03 Eylül 2015, Perşembe 15:28:53

Ordu-Giresun gece uçuşlarına başlıyor

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu Türkiye'de deniz üzerine yapılan ilk olan Ordu-Giresun Havalimanı'na uçak pilotlarına iniş esnasında yardımcı olan Aletli İniş Sistemi (ILS) cihazı kurulduğunu söyledi.
  • O vergilerinizle uçmanın keyfi paha biçilemez. Daha çok vergi verin daha çok uçalım.
  • Geçen gün 6:30 SZF-SAW UCUŞU İÇİN ORDU'dan Havaş BİNİŞ SAATIMİ SÖYLÜYORUM: 02:00!!!!! Boş boş konuşup adamın canını sıkmayın. Bu havalimanı gerekliydi ve yapıldı. Gereksiz olan yüksekova!!!!
  • ARTIK MEMLEKETİMDEN UÇUYORUM. TRABZON VE SAMSUN ÇİLESİNDEN BİZİ KURTARANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN. UFAK TEFEK EKSİKLİKLER ZAMANLA DÜZELİR.
  • HAFTADA EN AZ BİR KEZ ORDU GİRESUNDAN HAVALİMANINDAN İSTANBULA GİDİYORUM. UÇUŞLA İLGİLİ HİÇ BİR SIKINTI YAŞAMADIM. FAKAT BEKLME SALONUNDA CAFE VE RETAURANT HENÜZ YAPILMAMIŞ. EN KISA ZAMANDAORALARIN FAALİYETE GEÇMESİNİ BEKLİYORUM.
  • ILS CİHAZI TEST UÇUŞLARI RAMAZAN AYI İÇERİSİNDE TAMAMLANDI,VE HİZMETE VERİLDİ.
  • Yakıtla ilgili bir sıkıntıdan dolayı uçuş problemi yok arkadaşlar. Uçaklar yakıtlarını kalkış yaptığı Havalimanlarından alıyor şimdilik. Bu bir sorun değil. Havalimanından uçakların uçuş yapmasına engel bir durum değil. En kısa zamanda yakıt verme işlemi başlayacaktır.
  • Dispatch/TGS : TGS de gitse iyi olur, en azından memleketi yakın olanlar, orada çalışır.
  • Sayın Valim Havalimanı ile ilgili devamlı açıklama yapmaktan vazgeçin artık. Havalimanı ile ilgili her açıklama yaptığınızda insanların aklına şu geliyor. Acaba ters giden birseyler mi var da bu Vali devamlı açıklama yapıyor. Bırak millet işini yapsın.
  • bi zahmet yakıt verseler
  • Pozitif yorumların hepsi siyasi açık açık yazmışlar. Kimse kalkıpta vergilerimi neden böyle fuzuli bir havalimanına harcıyorlar demiyor. Günahtır ya. Ayıptır. Ülkeyi ne hale getirdiler. Amaç ordu veya giresuna hizmet değil. Savunanlar partiyi savunuyor. Yeteri kadar geri götürdünüz ülkeyi. Yetmez mi. Bu kadar askerin polisin ölmesi yetmedi mi

Türkiye'de ve Avrupa'da deniz üzerine yapılan ilk havalimanı olan Ordu'nun Gülyalı İlçesi'ndeki Ordu-Giresun Havalimanı'nda eksik olan cihazlar yerleştirildi.

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, ILS cihazının bir hafta önce havalimanına kurulduğunu, pist başına yerleştirilen vericiler sayesinde ILS cihazı eksikliğinin giderildiğini kaydetti.

ILS cihazının test edilerek kısa sürede faaliyete geçeceğini belirten Balkanlıoğlu: "Pilotların piste inişini kolaylaştıran bir takım cihazlar var. ILS sisli ve yağışlı havalarda görüş mesafesinin çok düşük olduğu zamanlarda pilotlara yardımcı oluyor. Uluslararası havalimanımızda eksiklikler giderildi. Yurt dışı uçuşu da ilk Arabistan Medine'ye hac kafilesiyle yapıldı. 5 Ekim itibariyle Ordu-Giresun Havalimanı'ndan artık gece uçuşlarının başlaması da planlanıyor" dedi.

Ordu-Giresun gece uçuşlarına başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (51)

Metin ~ 9 yıl önce
O vergilerinizle uçmanın keyfi paha biçilemez. Daha çok vergi verin daha çok uçalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İktidar ~ 9 yıl önce
İşte iktidar zihniyeti. Buyrun. Haram olsun tüm vergilerim size.
.... ~ 9 yıl önce
Adam senle dalga geçiyor, sen hala iktidara takmışsın...
1 saat diyene cevap ~ 9 yıl önce
Geçen gün 6:30 SZF-SAW UCUŞU İÇİN ORDU'dan Havaş BİNİŞ SAATIMİ SÖYLÜYORUM: 02:00!!!!! Boş boş konuşup adamın canını sıkmayın. Bu havalimanı gerekliydi ve yapıldı. Gereksiz olan yüksekova!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ORDULU ~ 9 yıl önce
ARTIK MEMLEKETİMDEN UÇUYORUM. TRABZON VE SAMSUN ÇİLESİNDEN BİZİ KURTARANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN. UFAK TEFEK EKSİKLİKLER ZAMANLA DÜZELİR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YOLCU ~ 9 yıl önce
HAFTADA EN AZ BİR KEZ ORDU GİRESUNDAN HAVALİMANINDAN İSTANBULA GİDİYORUM. UÇUŞLA İLGİLİ HİÇ BİR SIKINTI YAŞAMADIM. FAKAT BEKLME SALONUNDA CAFE VE RETAURANT HENÜZ YAPILMAMIŞ. EN KISA ZAMANDAORALARIN FAALİYETE GEÇMESİNİ BEKLİYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MİSAFİR ~ 9 yıl önce
ILS CİHAZI TEST UÇUŞLARI RAMAZAN AYI İÇERİSİNDE TAMAMLANDI,VE HİZMETE VERİLDİ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YAKITÇI ~ 9 yıl önce
Yakıtla ilgili bir sıkıntıdan dolayı uçuş problemi yok arkadaşlar. Uçaklar yakıtlarını kalkış yaptığı Havalimanlarından alıyor şimdilik. Bu bir sorun değil. Havalimanından uçakların uçuş yapmasına engel bir durum değil. En kısa zamanda yakıt verme işlemi başlayacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bidonla ~ 9 yıl önce
verilecek galiba yakıt.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Dispatch/TGS : TGS de gitse iyi olur, en azından memleketi yakın olanlar, orada çalışır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
VALİ ~ 9 yıl önce
Sayın Valim Havalimanı ile ilgili devamlı açıklama yapmaktan vazgeçin artık. Havalimanı ile ilgili her açıklama yaptığınızda insanların aklına şu geliyor. Acaba ters giden birseyler mi var da bu Vali devamlı açıklama yapıyor. Bırak millet işini yapsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 9 yıl önce
Ters giden bir şeyler var diye Valinin açıklama yaptığı herhalde senden başkasının aklına gelmiyor. ILS kurulmadı da kuruldu mu demiş Vali bey. Yaptığı her açıklama olumlu, neden rahatsız oluyorsunuz ki...
öylesine ~ 9 yıl önce
bi zahmet yakıt verseler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sadece ~ 9 yıl önce
Pozitif yorumların hepsi siyasi açık açık yazmışlar. Kimse kalkıpta vergilerimi neden böyle fuzuli bir havalimanına harcıyorlar demiyor. Günahtır ya. Ayıptır. Ülkeyi ne hale getirdiler. Amaç ordu veya giresuna hizmet değil. Savunanlar partiyi savunuyor. Yeteri kadar geri götürdünüz ülkeyi. Yetmez mi. Bu kadar askerin polisin ölmesi yetmedi mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
..... ~ 9 yıl önce
Açık açık siyasi yorum yapanlarla bu havalimanının hakikaten gerekli olduğunu anlatmak isteyenleri nasıl ayırt edeceksin bilemem. Ama onlara kızıp bu havalimanını kötülemeye gayret ederken akıl ve izandan yoksun yorumlarda bulunmak herhalde kendine saygısı olana yakışmaz. Tamam bu havalimanı tabii ki vergilerle yapıldı. Ama fuzuli havalimanı demek için destekleyecek veriler de sunun. Ben defalarca fuzuli olmadığını rakamlarla anlatmaya çalıştım. Varsa aksi görüşünüz rakamlarla ifade edin lafla değil. 2 ayda 53.000 olduğuna göre yılda yaklaşık 320.000 civarında yolcu. Ve ben çok iyi biliyorum ki tek sefer olması nedeniyle uçak saatlerinin uymamasının zorunlu bir sonucu olarak hala Samsun ve Trabzon'u kullanmak zorunda olan çok sayıda yolcu var. 10 Eylül'de Pegasus başlıyor. Kış tarifesinde şimdilik SAW günde 2 sefere yükseliyor. Ankara ve Atatürk havalimanı da günde 2 sefer olursa yolcu sayısında gayet önemli bir artış olacaktır.
ben diyorum ~ 9 yıl önce
güzel kardeşim. sürekli olarak soruyorum vergilerim neden böyle çarçur ediliyor diye. bak bütün orgi haberlerinde görürsün yorumumu.
...... ~ 9 yıl önce
Benim vergilerimle senin gibi fuzulilerin okutulmasına da ben karşıyım, okuduysan tabi... Okuduğunu anlama problemin yok senin değil mi?
noktalı yorumcuya ~ 9 yıl önce
okuduk bitirdik, unumuzu eledik eleğimizi astık biz. vergi veriyorum diyorum anlamıyor musun ? belli ki sen okutulmamışsın; anlamıyorsun yazdıklarımı. next door pls
...... ~ 9 yıl önce
Biz de havalimanını bitirdik, açtık, uçuyoruz. Senin benim vergilerimle okuduğun gibi biz de senin vergilerinle havalimanı açtık. Rastgele...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000