02 Şubat 2012, Perşembe 16:39:55

myTECHNIC ÇİN UÇAKLARINA DA BAKACAK

Geçtiğimiz günlerde Çin Sivil Havacılık Dairesi’nden (CAAC) aldığı yetki belgesiyle Çin uçaklarına bakım ve onarım yapabilme unvanını elde eden Türkiye’deki ilk şirket olan myTECHNIC, bugün gelen Boeing 737–400 tipi yolcu uçağıyla bakıma başladı.
  • Demekki lisans alabilmek için 10 küsür sınavı 5 yıl içinde geçmeye çalışmaya bi sınavdan kalındığı zaman 3 ay beklemek zorunda kalmaya bi de bunun yanında 3-5 yıl tecrübe doldurma adı altında bi yerlerde sürekli ezilmeye gerek yokmuş arkadaşım biz baştan yanlış yapmışız ' O ' arkadaş gibi sahte belgeyle başvuru yapsak sivil havacılığı hiç bi belge incelenmeden kolaylıkla alabilecekmişiz hemde istediğimiz lisans tipini VAY BE DİYORUM SADECE !!! e bi zahmet sivil havacılık yaptığı YANLIŞIN telafisini yapsın artık sadece lisans almaya kalmamalı bu olay bu meslekteki o kadar çalışanın hakkı var sonuçta
  • sen neden bahsediyorsun arkadaşım herşey yolunda!? körler sağırlar birbirini ağırlar mevzusu bu. geçenlerde sivil havacılık lisans verdiği bir teknisyenden lisansını geri almış, gerekçe ise duydugumuz kadarıyla tecrübe süresini doldurmamış bu kişiye lisans vermiş yanlışlıkla sivil havacılık, şikayet oluncada geri almış. peki sormazmılar adama lisans evraklarının sıvıl havacılıktan onaylanmıs bır bıcımde geri gelmesı 2 ayı buluyor, bu 2 aylık uzun surecte bu adamın evrakları ıncelenmeden mı lısans verılmıs bu adama. HERKES GOREVINI COK IYI YAPIYOR BASTA SİVİL HAVACILIK!?
  • mytechnic firmasında act ve egitim departmanında calısan teknısyenlerde dahıl olmak uzere toplamda 100 yetkılı teknısyen var fakat hangarda calısan sadece 40 cs var yada yok, buna ragmen 10 15 uçagın bakımı aynı anda yapılabılıyor. yetkısız kısılerın yaptıgı bakımlar ustun koru yetkıler tarafından onaylanıyor. ustelık ınspektor sıfatıyla calısan ıglızcesı yeterlı olmayan cs ler mesaı saatlerınde alkollu olarak gorev yapıyorlar. Bu firmada herşey Allah a emanet gıdıyor. KIMSENIN KILI KIPIRDAMIYOR
  • Böyle haberlerle sadece göz boyamaya çaşıyorlar.My teknik havacılık sektöründeki en başarısız şirket.bunu bu sektörde olan herkes çok iyi bilir.daha çalışanlarına maaş ödemesi yapamıyor.Ayrıca şirket artık Çinlilerle ortak.yani kendi uçaklarına bakım yapıyor çinliler.Keşke düzelsede insanları mağdur etmekten vazgeçse.Yavuz çizmeci ve Ergun Demirci oradayken bu çok zor.
  • GÜZEL GUNLER BASLADI HERSEYE RAGMEN AKSILIKLERE RAGMEN O UCAKLAR BIZIM HANGARAMIZDA DAHA İYİ GUNLER GÖRÜCEZ INSALLAH
  • geldikleri gibi giderler bence :)
  • zaten işleri hiç yoğun değil.. HABOM açılınca işleri hepten zora girecek mytechnic'in.. kladı ki Hainan Airlines, mytechnic ve MNG technic'i alan havayolu şirketi.. yani "çin uçaklaına da bakacak" lafı sadece reklam olmuş.. adamlar kendi uçaklarına bakım yapıyor.. göndere göndere de eski 737-400 göndermişler.. bence maksat "bakım yapıyoruz" havası vermek.. başka birşey değil.. yoksa zaten çinden buraya boş olarak gelmesi dahi mantıklı değil..
  • adam kendi uçağına bakım yapıyor
  • Neymis maliyeti!! ucagin Cinde geldigine de oyle eminsin ki !
  • Bu ucak sirf bakim icinmi geldi o kadar yolu hemde ferry olarak? Maliyet acisindan bakilinca konuyu aciklayabilecek birisi varmi acaba.Tsk.
Geçtiğimiz günlerde Çin Sivil Havacılık Dairesi’nden (CAAC) aldığı yetki belgesiyle Çin uçaklarına bakım ve onarım yapabilme unvanını elde eden Türkiye’deki ilk şirket olan myTECHNIC, bugün gelen Boeing 737–400 tipi yolcu uçağıyla bakıma başladı.

Uçuş sonrası, aylık ve yıllık olmak üzere periyodik bakımları yapılacak olan CAAC tescilli uçaklar, Türkiye ve Çin arasındaki ticari ilişkilerin daha da gelişmesine büyük katkı sağlayacak.

myTECHNIC, Çin’le Türkiye arasında “Havada İpek yolu Kurma” fikriyle inşa edildi ve kısa zamanda Avrupa’dan Afrika’ya, Ortadoğu’dan Balkanlar’a kadar birçok bölgeden uçaklara bakım ve onarım hizmeti verdi.

2008 yılında kurulan ve geçtiğimiz yıl Çin’li HNA ile birleşerek operasyonlarını büyüten myTECHNIC, aynı anda 12 uçağa hizmet verebilme kapasitesi ile bölgenin en büyük uçak bakım ve onarım tesisi konumunda bulunuyor.

myTECHNIC ÇİN UÇAKLARINA DA BAKACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

yazık ~ 12 yıl önce
Demekki lisans alabilmek için 10 küsür sınavı 5 yıl içinde geçmeye çalışmaya bi sınavdan kalındığı zaman 3 ay beklemek zorunda kalmaya bi de bunun yanında 3-5 yıl tecrübe doldurma adı altında bi yerlerde sürekli ezilmeye gerek yokmuş arkadaşım biz baştan yanlış yapmışız ' O ' arkadaş gibi sahte belgeyle başvuru yapsak sivil havacılığı hiç bi belge incelenmeden kolaylıkla alabilecekmişiz hemde istediğimiz lisans tipini VAY BE DİYORUM SADECE !!! e bi zahmet sivil havacılık yaptığı YANLIŞIN telafisini yapsın artık sadece lisans almaya kalmamalı bu olay bu meslekteki o kadar çalışanın hakkı var sonuçta

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
sen neden bahsediyorsun arkadaşım herşey yolunda!? körler sağırlar birbirini ağırlar mevzusu bu. geçenlerde sivil havacılık lisans verdiği bir teknisyenden lisansını geri almış, gerekçe ise duydugumuz kadarıyla tecrübe süresini doldurmamış bu kişiye lisans vermiş yanlışlıkla sivil havacılık, şikayet oluncada geri almış. peki sormazmılar adama lisans evraklarının sıvıl havacılıktan onaylanmıs bır bıcımde geri gelmesı 2 ayı buluyor, bu 2 aylık uzun surecte bu adamın evrakları ıncelenmeden mı lısans verılmıs bu adama. HERKES GOREVINI COK IYI YAPIYOR BASTA SİVİL HAVACILIK!?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
mytechnic firmasında act ve egitim departmanında calısan teknısyenlerde dahıl olmak uzere toplamda 100 yetkılı teknısyen var fakat hangarda calısan sadece 40 cs var yada yok, buna ragmen 10 15 uçagın bakımı aynı anda yapılabılıyor. yetkısız kısılerın yaptıgı bakımlar ustun koru yetkıler tarafından onaylanıyor. ustelık ınspektor sıfatıyla calısan ıglızcesı yeterlı olmayan cs ler mesaı saatlerınde alkollu olarak gorev yapıyorlar. Bu firmada herşey Allah a emanet gıdıyor. KIMSENIN KILI KIPIRDAMIYOR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Böyle haberlerle sadece göz boyamaya çaşıyorlar.My teknik havacılık sektöründeki en başarısız şirket.bunu bu sektörde olan herkes çok iyi bilir.daha çalışanlarına maaş ödemesi yapamıyor.Ayrıca şirket artık Çinlilerle ortak.yani kendi uçaklarına bakım yapıyor çinliler.Keşke düzelsede insanları mağdur etmekten vazgeçse.Yavuz çizmeci ve Ergun Demirci oradayken bu çok zor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
GÜZEL GUNLER BASLADI HERSEYE RAGMEN AKSILIKLERE RAGMEN O UCAKLAR BIZIM HANGARAMIZDA DAHA İYİ GUNLER GÖRÜCEZ INSALLAH

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
geldikleri gibi giderler bence :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
zaten işleri hiç yoğun değil.. HABOM açılınca işleri hepten zora girecek mytechnic'in.. kladı ki Hainan Airlines, mytechnic ve MNG technic'i alan havayolu şirketi.. yani "çin uçaklaına da bakacak" lafı sadece reklam olmuş.. adamlar kendi uçaklarına bakım yapıyor.. göndere göndere de eski 737-400 göndermişler.. bence maksat "bakım yapıyoruz" havası vermek.. başka birşey değil.. yoksa zaten çinden buraya boş olarak gelmesi dahi mantıklı değil..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
adam kendi uçağına bakım yapıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Neymis maliyeti!! ucagin Cinde geldigine de oyle eminsin ki !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu ucak sirf bakim icinmi geldi o kadar yolu hemde ferry olarak? Maliyet acisindan bakilinca konuyu aciklayabilecek birisi varmi acaba.Tsk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000