06 Temmuz 2015, Pazartesi 21:16:32

Onur Air'in Brüksel uçağı AHL'ye divert etti

Onur Havayolları'nın Antalya-Brüksel seferini gerçekleştiren uçağı, yaşadığı tekniz arıza nedeniyle Atatürk Havalimanı'na divert ediyor.
  • Sorry for this guy
  • BU IKI UCAK ONURAIR IN EN GUZEL EN BAKIMLI UCAGIDIR BU IKI UCAK SIRKETIN KENDI MALIDIR BU NEDENLE COK IHTIMAM GOSTERILIR VE SEVILEN IKI UCAKTIR.ESKI UCAK YOKTUR BAKIMSIZ UCAK VARDIR.SIFIR 777 -330 LAR DUSTU.
  • Uçaklar modellere veya yılına göre değiştirilmezler. Uçakların belli iniş kalkış ve saatlerde yapılması gereken bakımları vardır. Bu uçakların bakımları da cok düzenli bir şekilde yapılıyor. Uçakların yaşları arttıkça da bakım maliyetleri ve süreleri artmaktadır. Ne zaman ki bakım maliyetleri cok fazla artıyor ve yüzü astarından pahalıya gelemeye başlıyor o zaman da şirketler uçakları ya elinden çıkartıyor yada uçuştan çekiyorlar. Bu uçaklar Onurair'in öz malı olduğu için kullanabildiği kadar kullanmak istiyordur.
  • neymis ariza? bilen var mi
  • Yolcularına hizmet vermekten çok mağduriyet veren tek havayolu
  • peki 22 yaşında bir uçak kaç sene daha uçabilir,dayanabilirse şayet?onur air de bu kadar yaşlı uçak olduğunu bilmiyordum,onun yaşındakiler askerliği bitirdi,çeyizini düzüyordur.
  • Yolcular yeni ucak gelsin diye dua eder simdi
  • 25/05/1993 imal tarih bir kuş. Normaldir.

Onur Havayolları'nın Antalya Havalimanı'ndan Brüksel'e gitmek üzere havalanan uçağı Atatürk Havalimanı'na divert ediyor. 

OHY841 sefer sayılı ile Belçika'nın başkenti Brüksel'e hareket eden Onur Havayolları'nın TC-ONJ tescilli Airbus A321 tipi uçağında teknik bir arıza yaşandığı ööğrenildi. Uçağın kaptan pilotu yaşanan arıza nedeniyle Atatürk Havalimanı'na divert etme kararı aldı.

Onur Air şu anda Atatürk Havalimanı 35L pistine sorunsuz bir iniş gerçekleştirdi.

Onur Air'in Brüksel uçağı AHL'ye divert etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sorry for this guy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sacma ~ 9 yıl önce
BU IKI UCAK ONURAIR IN EN GUZEL EN BAKIMLI UCAGIDIR BU IKI UCAK SIRKETIN KENDI MALIDIR BU NEDENLE COK IHTIMAM GOSTERILIR VE SEVILEN IKI UCAKTIR.ESKI UCAK YOKTUR BAKIMSIZ UCAK VARDIR.SIFIR 777 -330 LAR DUSTU.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
birisi ~ 9 yıl önce
uzun uçuslarda sürekli tahtidi yer bagajı bırakır :)
A321 ~ 9 yıl önce
Uçaklar modellere veya yılına göre değiştirilmezler. Uçakların belli iniş kalkış ve saatlerde yapılması gereken bakımları vardır. Bu uçakların bakımları da cok düzenli bir şekilde yapılıyor. Uçakların yaşları arttıkça da bakım maliyetleri ve süreleri artmaktadır. Ne zaman ki bakım maliyetleri cok fazla artıyor ve yüzü astarından pahalıya gelemeye başlıyor o zaman da şirketler uçakları ya elinden çıkartıyor yada uçuştan çekiyorlar. Bu uçaklar Onurair'in öz malı olduğu için kullanabildiği kadar kullanmak istiyordur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
onr ~ 9 yıl önce
neymis ariza? bilen var mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
birisi ~ 9 yıl önce
hidrolik yapacakmısın?
Hep aynı ~ 9 yıl önce
Yolcularına hizmet vermekten çok mağduriyet veren tek havayolu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayıp ~ 9 yıl önce
Bu yorumu neye göre yaptınız? Herhalde havayolları konfor müfettişisiniz..??
CahiL ~ 9 yıl önce
Müfettiş değil araştırıyor ve okuyorum.
scc ~ 9 yıl önce
Havacilik adina bildiginiz okyanusta damla bile degildir eminim,ama her durumda soyleyecek sozunuz var,hangi yonunuzu tatmin ediyorsunuz haricten gazel okuyarak,turk milletinin havaciliga uzakligini neredeyse hergun gormeme istinaden soruyorum.
güzel yaş ~ 9 yıl önce
peki 22 yaşında bir uçak kaç sene daha uçabilir,dayanabilirse şayet?onur air de bu kadar yaşlı uçak olduğunu bilmiyordum,onun yaşındakiler askerliği bitirdi,çeyizini düzüyordur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777 ~ 9 yıl önce
Yolcular yeni ucak gelsin diye dua eder simdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
USLU ~ 9 yıl önce
25/05/1993 imal tarih bir kuş. Normaldir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
scc ~ 9 yıl önce
Vaaay ne bilgi ama.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000