05 Ocak 2017, Perşembe 14:53:43

Onur Air 14. sırada yer aldı

Onur Air, Türkiye'nin En Büyük 500 Hizmet İhracatçıları sıralamasında 14. sırada yer aldı.
  • Arkadaslar Onur Air,Nurcin Hanim zamanında en parlak gunlerini yasadi,ama o zamanlarda bile maaslar düşüktü,Simdi ki TB yonetim yalakasi,Allah büyük,onun bunun kokpit egitimine engel olur,insanlarin önünü tikarsan ELBETTE ACISI ÇIKACAKTIR
  • Kurumsal olamayıp da listelerde başı çeken tek şirkettir onurair :)
  • ..o kadar yorum yapıyoruz. Yaptığımız yorumları neden yayınlamıyorsunuz? Habercilik anlayışınız bu kadar işte. Tarafcı, sözde haberciler sizi..
  • Hosteslere 1300 maas veriyorda basta egitim adi altinda 10000 lira para aliyor. O parayla o maasi veriyorlar 8 ay calistirip o para bitince isten çikariyorlar. Zarar yok personel bedavaya geliyor :)
  • personelini bu kadar düşünen duyarlı bi şirket daha olamaz heralde meteorolojik ihbar bas bas bağırırken erken çıkarıp personelini mağdur etmeyen sirket yöneticileri her zmn iyi niyetlerle anılarlar !!! yeteri kadar zora soktuğunuz yetmedi iyice işkence yapın tüm personele ne güzel hayat!!
  • Kaç para verdiniz 14. olabilmek için?
  • Listenin zirvesinde daha cok havayolu sirketi dururkunden daha buyuk basarilari haber yapma firsati varken neden onur air.
  • Yavuz Yardım
  • Ekiplere sormak lazim bir de.
  • Bu sitede TK ve Pegasus yerden yere vurulurken,OnurAir'in meşhur gecikmeleri,ödenmeyen maaşları,bozulan istirahatleri,bozulan programları,torpilleri hakkında neden hiç haber yok? 1300₺ maaşla çalışıp,canı çıkarılan kabin memurları neden ses çıkarmıyor? Haziran ayından beri yatmayan uçuş primleri ne zaman yatıralacak? Herhangi bir Airport haber editörü bu yorumu okuyorsan,bu konuşar hakkında da haber yap.

Onur Air, Türkiye'nin En Büyük 500 Hizmet İhracatçıları sıralamasında 14. sırada yer aldı.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından ilk kez gerçekleştirilen 'Türkiye'nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı 2015' araştırması sonuçlarına göre, Onur Air, ilk 500 hizmet ihracatçıları sıralamasında 14'üncü oldu. Onur Air, 11 farklı kategoride değerlendirilen araştırmada “Yolcu Taşımacılığı ve Genel Hizmetleri” kategorisinde ise 6.’lığı elde etti.

Havayolu taşımacılığı sektörünün döviz kazandırıcı hizmet ticaretinin en önemli kalemlerinden biri olduğunu vurgulayan Onur Air Genel Müdürü Teoman Tosun “Onur Air olarak Türkiye’nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı arasında 14. olmanın gururunu yaşıyor, devletimizin Türk havacılığına verdiği destekle daha üst sıraları hedefliyoruz” dedi.

Onur Air 14. sırada yer aldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (42)

aslı ~ 7 yıl önce
Arkadaslar Onur Air,Nurcin Hanim zamanında en parlak gunlerini yasadi,ama o zamanlarda bile maaslar düşüktü,Simdi ki TB yonetim yalakasi,Allah büyük,onun bunun kokpit egitimine engel olur,insanlarin önünü tikarsan ELBETTE ACISI ÇIKACAKTIR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kurumsal ~ 7 yıl önce
Kurumsal olamayıp da listelerde başı çeken tek şirkettir onurair :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rumuz ~ 7 yıl önce
..o kadar yorum yapıyoruz. Yaptığımız yorumları neden yayınlamıyorsunuz? Habercilik anlayışınız bu kadar işte. Tarafcı, sözde haberciler sizi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
reis ~ 7 yıl önce
Hosteslere 1300 maas veriyorda basta egitim adi altinda 10000 lira para aliyor. O parayla o maasi veriyorlar 8 ay calistirip o para bitince isten çikariyorlar. Zarar yok personel bedavaya geliyor :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akıllı sömürücüler ~ 7 yıl önce
Aynen söylediğin gibi eğitim parası ver sonra 6 ay sözleşme yapılsın, verdiğin parayı alamadan durmadan çile çekerek mobbinge uğrayarak uçuşlarını yap 6 ay sonra işsiz ol. Yöneticilik bu olsa gerek. Birisi aidiyet demiş neyin aidiyeti :)
yok ~ 7 yıl önce
personelini bu kadar düşünen duyarlı bi şirket daha olamaz heralde meteorolojik ihbar bas bas bağırırken erken çıkarıp personelini mağdur etmeyen sirket yöneticileri her zmn iyi niyetlerle anılarlar !!! yeteri kadar zora soktuğunuz yetmedi iyice işkence yapın tüm personele ne güzel hayat!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KM ~ 7 yıl önce
Kaç para verdiniz 14. olabilmek için?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Marjinal ~ 7 yıl önce
Kabin ekibinin 7 aydır yatmayan primleri ikram paraları oraya gitmiş,
Ali ~ 7 yıl önce
Listenin zirvesinde daha cok havayolu sirketi dururkunden daha buyuk basarilari haber yapma firsati varken neden onur air.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Antalya ~ 7 yıl önce
Yavuz Yardım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bati4 ~ 7 yıl önce
Ekiplere sormak lazim bir de.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OnurAir'i övme sorunsalı ~ 7 yıl önce
Bu sitede TK ve Pegasus yerden yere vurulurken,OnurAir'in meşhur gecikmeleri,ödenmeyen maaşları,bozulan istirahatleri,bozulan programları,torpilleri hakkında neden hiç haber yok? 1300₺ maaşla çalışıp,canı çıkarılan kabin memurları neden ses çıkarmıyor? Haziran ayından beri yatmayan uçuş primleri ne zaman yatıralacak? Herhangi bir Airport haber editörü bu yorumu okuyorsan,bu konuşar hakkında da haber yap.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden ~ 7 yıl önce
Neden calisiyorlar o zaman! Paralari verilmiyorsa, 1300₺ calisiyorsa, istifa etsin! Bu sirketler batsin mi! Havacilik bu kadar kotu durumdayken hemde!
Tk ~ 7 yıl önce
Ekipler ses cikartiyor duyan yok malesef
Pardon ama ~ 7 yıl önce
Gceikmeleri anladıkta, kokpit ve kabine maaşlar ödenmiyormu bir süredir?? Açık konuşurmusunuz?
Devir böyle ~ 7 yıl önce
Bu yazdıkların doğru fakat burada yazmak hiçbir çözüm değil..Ekipler herşeye tamam diyor asgari ücret maaştan daha fazla oldu, temizlikte ekiplerin üstüne görev oldu, hiç birşey değişmez bu kadar suskun kalan kişiler çalışıyor oldukça.. Bazıları Cidde de para yapar ve bir şeyler sahibi olur, yer, gezer, mutlu olur diğerleri de üvey evlat gibi asgari ücret altı uçar ay sonunu nasıl getiririm diyerek düşünür. Adaleti sağlamayan, umursamayan yönetim kadrosu için diyecek bir şey yok
Neden ~ 7 yıl önce
İstifa etsin, işsizler ordusuna birileri daha eklensin mi demek istiyorsun. Onur da çalışanlar zaten bilir istifa etmeyi, issizliği fırsat bilip bu gibi sözler söylemek kolay. Zaten herkes istifa ederse o zaman sadece bir günde yerde kalan uçakların ve sonrasında olucakların şirketi ne duruma getireceği düşünülemez. Hakettiği ücreti almak zor mu, hakkı olan ücretleri, sözleşmede yazan koşulları almak hemde, 6 ay geçmesine rağmen alamamak ne kadar adil düşün bakalım. Yöneticiler herşey güzel gibi koltuğu korumak peşinde. Her ay EKP ler gelsin. Bu zamanda da ekiplere ücretleri ödenmiyor almayalım yok. Havacılıkta hiçbir şirket batmasın fakat herkes hakettiğini zamanında alsın.
Yasaklılar ~ 7 yıl önce
Yürek ister yazıp çizmek yürek
Yakindir ~ 7 yıl önce
Yakindir toplu istifalarin olmasi hic merak etme sen millet burda senin 1300 maasina durmuyor zaten yemek yedikleri kaba ihanet etmedikleri icin burdalar insanlar emekçi sizin gibi fırsatçı değil
Neden ~ 7 yıl önce
Ya arkadasim ulkenin suan bulundugu durumu gormuyorsunuz heralde! Havaciligin icinde bulundugu durumun farkinda misiniz? Boyle giderse zaten bircok kisi issiz kalacak farkinda degil misiniz? Herkes tabiki hakettigi parayi alsin, hatta fazla fazla kazansin, zaten sartlar iyiyken herkes parasini kazanir ama birazda isvereni dusunun, butun patronlad sektorden kacmanin yolunu ariyor, sky batti guzel mi oldu? Tk o kadar ucagi yere cekti guzel mi oldu! Birazda karsi tarafi dusunun kimse personeline alacagini odemek istemez mi?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000