23 Ocak 2013, Çarşamba 08:21:30

MY TEKNİK KONFERANSA KATILDI

myTECHNIC, Aviation Week Dergisi tarafından Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri'nde 21–23 Ocak 2013 tarihleri arasında düzenlenen Ortadoğu Uçak Bakım ve Onarım Konferansı’na katıldı.
  • kaliteli, düşük maliyetli bakım ve mytechnic kelimelerinin haberde bir araya gelmesi bile neşe kaynağı bence.
  • Yavuz bey Türkiyenin 2 özel hangarının faaliyete geçmesine ve insanlara istihdam sağlamasına sebep olmuş bir vizyoner. Ne bir melek nede şeytan abartmayın bu kadar. Finansal ve yönetimsel hatalardanda elinde iyi yönetici yada ekip tutamıyor. Elinde kalana da piyasada yönetici denmiyor. Yavuz bey hiç değilse Maktuma gidip bir şeyler anlatabiliyor diğerleri ne yapıyor?Birisi sormuş çinli hero diyor mu diye. O firmadan 1 yılda eğitim direktörü,iş geliştirme direktörü,Maliyet kontrol direktörü, İdari işler direktörü, IK direktörü,CFO, Mühendislik direktörü, en sonda Tedarik direktörü ayrıldı.Ayrılan müdür ve CS leri saymıyorum bile hepside alanında saygın,sevilen ve tanınan isimlerdi. EE bu durumda hero Yavuz bey değil etrafındaki "kalan" lardır.
  • filo küçültüyorum diye işten çıkardığın insanların parasını öde önce sağda solda ahkam kesip caka satacagına ...ey airport haber 5 aydır işten cıkarıp parasını ödemediği pilotların haberini yapasanızsa yüreğiniz varsa ...hep güzel haberler hep polyanacılık...işten çıkardıgı insanlara kıdem ve ihbar tazminatlarını bile ödemedi... buradan çalışma ve sosyal güvenlik bakanlıgına sesleniyorum suç duyurusu ise suç duyurusu yapıyorum, işten çıkardıgı kimselere içerde kalan maaşları ,kıdem tazminatları ihbar tazminatları ödenmeden ,önlerine zorla imzalatılan işten çıkış evrakları ile evlerine yollanıp cumaya alacaksın denip 5 aydır para ödemiyor
  • ÇİZMECİ hangi ünvanla myTECHNİC'i temsil etti?.. HNA satışında 3 yıl için CEO koltuğunda oturma konusunda HNA ikna olmuştu.. ÇİZMECİ, henüz iki yılda myTECHNİC CEO makamını niye kaybetti? Bu niye haber olmadi? Şimdi sadece KURUCU.. Pardon; merak ya... Çin'li patron hala kendisini "HERO" diye mi anıyor?
  • Bunları kandırmak zor sayın Çizmeci. Bunlar bizim Türklere ve Çinlilere benzemez bilesiniz. Bence başka kapıya
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • çinlilerden sonra şimdi sıra arapalrad mı:) yakışır çizmeci beyeee

Konferansta bir sunum gerçekleştiren myTECHNIC kurucusu Yavuz Çizmeci; daha emniyetli, kaliteli ve düşük maliyetli uçak bakım ve onarım faaliyetleri için bu alanda uzmanlaşmış şirketlerin tercih edilmesinin önemine değindi.

Ortadoğu Uçak Bakım ve Onarım Konferansı, hava bakım sektöründeki maliyetler, iç ve dış kaynak kullanımları, yeni uçaklar ve teknolojik sistemler gibi konuları masaya yatırarak, dünyanın birçok bölgesinde faaliyet gösteren bakım ve onarım merkezi yöneticileri ile havacılık uzmanlarına ev sahipliği yaptı.

Çok sayıda katılımcı ve ziyaretçisiyle en başta Orta Doğu olmak üzere dünyanın dört bir yanından gelen havacılık firmalarını her sene bir araya getiren konferansta bu yıl, sivil havacılığın öncü isimlerinden myTECHNIC kurucusu Yavuz Çizmeci, havacılıkta iç ve dış kaynak kullanımı ve zorluklara ilişkin bir sunum gerçekleştirdi. Çizmeci yaptığı konuşmada, havayollarının bakımlarını kendilerinin yapmaları veya bağımsız bakım onarım firmalarına yaptırmaları tercihinin arkasında yatan kriterlere değindi. Kaliteli ve emniyetli uçak bakımını düşük maliyetle ve kısa surede elde etmek isteyen bir havayolunun, tek işi bakım yapmak olan firmalara yönelmeleri durumunda daha ekonomik bir sonuçla karsılaşacaklarını anlattı. Bakım hangarlarının yüksek yatırım maliyetlerine ve kapasite kullanımındaki zorluklara dikkat çeken Çizmeci, dinleyicilere 30 yılı aşkın havayolu ve bakım merkezi tecrübesini aktardı.

Emirates Yönetim Kurulu Başkanı ve Dubai Sivil Havacılık Genel Müdürü Ahmed bin Saeed Al Maktoum da konferans açılışına katılarak kurdele kesti. myTECHNIC’in standına uğrayan Al Maktoum, Çizmeci ile de bir süre sohbet etti.

MY TEKNİK KONFERANSA KATILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

ironi ~ 11 yıl önce
kaliteli, düşük maliyetli bakım ve mytechnic kelimelerinin haberde bir araya gelmesi bile neşe kaynağı bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tosundan sevgiler ~ 11 yıl önce
Yavuz bey Türkiyenin 2 özel hangarının faaliyete geçmesine ve insanlara istihdam sağlamasına sebep olmuş bir vizyoner. Ne bir melek nede şeytan abartmayın bu kadar. Finansal ve yönetimsel hatalardanda elinde iyi yönetici yada ekip tutamıyor. Elinde kalana da piyasada yönetici denmiyor. Yavuz bey hiç değilse Maktuma gidip bir şeyler anlatabiliyor diğerleri ne yapıyor?Birisi sormuş çinli hero diyor mu diye. O firmadan 1 yılda eğitim direktörü,iş geliştirme direktörü,Maliyet kontrol direktörü, İdari işler direktörü, IK direktörü,CFO, Mühendislik direktörü, en sonda Tedarik direktörü ayrıldı.Ayrılan müdür ve CS leri saymıyorum bile hepside alanında saygın,sevilen ve tanınan isimlerdi. EE bu durumda hero Yavuz bey değil etrafındaki "kalan" lardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
act zede ~ 11 yıl önce
filo küçültüyorum diye işten çıkardığın insanların parasını öde önce sağda solda ahkam kesip caka satacagına ...ey airport haber 5 aydır işten cıkarıp parasını ödemediği pilotların haberini yapasanızsa yüreğiniz varsa ...hep güzel haberler hep polyanacılık...işten çıkardıgı insanlara kıdem ve ihbar tazminatlarını bile ödemedi... buradan çalışma ve sosyal güvenlik bakanlıgına sesleniyorum suç duyurusu ise suç duyurusu yapıyorum, işten çıkardıgı kimselere içerde kalan maaşları ,kıdem tazminatları ihbar tazminatları ödenmeden ,önlerine zorla imzalatılan işten çıkış evrakları ile evlerine yollanıp cumaya alacaksın denip 5 aydır para ödemiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
imza ~ 11 yıl önce
dostum imza attıysan parayı unut. Sultan Havayollarından beri para bekleyenler var...
CEO ~ 11 yıl önce
ÇİZMECİ hangi ünvanla myTECHNİC'i temsil etti?.. HNA satışında 3 yıl için CEO koltuğunda oturma konusunda HNA ikna olmuştu.. ÇİZMECİ, henüz iki yılda myTECHNİC CEO makamını niye kaybetti? Bu niye haber olmadi? Şimdi sadece KURUCU.. Pardon; merak ya... Çin'li patron hala kendisini "HERO" diye mi anıyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3 yıl mı? ~ 11 yıl önce
O firmada epey uzun zaman yöneticilik yapmış kişiler bile 3 yıl CEOluk yapacak diye bir anlaşma maddesi olduğunu duymamışken,Bu detayda bir bilgiyi hangi pozisyonda çalışan biri bilir ve buraya yazar merak ettim şimdi.(doğruysa tabi)
Araplar ~ 11 yıl önce
Bunları kandırmak zor sayın Çizmeci. Bunlar bizim Türklere ve Çinlilere benzemez bilesiniz. Bence başka kapıya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
arap çin farketmez ~ 11 yıl önce
Bence kandırır, herkesin bir uzmanlık alanı var.
Title ~ 11 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fotoshop ~ 11 yıl önce
kesin fotoshop tur:) çinliler birri araplara mı başladık:)
araplar ~ 11 yıl önce
çinlilerden sonra şimdi sıra arapalrad mı:) yakışır çizmeci beyeee

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000