacak

Malezya'nı başkenti Kuala Lumpur'dan Pekin'e giderken 8 Mart 2014’te kaybolan Malezya havayollarına ait MH370 sefer sayılı uçağı arama çalışmalarına sonar donanımlı Çin gemisinin de katılacağı bildirildi.
  • Kardeşim uçak düşeli 2 yıl oldu sadece erken katılmıssınız aramaya :)) Hala hayatta kalanlar olabilir iyi bakın bari. Be adamlar madem ddonanım var neden beklersiniz iki yıl?
  • Gittinmi gidiyorsun
  • Cin yaklasimindan bir cacik olmaz, sadece fake
  • uçağı paralelciler düşürdü. hoş, otobüs varken uçağa binmek isteyenlere ders olsun. alın size uçak!!
  • Uzaydan gazete okuyan adamın okuduğu sayfayı görüyoruz yok şöyle yok böyle...!!!!! Nasıl oluyroda bu uçaktan bir eser yok...??? Ne iş ceviriyorsunuz ne iş...!!!!!

Malezya'nı başkenti Kuala Lumpur'dan Pekin'e giderken 8 Mart 2014’te kaybolan Malezya havayollarına ait MH370 sefer sayılı uçağı arama çalışmalarına sonar donanımlı Çin gemisinin de katılacağı bildirildi.

Avustralya Başbakan Yardımcısı, Altyapı ve Bölgesel Kalkınma Bakanı Warren Truss, yazılı açıklamasında, sonar tarama sistemleri ile donanımlı Çin gemisi Dong Hai Jiu 101'in de Hint Okyanusu'nda sürdürülen arama çalışmalarına katılacağını duyurdu.

Çin'in kayıp Malezya uçağını arama çalışmalarına şimdiye kadar yaklaşık 20 milyon dolarlık katkıda bulunduğunu kaydeden Truss, Singapur’da bulunan sonar donanımlı geminin 31 Ocak’ta Avustralya’ya hareket ederek arama çalışmalarına şubat ayı sonlarına doğru iştirak edeceğini söyledi.

Halen 3 gemi ile 120 bin kilometre karelik alanda sürdürülen arama çalışmalarına katılacak Çin gemisinin sonar sistemler yardımıyla okyanus tabanını 6 bin metreye kadar tarayabilecek.

Kayıp Malezya uçağında 153 vatandaşı bulunan Çin aramaların bir önce sonuçlanması için yoğun çaba sarf ediyor.

Malezya Havayolları'na ait MH370 sefer sayılı Boeing 777 tipi uçak Kuala Lumpur-Pekin seferini yaparken 227 yolcu ve 12 mürettebatla 8 Mart 2014'te kaybolmuştu.  Ortadan kaybolduğu günden itibaren çeşitli ülkelerin katılımıyla yoğun şekilde aranan Malezya uçağını havadan arama çalışmaları, 30 Mart 2014'te sona erdirildi.

Bu tarihten itibaren okyanus tabanına kaydırılan aramalarda, 120 bin metrekarelik bölgede sürdürülen çalışmalar şimdiye dek sonuç vermedi.

Hint Okyanusu'ndaki Fransa'ya ait Reunion Adası'nda 29 Temmuz'da bulunan iki metrelik bir uçak kanadı parçasının MH370’e ait olduğu tespit edilmesine rağmen şu ana kadar uçağa ait başka bir ize rastlanmadı.

Aramalarda yeni bir ize ulaşılamaması durumunda, çalışmaların bu yıl ortalarında sona erdirilmesi bekleniyor.

Çin gemisi MH370'i arayacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Erken ~ 8 yıl önce
Kardeşim uçak düşeli 2 yıl oldu sadece erken katılmıssınız aramaya :)) Hala hayatta kalanlar olabilir iyi bakın bari. Be adamlar madem ddonanım var neden beklersiniz iki yıl?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arbeitslos ~ 8 yıl önce
Gittinmi gidiyorsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hiii ~ 8 yıl önce
Cin yaklasimindan bir cacik olmaz, sadece fake

Yanıtla

Kalan karakter 1000
paralel ~ 8 yıl önce
uçağı paralelciler düşürdü. hoş, otobüs varken uçağa binmek isteyenlere ders olsun. alın size uçak!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uzaydan ~ 8 yıl önce
Uzaydan gazete okuyan adamın okuduğu sayfayı görüyoruz yok şöyle yok böyle...!!!!! Nasıl oluyroda bu uçaktan bir eser yok...??? Ne iş ceviriyorsunuz ne iş...!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
philly ~ 8 yıl önce
dostum... philadelphia deneyi diye google'a bak... yine gerçekleştirdiler ama bu sefer olmadı... zamanda yolculuk mümkün ancak biz hala başındayız...
Ttt ~ 8 yıl önce
Sakin ol şampiyon.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000