22 Şubat 2017, Çarşamba 14:41:33

Onur Air'den ortak uçuş anlaşması

Onur Air, Kazakistan’ın büyük şehirleri arasında tarifeli seferler düzenleyen Çimkent merkezli Scat Havayolları ile codeshare (Ortak uçuş) anlaşması imzaladı.
  • Arkadas ben de senin gibi dusunuyorum ancak varmi baska sansin??? yok. ben kokpitdeyim Koskoca THY 20 kisi alacam diyor, ben cok duydum kokpitte ya gidecem gorecekler diyeni onlara diyorum ki buyur kapi orada hadi yiyorsa git.... simdik senin dusuncene gelince haklisin ama yapacak baska sansin yok ya gidecen yada kalacan, ha kalirsanda susacan......
  • Tip sınıfı vs açılmayacak. Açılırsada işsiz kalma garantisi olur
  • Onur air in yeni bi ses soluk kazanması için satılması yada ortak bulması gerekiyor şu an yorulmuş bi şirket havası var
  • Söylentilerin aksine ben onur airin yeniden çıkışa geçeceğini düşünüyorum
  • Ya herman bole haberlerin altina yok hakimizi verin yok paramizi verin yok bu anlasmalar isten cikarilanlarin hakkini odeyebilecek mi gibi seylerlerin yazilmasi beni sinir ediyor. Herkes dusuncesinde hakli, evet bende inaniyorum ortada bi haksizlik var bende sirketden primi alamiyorum ama yapacak bisey yok baska yerde is imkanida yok. Herkes anlasin artik durumlar bole arkadaslar ya idare edecez yada gidecez baska yerde is bulacaz, ama ikisinide yapamassak SUSACAZ.....
  • Bir günde İşten çıkarılanların Hakları vs leri ödenir herhalde bu antlaşmayla
  • onurair ne zaman tip sinifi acacak bilgisi olan var mi
  • AMCA ne zammı. Primler, mesailer, düşürülen harcırah ve maaşımız çalınan hakkımızı alalım zam istemez uzun bir süre kimse.
  • Aylardır vermedıgınız paralarımızı verın dusurdugunuz uce sabıtledıgınız euro kurunu duzeltınn sonra gıdın anlasın neyle kımle olursa!!
  • Yine mı ZAM yok,bize ne yaaaa anlasmaymis

Onur Air, Kazakistan’ın büyük şehirleri arasında tarifeli seferler düzenleyen Çimkent merkezli Scat Havayolları ile codeshare (Ortak uçuş) anlaşması imzaladı.

İki havayolu arasında yapılan anlaşma ile Onur Air tüm satış kanalları üzerinden Scat Havayolları’nın İstanbul-Aktau-İstanbul hattında bilet satabilecek. Anlaşma kapsamındaki uçuşlar 28 Şubat 2017 tarihi itibariyle İstanbul’dan Aktau’ya Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri saat 00:45’te, Aktau’dan İstanbul’a ise Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri saat 22:30’da gerçekleşecek.

10 şehre bağlantı imkanı sunulacak

Yolcular aynı zamanda Aktau uçuşları için Onur Air’in Trabzon, Paris, Malatya, İzmir, Düsseldorf, Lefkoşa, Diyarbakır, Antalya, Berlin ve Amsterdam hatlarında İstanbul Atatürk Havalimanı üzerinden bağlantı imkanına sahip olacak.

 

Onur Air'den ortak uçuş anlaşması

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

caliban hakki ~ 7 yıl önce
Arkadas ben de senin gibi dusunuyorum ancak varmi baska sansin??? yok. ben kokpitdeyim Koskoca THY 20 kisi alacam diyor, ben cok duydum kokpitte ya gidecem gorecekler diyeni onlara diyorum ki buyur kapi orada hadi yiyorsa git.... simdik senin dusuncene gelince haklisin ama yapacak baska sansin yok ya gidecen yada kalacan, ha kalirsanda susacan......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İŞSİZ ISSIZ USSUZ ~ 7 yıl önce
Tip sınıfı vs açılmayacak. Açılırsada işsiz kalma garantisi olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onur ~ 7 yıl önce
Onur air in yeni bi ses soluk kazanması için satılması yada ortak bulması gerekiyor şu an yorulmuş bi şirket havası var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bomba gibi ~ 7 yıl önce
Söylentilerin aksine ben onur airin yeniden çıkışa geçeceğini düşünüyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
olur ~ 7 yıl önce
düşünelim tabi düşünmek bedava
caliban hakki ~ 7 yıl önce
Ya herman bole haberlerin altina yok hakimizi verin yok paramizi verin yok bu anlasmalar isten cikarilanlarin hakkini odeyebilecek mi gibi seylerlerin yazilmasi beni sinir ediyor. Herkes dusuncesinde hakli, evet bende inaniyorum ortada bi haksizlik var bende sirketden primi alamiyorum ama yapacak bisey yok baska yerde is imkanida yok. Herkes anlasin artik durumlar bole arkadaslar ya idare edecez yada gidecez baska yerde is bulacaz, ama ikisinide yapamassak SUSACAZ.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Br ~ 7 yıl önce
Onur air de primi alamayan sadece kokpit ve kabin.Ancak kokpit ve kabinde bole konuşan biri yok. Sen ya bole konuşmuyor sadece yazı dilinde yazıyorsun,yada primini alıyorsun. Bu anlamda sinir olduğunu sanmıyorum.
Noname ~ 7 yıl önce
Bir günde İşten çıkarılanların Hakları vs leri ödenir herhalde bu antlaşmayla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
issiz pilot ~ 7 yıl önce
onurair ne zaman tip sinifi acacak bilgisi olan var mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vah ki ~ 7 yıl önce
Allah yardımcın olsun. Böyle zamanlarda piyasaya girmşsin! İşsizlik kol geziyor sektörde. Hazır çalışanlar bile koltuklarından endişeli. Zor sayın arkadaşım ne burada ne başka yerde 1-2 dönem daha gayette zor.. Kolaylıklar dilerim.
issiz pilot ~ 7 yıl önce
tesekkurler
ZAM mı ~ 7 yıl önce
AMCA ne zammı. Primler, mesailer, düşürülen harcırah ve maaşımız çalınan hakkımızı alalım zam istemez uzun bir süre kimse.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ama yeter ya ~ 7 yıl önce
Aylardır vermedıgınız paralarımızı verın dusurdugunuz uce sabıtledıgınız euro kurunu duzeltınn sonra gıdın anlasın neyle kımle olursa!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aha ~ 7 yıl önce
Yine mı ZAM yok,bize ne yaaaa anlasmaymis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
var ~ 7 yıl önce
Zam yok ama ZAm'cik var.(Levent Kirca - Nurlarda uyu)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000