25 Ağustos 2011, Perşembe 13:35:59

MNG TEKNİK SATILIYOR MU?

İlk olarak My Technic’e ortak olarak Türk havacılık sektörüne giren ve sonrasında ACT Havayolları ile ortaklık kuran Çinli Hainan Grup, bu kez bir başka Türk şirketini satın almak için kolları sıvadı. Çinliler’in göz diktiği o Türk şirket hangisi?
  • cin sozune guvenme!varyag i unutma.o hangar cin e kesinllikle satilmamali.uc kurus icin saf saf yorum yapmayin lutfen.
  • bu isin sonu ucuz iscilige kadar gitmez umarim .akilli olun cin istilasi na ugramayin.
  • .
  • Bu devletteki iş sıkıntısına çözüm olacakmış gibi gözüküyor fakat mevcut çalışma sahalarını satın almaktansa yeni çalışma sahaları kurmaları daha iyi olacaktır.
  • MNG'nin sloganına dikkat; Çin'e kadar yolumuz var. Anlamlı !
  • Bu hizla devam ederlerse MNG-Airlines Cargo Havayolu Sirketini satin alma ihtimalleri yuksek! Hayirlisi neyse o olsun diyelim.
  • 3-4 sene once MNG Teknik Cin'e hangar acmak icin uzak dogu turuna cikmisti. simdi elindekini cinlilere satti. bence patron yaptigi yatirimin karsiligini tez yoldan almak istedi.
  • neden istila oluyor ki! adam parayı bastırıp almayacak mı?
  • sayın arkadaşımın biri derki diktatörlere satılmasın diyor bence satılsın en azından diktatörler askerine polisine ve komutanlarına kurşun sıkmuyor türkiye gibi devletine sahip çıkıyorlar helal olsun çinlilere bizim gibi paşalarını hapse tıkamıyorlar ben çinliden yanayım
  • biz neden her zaman başkaları tarafından yönetilmeye mahkum kalıyoruz neden elimizdekinin değerini bilemiyoruz bizim türkiyemizin her zaman değerli şeyleri peşinde bu yabancılar ben satılmasına karşıyım ben mng de çalışmasamda karşıyım karşıyım diyorum ama sanki bizim dememizle herşey değişecekmiş gibi
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki uçak bakım ve onarım merkezi My Technic’e ortak olarak Türk sivil havacılık sektöründe adından söz ettiren Çinli Hainan Grup, Türkiye’deki yatırımlarına bir yenisini daha eklemek için harekete geçti.

My Technic’ten hemen sonra yine Yavuz Çizmeci’ye ait ACT Havayolları’na ortak olarak bir kez daha gündeme gelen HNA Grup bu kez gözünü bir başka Türk şirketine dikti.

Dünyanın çeşitli ülkelerinde havacılık alanında ciddi yatırımları bulunan HNA Grup, My Technic ile birlikte Türkiye’nin iki özel uçak bakım merkezinden biri olan MNG Teknik’i satın almak için görüşmelere başladı.

HNA Grup yetkilileri geçtiğimiz günlerde MNG Teknik tesislerini gezerek bilgi aldı. MNG Teknik kaynakları, söz konusu satın alma girişimini doğrularken henüz taraflar arasında kesin anlaşmaya varılmadığı kaydedildi. Dün bir kez daha MNG bünyesindeki WOW Otel’de bir araya gelerek görüşmelerini sürdüren tarafların el sıkıştıkları öne sürüldü.

HNA Grup bünyezinde, 13 havayolu şirketi, 280 yolcu ucağı ve 12 havalimanı işletmesi bulunuyor. 30 milyar dolar sermayesi bulunan Çinli HNA Grup, 50 gemi, 50 otel ve 60 civarında alışveriş merkezini bünyesinde bulunduruyor.

Türkiye’de My Technic’i satın alan HNA grubun, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki tesislerin artan talebe cevap verememesi üzerine MNG Teknik’i satın almak için harekete geçtiği belirtildi.

Önümüzdeki günlerde satış ile ilgili durumun kesinlik kazanacağı kaydedildi.
MNG TEKNİK SATILIYOR MU?

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Misafir ~ 13 yıl önce
cin sozune guvenme!varyag i unutma.o hangar cin e kesinllikle satilmamali.uc kurus icin saf saf yorum yapmayin lutfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu isin sonu ucuz iscilige kadar gitmez umarim .akilli olun cin istilasi na ugramayin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu devletteki iş sıkıntısına çözüm olacakmış gibi gözüküyor fakat mevcut çalışma sahalarını satın almaktansa yeni çalışma sahaları kurmaları daha iyi olacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
MNG'nin sloganına dikkat; Çin'e kadar yolumuz var. Anlamlı !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu hizla devam ederlerse MNG-Airlines Cargo Havayolu Sirketini satin alma ihtimalleri yuksek! Hayirlisi neyse o olsun diyelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
3-4 sene once MNG Teknik Cin'e hangar acmak icin uzak dogu turuna cikmisti. simdi elindekini cinlilere satti. bence patron yaptigi yatirimin karsiligini tez yoldan almak istedi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
neden istila oluyor ki! adam parayı bastırıp almayacak mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sayın arkadaşımın biri derki diktatörlere satılmasın diyor bence satılsın en azından diktatörler askerine polisine ve komutanlarına kurşun sıkmuyor türkiye gibi devletine sahip çıkıyorlar helal olsun çinlilere bizim gibi paşalarını hapse tıkamıyorlar ben çinliden yanayım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
biz neden her zaman başkaları tarafından yönetilmeye mahkum kalıyoruz neden elimizdekinin değerini bilemiyoruz bizim türkiyemizin her zaman değerli şeyleri peşinde bu yabancılar ben satılmasına karşıyım ben mng de çalışmasamda karşıyım karşıyım diyorum ama sanki bizim dememizle herşey değişecekmiş gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000