01 Kasım 2017, Çarşamba 11:53:01

Çanakkale-İstanbul seferleri başladı

Çanakkale’den İstanbul'a uçak seferleri bu sabah itibariyle saat 07.10'da 84 yolcuyla 053 sefer sayılı Çanakkale-İstanbul uçuşuyla başladı.
  • onur airin elazığ uçuşlarında a330.larla sefer yaptığından,belliki haberın yok komik adam.
  • her kafadan bir ses çıkıyor. biri demiş doluluk bizim şehirde %90, diğeri bizde %80. yahu kardeşim sen nereden biliyorsun firmanın uçuş doluluk istatistiklerini. vatandaş misal cuma günü uçağa biniyor, şöyle bir göz ucuyla kesiyor. aaa bizim 14.00 seferi %90 dolu. ayın tamamında o uçaklar %90 dolu olsa firma o seferleri iptal edecek kadar enayi mi. ticaret yapan şirket bunlar, altın yumurtlayan tavuğu kesecek kadar akıllarını kaçırmış olamazlar değil mi. biraz mantık. yazdığınız yorumlarda komik duruma düşmeyin.
  • kazasız belasız uçuşlar olsun
  • hergün yüzde doksan,dolulukla,uçtuğunuz elazığ uçuşlarını,iptal edip,yüzde 45,dolulukla uçtuğunuzyeni uçuşlarınızda,hayırlı uçuşlar.
  • Bu fiyatlar çok pahalı. Döviz bazında hesaplanıyor. Ama Euro 3 tl den hesaplanırsa daha uygun fiyata uçar benim kardeşlerim. Çünkü EURO dan verilen maaş kuru şirket çalışanlarına 3 tl. Aynısını yolculara da uygulasınlar inşallah.
  • eskiden uşakta üniversite yokken bile doluluk oranları %80 lerdeydi. şimdi 40.000 öğrencisi, basketbol süperliginde ve tff 3. ligde takımları olan sanayisi ve turizmi daha da gelişmiş olan bir UŞAK var... havayolu şirketleri için bundan daha iyi yeni bir destinasyon olamaz (USQ)
  • malesef 80-90 kişiyle 1 ay kadar sefer yapar onur air ardindan seferi iptal eder..mesafe yakin olduğu için millet araba otobusu tercih ediyor konfor rahatlik zaman kaybi umurunda olmaz insanlarin..ayrica ciddi sanayi kuruluşlari da yok ki yolcu potansiyeli olsun.malesef
  • Her baslangic zordur,hattin oturmasi aylar alabilir Onurair sabirli olursa hat is yapar hayirlara vesile olsun.
  • Şu an uçuş olmayan uşak havalimanına neden uçuş düzenlenmez anlaşılır değil rakip olmayacak hiç ve doluluk daha yüksek olacak
  • darısı mardıne ınsallah hayırlı olsun

Çanakkale’den İstanbul'a uçak seferleri bu sabah itibariyle saat 07.10'da 84 yolcuyla 053 sefer sayılı Çanakkale-İstanbul uçuşuyla başladı.

İstanbul-Çanakkale, Çanakkale-İstanbul uçak seferleri, GESTAŞ ve Onur Air işbirliğiyle bugün itibariyle başladı. Çanakkale Havalimanı’ndan, İstanbul Atatürk Havalimanı’na yapılacak seferlerle Çanakkale-İstanbul arası yolculuk süresi 50 dakikaya düştü.

Bugün saat 07.10'da 84 yolcuyla 053 sefer sayılı Çanakkale-İstanbul uçuşu gerçekleştirildi. Çanakkale Havalimanı'nda ilk uçuşu takip eden Çanakkale Vali Yardımcısı Tahir Şahin, "Yaklaşık bir ay önce 29 Eylül'de Başbakanımız Çanakkale'mizde yapımı tamamlanan terminalin açılışını yaptı. O gün zatıalilerinin müjdesiyle talimatıyla özel bir hava yoluna ait firmanın da Çanakkale'den Atatürk Havalimanı'na uçuşlarının gerçekleşeceğini müjdelemişti. İlimiz için hayırlı uğurlu olur inşallah diyoruz" dedi.

Yolculardan Hasan Tatlı ise, "Çanakkale aslında bir cazibe merkezi. Gelişmekte olan bir il. İstanbul dünya çapında bir şehir. Dolayısıyla böyle bir hizmetin verilmesini çok olumlu görüyorum. Gerekli de görüyorum. Hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Bugün itibariyle başlayan Çanakkale-İstanbul arası uçak seferleri 20 Kasım tarihine kadar Pazartesi, Çarşamba, Cuma, Cumartesi olmak üzere haftanın dört günü gerçekleştirilecek. Seferler, 20 Kasım’dan itibaren haftanın 7 günü yapılacak. 84 TL’den başlayan fiyatlarla gerçekleşecek uçak seferleri, GESTAŞ’ın Gestcard öğrenci kartı sahibi yolcuları için gidiş-dönüş 119,90 TL, Gestcard tam yaya kart sahibi yolcular için 149,90 TL olacak.







 

Çanakkale-İstanbul seferleri başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

bomba yorumlara ~ 6 yıl önce
onur airin elazığ uçuşlarında a330.larla sefer yaptığından,belliki haberın yok komik adam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bomba yorumlar ~ 6 yıl önce
her kafadan bir ses çıkıyor. biri demiş doluluk bizim şehirde %90, diğeri bizde %80. yahu kardeşim sen nereden biliyorsun firmanın uçuş doluluk istatistiklerini. vatandaş misal cuma günü uçağa biniyor, şöyle bir göz ucuyla kesiyor. aaa bizim 14.00 seferi %90 dolu. ayın tamamında o uçaklar %90 dolu olsa firma o seferleri iptal edecek kadar enayi mi. ticaret yapan şirket bunlar, altın yumurtlayan tavuğu kesecek kadar akıllarını kaçırmış olamazlar değil mi. biraz mantık. yazdığınız yorumlarda komik duruma düşmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilhan ~ 6 yıl önce
kazasız belasız uçuşlar olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aır ezs ~ 6 yıl önce
hergün yüzde doksan,dolulukla,uçtuğunuz elazığ uçuşlarını,iptal edip,yüzde 45,dolulukla uçtuğunuzyeni uçuşlarınızda,hayırlı uçuşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gelirci ~ 6 yıl önce
Bu fiyatlar çok pahalı. Döviz bazında hesaplanıyor. Ama Euro 3 tl den hesaplanırsa daha uygun fiyata uçar benim kardeşlerim. Çünkü EURO dan verilen maaş kuru şirket çalışanlarına 3 tl. Aynısını yolculara da uygulasınlar inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1 aşigo ~ 6 yıl önce
eskiden uşakta üniversite yokken bile doluluk oranları %80 lerdeydi. şimdi 40.000 öğrencisi, basketbol süperliginde ve tff 3. ligde takımları olan sanayisi ve turizmi daha da gelişmiş olan bir UŞAK var... havayolu şirketleri için bundan daha iyi yeni bir destinasyon olamaz (USQ)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1 aşigo ~ 6 yıl önce
uşak havalimanında % 80 lik doluluk oranlarıyla anadolujet tarifeli seferleri devam ederken, zarar etmekte olan kütahya ZAFER HAVALİMANIna Uşaktan yolcu kaydırmak adına uşakta tarifeli seferler bitirildi. özel havayolu şirketi olsa bu durum yaşanmazdı.
camaeothy ~ 6 yıl önce
malesef 80-90 kişiyle 1 ay kadar sefer yapar onur air ardindan seferi iptal eder..mesafe yakin olduğu için millet araba otobusu tercih ediyor konfor rahatlik zaman kaybi umurunda olmaz insanlarin..ayrica ciddi sanayi kuruluşlari da yok ki yolcu potansiyeli olsun.malesef

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilet ~ 6 yıl önce
Bulamayacaksınız
IL ~ 6 yıl önce
Her baslangic zordur,hattin oturmasi aylar alabilir Onurair sabirli olursa hat is yapar hayirlara vesile olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Air man ~ 6 yıl önce
Şu an uçuş olmayan uşak havalimanına neden uçuş düzenlenmez anlaşılır değil rakip olmayacak hiç ve doluluk daha yüksek olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mardınlı acenta ~ 6 yıl önce
darısı mardıne ınsallah hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000