08 Nisan 2016, Cuma 15:00:36

Onur Air'den yeni hatlar

Onur Air, Kıbrıs seferlerine özel business class içeren yeni konseptiyle İstanbul’un yanı sıra, Gaziantep ve Diyarbakır’dan Lefkoşa’ya direkt uçuşlara başlıyor.
  • Aslan parçası vasıfsız vasıflı konusuna deginmissin haklisin. Sen vasıflı olup burda duranlardan misin, vasıfsız misin ? Yoksa cidde de 180 yatanlardan misin olur ya belkide şirketteki pastacilardan misin. Hepsini geciyorum şirketteki insanlar vasıfsızsa vasıfsız elemanı vasıfsız yönetici seçer koçum. O yüzden öpmeyi birak. Hayır işin kötüsü vasıflı olup olmadığını bilemedigimden bu kadar yazdım kusura bakma.
  • 1)Kıbrıs seferlerine neden sadece kadın kabin memurları seçildi ? Ve seçilen kabin memurları neden genç ve alımlı olanlar? Şirket politikaları gereğince böyle bir uygulama bu şirkete yıllarını vermiş kabin memurları için adaletsizlik değil mi? 2) Olay sadece kabin içi alınan az maaşlar değil arkadaşlar , her departman için bu durum geçerli . Belli departman yöneticileri işin kaymağını yemekte ve tek becerileri korku salmak. 3) Haini bol başlığı ve BREVO başlığı için ; Hain ve vasıfsız diye adlandırdığınız insanlar sayesinde ekmek yiyorsunuz ve kendinizi yönetici sanıyorsunuz. Bu insanlar hain değil sadece HAKLARINI istiyorlar ve istemektede özgürler . İki kelime bilmeyen insanlar dediğiniz kabin memuru arkadaşlar o kadar azınlıkta olduklarını biliyorum , e sen neden yönetici olarak bu azınlığa eğitin olanağı sağlanmıyor , gerçek yöneticinin vasfı tehtit , korku salmakmı ? yoksa yapıcı olmak mı ? Yazılarım itinayla devam edecektir ! Yalakalara inat .
  • Arkadaşları insan gibi maaş isterken,habire onları kötüleyen kadar hain birileri olamaz.Neden grev yapmıyorsunuz arkadaslar.Biz bırakıp gittik Onur'u.Ama sizler maalesef Başkanınız yüzünden sürünmeye devam ediyorsunuz
  • Zaten 1850 Tl amir maaşı yüzünden gitti ne güzel amirlerimiz,BAKTILAR Tulayın yalanları ile bir yere gelemiyorlar,ayrıldılar zaten,Onur'a fazlaydılar
  • Bu kadar haine rağmen hala büyüyen ve ilerleyen bir şirket benim gözümde değerlidir.Burda çalıştığım için kendimle gurur duyuyorum.Yıllardır hem ekmeğini yiyip hemde burada şikayet edeceksiniz birde üstüne istifa etmeyeceksiniz.Bunun sebebi ya başka firmalarda çalışamayacak kadar vasıfsız olduğunuzun bilincindesinizdir ya korkaksınızdır.Lamı cimi yok.Madem şikayetçisiniz gidin sistemden yazın yada yöneticilerimizle görüşün.Çoğu konuda bizleri karşılarına alıp dinleyen bir yönetim var.Bakın bunu bir memur olarak söylüyorum.Ama içinizde yılların amirleri memurları hainlik peşinde.Maaşlar gayet güzel hatta sizin gibilere fazla bile .Dışarda bu kadar kazanabiliyor olsaydınız zaten çeker giderdiniz.Yeni bir mühendisten veya avukattan fazla alıyorsunuz.Madem az bu maaşlar lütfen gerekeni yapın.Kendinize olan saygınızı harcamayın.Ama dışarda bu paranın daha azına çalışacağınızı siz bendende iyi biliyorsunuz.Buarada yalakalıkla itham edeceklere peşin söylüyorum ben istifa etmiş bir çalışanım ama sizler korkaksınız.
  • Uçuş primlerinin 20 gündür yatırmamış ve çalışanlarına hiçbir açıklama yapmamış. Nereye ne kadar uçtuğu bizi ilgilendirmez. Paramızı zamanında alamıyorsak gerisi teferruattır.
  • gene bir onurair haberi ve gene camurcu kadro.arkadasim kendine hic soruyormusun benim degerim neden bukadar dıye. o paraya calismayacak olanlarin nerede oldugu belli seninde kalibren bukadar/bence ekmek yedigi yere ihanet eden bırı icin fazla bile o para ama genede yonetim merhametli onuda veriyor/onurdan ciksan migros ta kasiyerlik yapcaksin otesi yok/hakkaten artik siktiniz ve mide bulandiriyorsunuz
  • Hangi ucaklarinda Business koltuklar var?Hangi ekiple business hizmeti verecekler? Low Cost ta Business mi varmis?
  • Arkadaslar Ankara diyorsunuz ama THY varken Ankarayi yedirirlermi Onur'a ? Balli hatlar her zaman THY'nin dir diger sirketleri oralara sokmazlar. Onur Pegasus Atlas hepsi Ankara ya ucmak istiyor zaten.
  • Personelin Türkiyede havacılık camiasında en düşük maaşı alıyorsa,business class isine girişmek hic anlamlı değil.Allah yardımcınız olsun. Çalıştığım en kötü firmaydın be Onur Air.Tabi ki lafım yönetime.Yoksa kurumdan bir gün bile utanmadım ekmegini 1850TL amir maaşı alarak yedim:))

Onur Air, Kıbrıs seferlerine özel business class içeren yeni konseptiyle İstanbul’un yanı sıra, Gaziantep ve Diyarbakır’dan Lefkoşa’ya direkt uçuşlara başlıyor. Onur Air’in yeni konseptiyle uçacağı Kıbrıs seferlerinin biletleri her şey dahil 74 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Onur Air, İstanbul Atatürk Havalimanı ile Kıbrıs arasında sabah, öğlen ve akşam olmak üzere günde 3 sefer düzenleyecek. Karşılıklı olarak gerçekleştirilecek seferler haftanın her günü Lefkoşa'dan 06.40’ta, 15.10'da ve 20.10'da; İstanbul’dan ise saat 09.20'de, 18.00'de ve 22.25'te yapılacak.

Diyarbakır ve Gaziantep'ten Kıbrıs'a direkt uçuşlar 1 Mayıs'tan itibaren başlıyor

Diyarbakır Havalimanı’nın uluslararası uçuşlara açılmasına yönelik Bakanlar Kurulu kararının 7 Nisan tarihli Resmi Gazete’de yayınlanmasının ardından Onur Air, 1 Mayıs’tan itibaren Diyarbakır-Lefkoşa uçuşlarına başlayacağını duyurdu. Haftada 4 sefer olarak düzenlenecek ve 1 saat 15 dakika sürecek Diyarbakır-Lefkoşa uçuşları Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri Lefkoşa'dan saat 11.25'te, Diyarbakır'dan ise saat 13.20'de gerçekleşecek.

Gaziantep-Lefkoşa arasında ise 1 saat sürecek seferler Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Lefkoşa'dan saat 11.30'da, Gaziantep'ten ise saat 13.30'da gerçekleşecek.

Onur Air direkt uçuşlarının yanı sıra Lefkoşa’dan Avrupa’ya ve tüm Anadolu’ya günübirlik bağlantı imkanı da sağlayacak.

Yeni hatlarla ilgili açıklama yapan Onur Air Genel Müdürü Teoman Tosun; “Özellikle Bakanlar Kurulu kararıyla birlikte uluslararası statüye kavuşan Diyarbakır’dan yurt dışına ilk sefer yapan havayollarından biri olmanın gururunu yaşıyoruz. Yürütülen politikaların sonuçlarına bağlı olarak havacılık daha da gelişiyor” diye konuştu.

Kıbrıs uçuşlarında Business class hizmeti verilecek

Onur Air’in Kıbrıs uçuşlarına özel düzenlediği yeni uçuş konseptinde yolculara 12 koltuktan oluşan business class seçeneği, ekonomi sınıfında 77 cm koltuk aralığı, 30 kg’a kadar bagaj hakkı sunuluyor.

Onur Air'den yeni hatlar

Yorumlar Tüm Yorumlar (57)

Brevo'ya ithafen ~ 8 yıl önce
Aslan parçası vasıfsız vasıflı konusuna deginmissin haklisin. Sen vasıflı olup burda duranlardan misin, vasıfsız misin ? Yoksa cidde de 180 yatanlardan misin olur ya belkide şirketteki pastacilardan misin. Hepsini geciyorum şirketteki insanlar vasıfsızsa vasıfsız elemanı vasıfsız yönetici seçer koçum. O yüzden öpmeyi birak. Hayır işin kötüsü vasıflı olup olmadığını bilemedigimden bu kadar yazdım kusura bakma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DESPERADO ~ 8 yıl önce
1)Kıbrıs seferlerine neden sadece kadın kabin memurları seçildi ? Ve seçilen kabin memurları neden genç ve alımlı olanlar? Şirket politikaları gereğince böyle bir uygulama bu şirkete yıllarını vermiş kabin memurları için adaletsizlik değil mi? 2) Olay sadece kabin içi alınan az maaşlar değil arkadaşlar , her departman için bu durum geçerli . Belli departman yöneticileri işin kaymağını yemekte ve tek becerileri korku salmak. 3) Haini bol başlığı ve BREVO başlığı için ; Hain ve vasıfsız diye adlandırdığınız insanlar sayesinde ekmek yiyorsunuz ve kendinizi yönetici sanıyorsunuz. Bu insanlar hain değil sadece HAKLARINI istiyorlar ve istemektede özgürler . İki kelime bilmeyen insanlar dediğiniz kabin memuru arkadaşlar o kadar azınlıkta olduklarını biliyorum , e sen neden yönetici olarak bu azınlığa eğitin olanağı sağlanmıyor , gerçek yöneticinin vasfı tehtit , korku salmakmı ? yoksa yapıcı olmak mı ? Yazılarım itinayla devam edecektir ! Yalakalara inat .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Desperadonun Serzenişleri ~ 8 yıl önce
Desperado sonra sana hain denildiğinde kızıyorsun.Sizin sorununuz sürekli bir maduriyet yaratma çabası,sürekli hep bana hep bana,o gözünüz ne zaman nasıl doyar acaba anlatında bilelim.Yahu kıbrıs base'e kim niye gittiyse gitti bundan senin ne gibi bir maduriyetin olabilir?Birde kalkmış hesap sormuşsun.Sanki ekstra bir getirisi var mali olarak.Ayrıca Kıbrıs'ta yolculara memnuniyet sağlatacak,güler yüzlü dinamik ekip toplandı yeni üniformaylada şıklıkları desteklendi.Suratı sadece yalandan kaptanlara gülen,buruşuk samimiyetsiz ekiplerinin moralini bozan egoist amirler ve eski memurlar buna uygun değil demekki.Mağdurumda mağdurum demeyi bırakında işinizi düzgün yapın.Onda bunda gözünüz olmasın yeter artık ya!
Yalakalara ~ 8 yıl önce
Desperadonun yanındayız.Hain arkadaşlarının iyiliğini istemeyendir.Ev sevdigimiz, yıllarını vermis sonra da TB yalanlarıyla kaçıp gitmis amirlerimiz kadar olamadınız.Hep tehdit hep azar.OnurAirden bir cacık olmaz diyorlardı da inanmıyordum.Evet haklılar,TB baskan kaldığı surece rezilleri oynarsınız.Su anda cok mutluyum cunku 2.5 kat fazla maasım
Cpt ~ 8 yıl önce
Arkadaşları insan gibi maaş isterken,habire onları kötüleyen kadar hain birileri olamaz.Neden grev yapmıyorsunuz arkadaslar.Biz bırakıp gittik Onur'u.Ama sizler maalesef Başkanınız yüzünden sürünmeye devam ediyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kimse kalmadı ~ 8 yıl önce
Zaten 1850 Tl amir maaşı yüzünden gitti ne güzel amirlerimiz,BAKTILAR Tulayın yalanları ile bir yere gelemiyorlar,ayrıldılar zaten,Onur'a fazlaydılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haini bol şirket ~ 8 yıl önce
Bu kadar haine rağmen hala büyüyen ve ilerleyen bir şirket benim gözümde değerlidir.Burda çalıştığım için kendimle gurur duyuyorum.Yıllardır hem ekmeğini yiyip hemde burada şikayet edeceksiniz birde üstüne istifa etmeyeceksiniz.Bunun sebebi ya başka firmalarda çalışamayacak kadar vasıfsız olduğunuzun bilincindesinizdir ya korkaksınızdır.Lamı cimi yok.Madem şikayetçisiniz gidin sistemden yazın yada yöneticilerimizle görüşün.Çoğu konuda bizleri karşılarına alıp dinleyen bir yönetim var.Bakın bunu bir memur olarak söylüyorum.Ama içinizde yılların amirleri memurları hainlik peşinde.Maaşlar gayet güzel hatta sizin gibilere fazla bile .Dışarda bu kadar kazanabiliyor olsaydınız zaten çeker giderdiniz.Yeni bir mühendisten veya avukattan fazla alıyorsunuz.Madem az bu maaşlar lütfen gerekeni yapın.Kendinize olan saygınızı harcamayın.Ama dışarda bu paranın daha azına çalışacağınızı siz bendende iyi biliyorsunuz.Buarada yalakalıkla itham edeceklere peşin söylüyorum ben istifa etmiş bir çalışanım ama sizler korkaksınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BREVO ~ 8 yıl önce
COK GUZEL YAZMISSIN KARDES ELINE SAGLIK.VASIFSIZ INSANLAR SIRKETIMIZE KOLAY ISTIHDAM EDILIYOR VE SONRA YERINI YADIRGAMAYA SIRKETI ELESTIRMEYE BASLIYOR.ISE ALINIRKEN SIZE AYDA 3000 EURO TEKLIF EDEN OLMADI MAASLAR BELLI BUNU BILE BILE ISE GIRIP SIKAYETCI OLMAK BENCEDE KARAKTERSIZLIK ORNEGI.BEN AKADEMIK KARIYERI OLAN BUNUN BEDELINI ODEMIS VE SUAN SIRKETTEN MADDI MANEVI KARSILIGINI GAYETTE ALAN BI INSANIM BENCE SIZ KENDINIZI ELESTIRIN.AYNANIN KARSISINA GECIP BU ISI YAPANA ENCOK KIM PARA VERIYOR VE BEN NEDEN ORDA DEGILIM DIYE SORUN.HASBEL KADER ONUR A GIRIP 3 KELIME INGILIZCE ILE TK YA GECMIS OLANLAR SIZDE FERAH HAYATINIZI ILK ADIM OLAN ONUR A BORCLU OLDUGUNUZU UNUTMAYIN.YALAKA DIYECEKLER E DE BURDAN SESLENIYORUM YALAKA OLMAK HAYIN OLMAKTAN COK DAHA IYIDIR.
YaV ~ 8 yıl önce
Yav he hee :))))
~ 8 yıl önce
Uçuş primlerinin 20 gündür yatırmamış ve çalışanlarına hiçbir açıklama yapmamış. Nereye ne kadar uçtuğu bizi ilgilendirmez. Paramızı zamanında alamıyorsak gerisi teferruattır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sıktınız artık ~ 8 yıl önce
gene bir onurair haberi ve gene camurcu kadro.arkadasim kendine hic soruyormusun benim degerim neden bukadar dıye. o paraya calismayacak olanlarin nerede oldugu belli seninde kalibren bukadar/bence ekmek yedigi yere ihanet eden bırı icin fazla bile o para ama genede yonetim merhametli onuda veriyor/onurdan ciksan migros ta kasiyerlik yapcaksin otesi yok/hakkaten artik siktiniz ve mide bulandiriyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalaka ~ 8 yıl önce
Sen yalaka kardeş sen ne kadar.... Tulayın yalakası seni
Cpt ~ 8 yıl önce
Sen nasıl ekip arkadaşlarının iyiliğini istemezsin.Senin tuzun kuru galiba.Kabin ekibi icin senden cok üzülenler de var.
I ve Q ~ 8 yıl önce
Bence senin Domates dahi satmana izin vermemeli sivil havacılık..çünkü bi haber ve sırf laf olsun diye yazmışsın.
Sıktınız'a ~ 8 yıl önce
Ya bi sıktın git yaaaa :)))))
Business ~ 8 yıl önce
Hangi ucaklarinda Business koltuklar var?Hangi ekiple business hizmeti verecekler? Low Cost ta Business mi varmis?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
davut ~ 8 yıl önce
Arkadaslar Ankara diyorsunuz ama THY varken Ankarayi yedirirlermi Onur'a ? Balli hatlar her zaman THY'nin dir diger sirketleri oralara sokmazlar. Onur Pegasus Atlas hepsi Ankara ya ucmak istiyor zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegasus ~ 8 yıl önce
Pegasus ucuyor mal kafa
En az maaş ~ 8 yıl önce
Personelin Türkiyede havacılık camiasında en düşük maaşı alıyorsa,business class isine girişmek hic anlamlı değil.Allah yardımcınız olsun. Çalıştığım en kötü firmaydın be Onur Air.Tabi ki lafım yönetime.Yoksa kurumdan bir gün bile utanmadım ekmegini 1850TL amir maaşı alarak yedim:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000