14 Mart 2013, Perşembe 15:55:53

BİR ACI HABER DE MNG TEKNİK'TEN

MNG Teknik'te atölye şefi olarak görev yapan Sabri Oflaz, bugün öğle saatlerinde tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu.
  • Başsağlığı dileyen herkese , MNG ailesine acı günlerimizde bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim...acımız büyük ve hiç bitmeyecek ... Sabri Oflaz gibi bir adamın çocukları olmaktan Ebru, Ahmet ve Seda Oflaz olarak gurur duymaktayız...Babam yaptığı Güzelliklerle adını yaşatıyor... not : yukarıdaki " toprağı bol olsun " gibi ahlak yoksunu yorumlar yapan , sevgili babamın hiç hazzetmediği siz Müslüman müsveddelerine lafım...siz gibi pis zihniyetli ,vefat eden insanın arkasından bile konuşacak kadar basit insanların salyalı ağızları ile ettikleri dualara ihtiyacı yok babamın ... Kendi pisliğinizde boğulun !
  • Başsağlığı dileyen herkese , MNG ailesine acı günlerimizde bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim...acımız büyük ve hiç bitmeyecek ... Sabri Oflaz gibi bir adamın çocukları olmaktan Ebru, Ahmet ve Seda Oflaz olarak gurur duymaktayız...Babam yaptığı Güzelliklerle adını yaşatıyor... not : yukarıdaki " toprağı bol olsun " gibi ahlaksızca yorumlar yapan sevgili babamın hiç hazzetmediği Müslüman müsveddelerine lafım...siz gibi pis zihniyetli ,vefat eden insanın arkasından bile konuşacak kadar basit insanların salyalı ağızları ile ettikleri dualara ihtiyacı yok babamın ... Kendi pisliğinizde boğulun !
  • Allah rahmet etsin. Ailesine, yakınlarına, MNG ailesine ve havacılık camiasına sabırlar dilerim. Nedim ŞEN
  • Yattıgı yer nur Mekanı cennet olsun
  • Allah rahmet eylesin Mekanı cennet olsun
  • Allah Rahmet eylesin,Mekanı cennet olsun
  • Allah rahmet eylesin..Geride kalanlara Yüce ALLAH'tan sabırlar dilerim..
  • Yıldızlar uzerıne yağsın...
  • Allah Rahmet eylesin,Mekanı cennet olsun.
  • Cihat D. Vefat eden kişi müslüman ise "Allah rahmet eylesin" denilir. Müslüman olmayan ölüye Allahtan rahmet dilemek caiz olmadığı için "toprağı bol olsun" denilir.

MNG Teknik'in deneyimli teknisyenlerinden 64 yaşındaki Sabri Oflaz hayatını kaybetti. Atölyeler Başkanlığı'na bağlı Troley atölyesinde Atölye şefi olarak görev yapan evli ve 2 çocuk babası Oflaz, çeşitli rahatsızlıkları nedeniyle gördüğü tedaviye yanıt veremeyince bugün hayatını kaybetti.

Yaklaşık 6 aya yakın bir süredir tedavi görev ve hastalığıyla mücadele eden Sabri Oflaz, yarın Eyüp'teki Silahtar Ağa Camii'nde kılınacak öğlen namazının ardından Pierre Loti Mezarlığı'na defnedilecek.

Yaklaşık 11 yıldır MNG'de görev yapan merhum Oflaz, daha önce de Sultan Havayollar'nda görev yapmıştı. Deneyimli teknisyen Sabri Oflaz, 64 yaşındaydı.

AirportHaber Ailesi olarak, merhuma Allah'tan rahmet, başta Oflaz ile MNG Teknik Ailesi olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır biliyoruz.

Cami Adresi: Silahtarağa Mah.Yeni Cad.Migros Yanı Girişi

BİR ACI HABER DE MNG TEKNİK'TEN

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Seda OFLAZ TOPÇU ~ 9 yıl önce
Başsağlığı dileyen herkese , MNG ailesine acı günlerimizde bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim...acımız büyük ve hiç bitmeyecek ... Sabri Oflaz gibi bir adamın çocukları olmaktan Ebru, Ahmet ve Seda Oflaz olarak gurur duymaktayız...Babam yaptığı Güzelliklerle adını yaşatıyor... not : yukarıdaki " toprağı bol olsun " gibi ahlak yoksunu yorumlar yapan , sevgili babamın hiç hazzetmediği siz Müslüman müsveddelerine lafım...siz gibi pis zihniyetli ,vefat eden insanın arkasından bile konuşacak kadar basit insanların salyalı ağızları ile ettikleri dualara ihtiyacı yok babamın ... Kendi pisliğinizde boğulun !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Başsağlığı dileyen herkese , MNG ailesine acı günlerimizde bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim...acımız büyük ve hiç bitmeyecek ... Sabri Oflaz gibi bir adamın çocukları olmaktan Ebru, Ahmet ve Seda Oflaz olarak gurur duymaktayız...Babam yaptığı Güzelliklerle adını yaşatıyor... not : yukarıdaki " toprağı bol olsun " gibi ahlaksızca yorumlar yapan sevgili babamın hiç hazzetmediği Müslüman müsveddelerine lafım...siz gibi pis zihniyetli ,vefat eden insanın arkasından bile konuşacak kadar basit insanların salyalı ağızları ile ettikleri dualara ihtiyacı yok babamın ... Kendi pisliğinizde boğulun !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DHMİ ~ 11 yıl önce
Allah rahmet etsin. Ailesine, yakınlarına, MNG ailesine ve havacılık camiasına sabırlar dilerim. Nedim ŞEN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BUMİN GUNUGUR ~ 11 yıl önce
Yattıgı yer nur Mekanı cennet olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Coşkun KILIÇKAYA ~ 11 yıl önce
Allah rahmet eylesin Mekanı cennet olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MNG AİLESİ ~ 11 yıl önce
Allah Rahmet eylesin,Mekanı cennet olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CEHVEROGLU ~ 11 yıl önce
Allah rahmet eylesin..Geride kalanlara Yüce ALLAH'tan sabırlar dilerim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Yıldızlar uzerıne yağsın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsmail ~ 11 yıl önce
Allah Rahmet eylesin,Mekanı cennet olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Toprağı bol olsun ~ 11 yıl önce
Cihat D. Vefat eden kişi müslüman ise "Allah rahmet eylesin" denilir. Müslüman olmayan ölüye Allahtan rahmet dilemek caiz olmadığı için "toprağı bol olsun" denilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Politika ~ 11 yıl önce
Ölümler üzerinden bile politika yapma becerinizden dolayı sizi tebrik ederim ama bir yaratıcı olun isterseniz yani 06.Temmuz.2005 günü Vatan gazetesinde Süleyman Ateş'in yazısını kopyalamasaydın iyiyddi!!!!!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000