15 Ekim 2017, Pazar 09:23:04

Teoman Tosun: "Çanakkaleliler yurt dışına da uçabilmeli"

Çanakkale Boğazı ve adalar hattında ulaşımı sağlayan GESTAŞ Deniz Ulaşım A.Ş. ile Onur Air işbirliğiyle 1 Kasım 2017 tarihinden itibaren başlayacak İstanbul-Çanakkale, Çanakkale-İstanbul uçak seferleri için protokol imza töreni düzenlendi.
  • Sayın ONUR AİR öncelikle S.A Allah kolaylıklar versin.Ben size şunu söylemek istiyorum: Tabi gönül ister ki her yere uçak seferleriniz olsun ama bu mümkün değil bunu biliyorum. Ama Adıyaman olarak en tabii hakkımız istemek ,çevre illlerimizde uçuşlarınız varken burda olmaması bizi üzüyor.Biz en azından İzmir'e(haftada 1 kerede olsa en azından) İstanbul'a sefer düzenlenmesini istiyoruz.Biliyorsunuz ki buralarda Adıyamanlılar çoğunluktadır(öğrenci-asker-iş adamı vs.).Saygılarımızla.
  • Çalışan personel maaşları adam aklı versinler kur neyse onu versinler hakkımızı istiyoruz başka 1 şey değil
  • Mutsuz bir personel ile mutsuz çanakkale seferleri
  • Gestaş sayıştay raporu yazın olayları okuyun. Yazık Onur'a. Kim bilir neler beleşe bindirilecek.
  • SAYIN TEOMAN BEY BASARINIZIN DEVAMINI DILERKEN MARDINIMIZI UNUTMAYINIZ SELAMLAR
  • Hali hazırda ist. Haliç- Çanakkale deniz uçağı ile yapan Burulaş var zaten neden beğenmiyorlar anlamıyorum. Hizmetse al sana hizmet garip şu millet valla.
  • hayaller güzel ama gerçekleri 2-3 ay içerisnde görecez:(
  • Borajet gümbür gümbür geliyor...
  • Bir yerden bir başka istasyona uçuş açmak böylemi oluyor. Şayet hep beraber sonucu görülücek ise bugüne kadar niye beklendi. Ya halk destek olmazsa kapanacakmı mı bu hat çocuk ölümü doğuyor yani.
  • Bu uçuşun maksadı İstanbul Çanakkale yolcu taşımacılığı değil, Güney Marmara bölgesindeki insanların İstanbul bağlantı uçuşlarına taşınması. Son derece de zekice.

Çanakkale Boğazı ve adalar hattında ulaşımı sağlayan GESTAŞ Deniz Ulaşım A.Ş. ile Onur Air işbirliğiyle 1 Kasım 2017 tarihinden itibaren başlayacak İstanbul-Çanakkale, Çanakkale-İstanbul uçak seferleri için protokol imza töreni düzenlendi.

İstanbul-Çanakkale, Çanakkale-İstanbul uçak seferleri, Onur Air ve GESTAŞ işbirliğiyle 1 Kasım 2017 tarihi itibariyle başlıyor. Çanakkale’den İstanbul Atatürk Havalimanı’na yapılacak uçak seferleri için taraflar arasında protokol imza töreni düzenlendi. Bir otelde gerçekleşen imza törenine GESTAŞ Genel Müdürü Volkan Uslu, Onur Air Genel Müdürü Teoman Tosun katıldı.
Çanakkale Havalimanı’ndan, İstanbul Atatürk Havalimanı’na gerçekleşecek seferlerle Çanakkale-İstanbul arası 50 dakikaya düşecek. Uçak biletlerinin her şey dahil 84 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Çanakkale seferleri, haftanın 7 günü (20 Kasım’a kadar haftanın 4 günü, 20 Kasım’dan itibaren her gün) yapılacak. Seferler, Çanakkale Havalimanı’ndan sabah saat 07.10’da, İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan ise saat 23.20’de gerçekleşecek.

Onur Air’in 12. iç hat uçuş noktası Çanakkale
Onur Air, Çanakkale uçuşları ile İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Çanakkale’ye direkt uçan tek havayolu olacak. Yolcular İstanbul-Çanakkale arasında direkt uçabilmenin yanı sıra, yurt içinde Adana, Antalya, Diyarbakır, İzmir, Gaziantep, Şanlıurfa ve Trabzon olmak üzere 7 şehre, yurt dışında ise Berlin, Düsseldorf ve Odessa olmak üzere 3 şehre uygun fiyatlarla bağlantı yapabilecek.

Gestcard sahiplerine büyük indirim avantajı
GESTAŞ, İstanbul-Çanakkale uçuşlarında Gestcard sahibi yolculara büyük avantajlar sunacak. GESTAŞ’ın ayrıcalıklar sunan kampanyası Gestcard sayesinde İstanbul-Çanakkale uçak seferi yolcuları, ciddi indirimlerden faydalanacak. Gestcard öğrenci kartı sahibi bir öğrenci gidiş dönüş uçak biletine 168 TL yerine 119,90 TL ödeyecek. Gestcard tam yaya kartı sahibi bir yolcu ise gidiş dönüş biletini 149,90 TL’ye alabilecek. Gestcard indirim kampanyası, öğrenci kartı ve tam yaya kartı sahibi ilk 500’er bilet için geçerli olacak.

“Sonucunu hep beraber alacağız”
Onur Air Genel Müdürü Teoman Tosun, "Çanakkale bu bölgede hava taşımacılığı konusunda eksik kalmış bir bölge. GESTAŞ Genel Müdürü Volkan Uslu gelip Çanakkale ve turizm potansiyelini bizlere anlattı. Çanakkale’den İstanbul Atatürk Havalimanı’na uçak seferleri düzenlenmesi için işbirliği teklif etti. Bizler de olumlu bulduk ve kendisiyle beraber bir çalışma yaptık. Hakikaten Atatürk Havalimanı’ndan Çanakkale'ye herhangi bir taşıyıcının yaptığı bir sefer yok. Bunun yanında bu bölge halkının da Türkiye'nin değişik bölgelerine gitme ihtiyacını gidermesi lazım. Yurt dışına rahatlıkla seyahat edebilmesi lazım. Volkan Bey ile beraber oturduk, bir karar verdik. Atatürk Havalimanı’ndan Çanakkale’ye, her gün olacak bir düzen planlayalım dedik. Hayırlısıyla başlıyoruz bakalım. Sonucunu hep beraber alacağız" diye konuştu.

“Farklı işbirlikleriyle Çanakkale’nin ulaşımına destek oluyoruz”
GESTAŞ Deniz Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Volkan Uslu, "Onur Air işbirliğiyle Çanakkalemize İstanbul'dan, Atatürk Havalimanı’ndan direkt seferlerin başlaması bizi son derece heyecanlandırıyor. Önümüzdeki yılın 2018 Troia Yılı olması nedeniyle böyle bir girişimin çok çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Deniz ulaşım şirketi olmamıza rağmen farklı işbirlikleriyle Çanakkale'nin ulaşımına destek olmanın öneminin bilincindeyiz. Bu noktada da bir işbirliğine gittik. Çanakkale'ye gelen kişilerin rahatlıkla şehri görüp gezmeleri, burada rahat konaklamaları için şehrimize yapılacak havayolu ulaşımı çok önemli. Bu doğrultuda da Çanakkale-İstanbul arasında haftanın 7 günü direkt sefer olmasını çok önemsiyoruz. İnşallah Çanakkalelilerin ve Çanakkale'ye dışarıdan gelenlerin, hepimizin desteğiyle bu iş sürdürülebilir olacak. Çanakkale için son derece faydalı, şehrin potansiyelini arttıracak bir iş olmasını temenni ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından GESTAŞ Deniz Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Volkan Uslu ile Onur Air Genel Müdürü Teoman Tosun arasında 1 Kasım 2017 tarihinden itibaren başlayacak İstanbul-Çanakkale, Çanakkale-İstanbul uçak seferleri için protokol imzalandı. Toplantı, karşılıklı hediyelerle son buldu.

Teoman Tosun: "Çanakkaleliler yurt dışına da uçabilmeli"

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Mevlüt Demir ~ 6 yıl önce
Sayın ONUR AİR öncelikle S.A Allah kolaylıklar versin.Ben size şunu söylemek istiyorum: Tabi gönül ister ki her yere uçak seferleriniz olsun ama bu mümkün değil bunu biliyorum. Ama Adıyaman olarak en tabii hakkımız istemek ,çevre illlerimizde uçuşlarınız varken burda olmaması bizi üzüyor.Biz en azından İzmir'e(haftada 1 kerede olsa en azından) İstanbul'a sefer düzenlenmesini istiyoruz.Biliyorsunuz ki buralarda Adıyamanlılar çoğunluktadır(öğrenci-asker-iş adamı vs.).Saygılarımızla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
garip ~ 7 yıl önce
Çalışan personel maaşları adam aklı versinler kur neyse onu versinler hakkımızı istiyoruz başka 1 şey değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Personel ~ 7 yıl önce
Mutsuz bir personel ile mutsuz çanakkale seferleri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gestaş ~ 7 yıl önce
Gestaş sayıştay raporu yazın olayları okuyun. Yazık Onur'a. Kim bilir neler beleşe bindirilecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mardınlı acenta ~ 7 yıl önce
SAYIN TEOMAN BEY BASARINIZIN DEVAMINI DILERKEN MARDINIMIZI UNUTMAYINIZ SELAMLAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SURO ~ 7 yıl önce
Hali hazırda ist. Haliç- Çanakkale deniz uçağı ile yapan Burulaş var zaten neden beğenmiyorlar anlamıyorum. Hizmetse al sana hizmet garip şu millet valla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
güzel ~ 7 yıl önce
hayaller güzel ama gerçekleri 2-3 ay içerisnde görecez:(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acenta55 ~ 7 yıl önce
Bazi dedikodular donuyor ama umarim dedikodular dogru olmaz
Borajet ~ 7 yıl önce
Borajet gümbür gümbür geliyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acenta55 ~ 7 yıl önce
Yav bi git allah askina nere geliyo, acenta’dan tek bir yolcu daha alamaz
Ps ~ 7 yıl önce
Bir yerden bir başka istasyona uçuş açmak böylemi oluyor. Şayet hep beraber sonucu görülücek ise bugüne kadar niye beklendi. Ya halk destek olmazsa kapanacakmı mı bu hat çocuk ölümü doğuyor yani.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MKZ ~ 7 yıl önce
Bu uçuşun maksadı İstanbul Çanakkale yolcu taşımacılığı değil, Güney Marmara bölgesindeki insanların İstanbul bağlantı uçuşlarına taşınması. Son derece de zekice.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000