03 Ağustos 2016, Çarşamba 18:13:48

Türkiye'nin en etkili 2. CEO'su Teoman Tosun oldu

Marketing Türkiye Dergisi için Xsights Araştırma’nın gerçekleştirdiği “Gazetecilere Göre En Etkili CEO’lar” araştırmasında Onur Air Genel Müdürü Teoman Tosun, birçok önemli CEO’yu geride bırakarak Türkiye’nin en etkili 2. CEO’su oldu.
  • He evet evet,bulunmaz Hint kumasidir,harikadir,ha ha ha,ulan rezil ettin sirketi,İran elinden kapacak,yolsuzluklar dizboyu,neden gizli seferlerle cantaciklar tasindi,icinde ne vardi acaba,kimlere sus payi 750ser eurocuklar verildi,ohoooo daha neler var,ihbar ettik zaten,byee
  • sizin çok büyük ceo'nuz gelmeden bu şirketin Dalaman'dan,bodrum'dan mis gibi uçuşları vardı...sizin çok büyük ceo nuz gelmeden hiç olmazsa haftalık uçuş programı çıkar,insanlar "insan" gibi hayatını planlardı...sizin bu çok büyük ceo nuz gelmeden bu şirketin izmir de base i,çalışanları vardı,insanlar paralarını zamanında alırdı...isterseniz daha yazarız...
  • Sn genel Mudurumuz basarilarinizin devamini dileriz personelin olarak hep beraber daha iyi yerlere dogru gidecegiz insallah..3. Havalimani hazirliklari vs. nasil gidiyor insanlara bu konuda bilgilendirsenizde gelecegimiz hakkinda fikir sahibi olabilsek :)
  • benim bildiğim ceo holdinglerde olur.a.ş lerde olmaz....
  • İçiniz kokuşmuş, pislikler ellerinizden klavyelere akmış. havacılığa uzun yıllar hizmet veren birisi hakkında çıkan bir yazı sizi neden besmele görmüş şeytan gibi delirtiyor? ne var, ne kötülük var bu yazıda? velevki size göre bu yazı veya haber abartılı olsun. illa kin kusmak mı lazım? Yazık hem de çok yazık. Aynaya bakın ve içinizdeki şeytanı görmeye çalışın. Allah sizleri ıslah etsin.
  • Çalıştığı tüm şirketler kapanmış mı
  • Teoman bey Onurair icin buyuk bir sans.Allah yolunu acik etsin.
  • Hem insan hem de yönetici demiş yakından tanıyanlar, Tebrikler. MY
  • teoamn beye yakışır arkadaki bütün bıraktıkalrı onur aire ne olacagını belli ediyor zaten:)
  • teoman bey tebrıklerbasarılarınızın devamını dıllerım insallah

Ekonomi, politika, dünya, ekonomi ve pazarlama alanlarında görev yapan 3-10 yıl arasında deneyimli 100 basın mensubunun katıldığı araştırmada, “En Rekabetçi CEO”lardan “En Alçakgönüllü CEO”lara kadar 12 farklı kategoride değerlendirme yapıldı.

“Gazetecilere Göre En Etkili CEO’lar” araştırmasında havacılık sektöründen sadece Onur Air Genel Müdürü görevinin yanısıra Türkiye Özel Sektör Havacılık İşletmeleri Derneği (TÖSHİD) Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Türkiye Sivil Havacılık Meclis Başkanlığı’nı da yürüten Teoman Tosun yer aldı.

Araştırmada Boyner Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Nazlı Boyner 1., Onur Air Genel Müdürü Teoman Tosun 2., Coca-Cola CEO’su Muhtar Kent 3. sırada yer aldı.

CEO’ların kişilik özelliklerine göre sıralama yapıldığında ise Onur Air CEO’su Teoman Tosun “En Vizyoner CEO”lar ve “En Eğlenceli CEO”lar sıralamasında da 2. oldu.

TEOMAN TOSUN KİMDİR?
1951 yılında Ankara’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini TED Ankara Koleji’nde ve Yükseliş Koleji’nde tamamladı. Ankara İktisadi ve Ticari İlimler ve Akademisi Dış Ticaret ve Turizm bölümünden mezun oldu. Hollanda Erasmus Üniversitesi’nde yüksek lisansını tamamladı. Havacılık kariyerine 1977-1985 tarihleri arasında Amerika ve İngiltere’de ortak sahip oldukları yedek parça alım satım ve mümessillik şirketiyle başladı.

Türkiye’de NESU AIR/MONO AIR olarak devam eden 1989’da Green Air kurucu ortağı ve Genel Müdürlüğü, Kıbrıs Türk Hava Yolları Genel Müdür Yardımcılığı, Fly Air Genel Müdürlüğü, Best Air Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. 2013 yılından beri Onur Air Genel Müdürü olarak görevine devam ediyor. Bunun yanı sıra TÖSHİD (Türkiye Özel Sektör Havacılık İşletmeleri Derneği) Yönetim Kurulu Başkanlığı ile Türkiye Sivil Havacılık Meclis Başkanlığı’nı da yürütüyor.

Türkiye'nin en etkili 2. CEO'su Teoman Tosun oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

haa ~ 7 yıl önce
He evet evet,bulunmaz Hint kumasidir,harikadir,ha ha ha,ulan rezil ettin sirketi,İran elinden kapacak,yolsuzluklar dizboyu,neden gizli seferlerle cantaciklar tasindi,icinde ne vardi acaba,kimlere sus payi 750ser eurocuklar verildi,ohoooo daha neler var,ihbar ettik zaten,byee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
acı gerçekler ~ 8 yıl önce
sizin çok büyük ceo'nuz gelmeden bu şirketin Dalaman'dan,bodrum'dan mis gibi uçuşları vardı...sizin çok büyük ceo nuz gelmeden hiç olmazsa haftalık uçuş programı çıkar,insanlar "insan" gibi hayatını planlardı...sizin bu çok büyük ceo nuz gelmeden bu şirketin izmir de base i,çalışanları vardı,insanlar paralarını zamanında alırdı...isterseniz daha yazarız...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Birisi ~ 8 yıl önce
Sn genel Mudurumuz basarilarinizin devamini dileriz personelin olarak hep beraber daha iyi yerlere dogru gidecegiz insallah..3. Havalimani hazirliklari vs. nasil gidiyor insanlara bu konuda bilgilendirsenizde gelecegimiz hakkinda fikir sahibi olabilsek :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ceo mu? ~ 8 yıl önce
benim bildiğim ceo holdinglerde olur.a.ş lerde olmaz....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çemkirenlere... ~ 8 yıl önce
İçiniz kokuşmuş, pislikler ellerinizden klavyelere akmış. havacılığa uzun yıllar hizmet veren birisi hakkında çıkan bir yazı sizi neden besmele görmüş şeytan gibi delirtiyor? ne var, ne kötülük var bu yazıda? velevki size göre bu yazı veya haber abartılı olsun. illa kin kusmak mı lazım? Yazık hem de çok yazık. Aynaya bakın ve içinizdeki şeytanı görmeye çalışın. Allah sizleri ıslah etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kızmayın ~ 8 yıl önce
kızacağınıza azıcık kafanızı kaldırın....
Davut ~ 8 yıl önce
Çalıştığı tüm şirketler kapanmış mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Camur Atma ~ 8 yıl önce
Hemen camur atmak ne kadar kolay öyle. O bahsettigin kapana havayollarinda sirketin icini Patronlar bosaltmis olmasin sakin? he ne dersin?
bravo ~ 8 yıl önce
Teoman bey Onurair icin buyuk bir sans.Allah yolunu acik etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 8 yıl önce
Hem insan hem de yönetici demiş yakından tanıyanlar, Tebrikler. MY

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yakışır ~ 8 yıl önce
teoamn beye yakışır arkadaki bütün bıraktıkalrı onur aire ne olacagını belli ediyor zaten:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mardınlı acenta ~ 8 yıl önce
teoman bey tebrıklerbasarılarınızın devamını dıllerım insallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000