19 Kasım 2011, Cumartesi 08:33:06

ÇİN'DEN MYTECHNIC'E ZİYARET

Çin Halk Cumhuriyeti’nin TÜSİAD’ı olarak bilinen Çin Sanayi ve Ticaret Federasyonu myTECHNIC tesislerini ziyaret etti.
  • piyasada çalışıtıracak eleman bulamayan , ASGARİ ücretle işkurdan adam toplayan, bunlara karşılık asgari ücreti bile ödeyemeyen, 615 tl nin bile yarınısı 15 gün sonra verebilen, mesai paralarını ödeyemeyen, ucuz işçilik karşılığında nasıl olursa olsun ama çok iş olsun diyebilen, bırakın işçi maaşını işçi sağlığı ve güvenliği açısından gerekli olan iş elbiselerini ve ayakkabılarını bile karşılayamayan, bir firma olması yetmezmi?
  • Sizce HNA Group myTECHNIC ' e neden çöktü?
  • madem yarım maaş yatırıyolar öğlene kadar çalışsak ya:)
  • Çin'lileri de kendimize benzettik. Para sıkıntısı hiç bitmeyecek. Buna göz yumanlarda gitmeyecek. Bir daha olursa önce ben giderim diyenler de kandırmaya devam edecek. Aklı olanlar terk etti gitti. Bu eziyeti çekenlere ne demeli. HABOM yükselmeye devam ediyor...? Ha gayret, bir an önce bitirin de kurtarın bu esaretleri....
  • yeter önce maaşları yatırınn terbiyeszzzzllerrrr
  • nasil millet maasini alamiyor kisiler böyle boy gösteriyor, bu ancak türkiyede olabilir.World Focus dan yirtanlar tabi böyle at kosturur.
  • Kardeşim sen sesleniyorsun da karşı taraf Duymadım-Görmedim-Söylemedim ' e devam ediyorsa ne değişir ki?
  • Yeter artık. Dayanacak sabrımız kalmadı. Yıllardır maaşlarımızı hep geç alıyoruz. Maaşlarımız hala yatmadı. Terbiyesizliğin, yüzsüzlüğün bu kadarı olamaz. SHGM sesleniyorum. Artık şu My Tekniğin maliyesin bir el atın. Ne olur? Mağdur durumuna düşmekten bıktık.
Yeni yatırım imkanlarını görmek amacıyla Türkiye’de bulunan Çin Sanayi ve Ticaret Federasyonu üyesi 14 kişilik heyet, bölgemizin ilk çevreci-yalın (Lean Greenfield) uçak bakım ve onarım merkezi olan myTECHNIC’i ziyaret etti.

Çin’in öncü sermaye gruplarından HNA ortaklığıyla Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bulunan myTECHNIC tesislerinde, şirketin Murahhas Azası Yavuz Çizmeci ve COO Hongji GUO tarafından ağırlanan heyet, yapılan çalışmalardan ve tesislerden etkilendiklerini kaydetti.

Türkiye temasları sırasında TÜSİAD’a da bir ziyaret gerçekleştiren Çinli işadamları heyeti Türkiye’nin ardından İran’a hareket etti.
ÇİN'DEN MYTECHNIC'E ZİYARET

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 12 yıl önce
piyasada çalışıtıracak eleman bulamayan , ASGARİ ücretle işkurdan adam toplayan, bunlara karşılık asgari ücreti bile ödeyemeyen, 615 tl nin bile yarınısı 15 gün sonra verebilen, mesai paralarını ödeyemeyen, ucuz işçilik karşılığında nasıl olursa olsun ama çok iş olsun diyebilen, bırakın işçi maaşını işçi sağlığı ve güvenliği açısından gerekli olan iş elbiselerini ve ayakkabılarını bile karşılayamayan, bir firma olması yetmezmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sizce HNA Group myTECHNIC ' e neden çöktü?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
madem yarım maaş yatırıyolar öğlene kadar çalışsak ya:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Çin'lileri de kendimize benzettik. Para sıkıntısı hiç bitmeyecek. Buna göz yumanlarda gitmeyecek. Bir daha olursa önce ben giderim diyenler de kandırmaya devam edecek. Aklı olanlar terk etti gitti. Bu eziyeti çekenlere ne demeli. HABOM yükselmeye devam ediyor...? Ha gayret, bir an önce bitirin de kurtarın bu esaretleri....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yeter önce maaşları yatırınn terbiyeszzzzllerrrr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
nasil millet maasini alamiyor kisiler böyle boy gösteriyor, bu ancak türkiyede olabilir.World Focus dan yirtanlar tabi böyle at kosturur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kardeşim sen sesleniyorsun da karşı taraf Duymadım-Görmedim-Söylemedim ' e devam ediyorsa ne değişir ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yeter artık. Dayanacak sabrımız kalmadı. Yıllardır maaşlarımızı hep geç alıyoruz. Maaşlarımız hala yatmadı. Terbiyesizliğin, yüzsüzlüğün bu kadarı olamaz. SHGM sesleniyorum. Artık şu My Tekniğin maliyesin bir el atın. Ne olur? Mağdur durumuna düşmekten bıktık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000