10 Haziran 2017, Cumartesi 09:08:06

"Ordu-Giresun Havalimanı ilçenin kaderini değiştirdi"

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz:"Avrupa’da ilk kez deniz üzeri doldurularak inşa edilen Ordu-Giresun Havalimanı, Gülyalı ilçesinin adeta kaderini değiştirdi"
  • Oy uğruna paraları heba ettiler. Şimdi de Ordu araplara eşkeş çekiliyor. Eyy ordulular aklınızı başınıza alın. 10 sene sonra orada Ordulu kalmayacak. Orman yeşil alan kalmayacak. Satmayın şehrinizi üç beş kuruş için.
  • raat durun depişmen
  • trabzonu araplara altın tepsiyle sundunuz şimdide ordumu kaldı?vay halimize
  • 44 uçuş mu amma salladın. 44 uçuş Trabzon'dan anca oluyor. .uçaklar full demişsiniz ama geçen Ankara-OGU uçtum gidiş ve dönüş uçağın yarısı anca doluydu.
  • Ordu doğasıyla mükemmel bir memleket insanları da çok iyi ikinci memleketim sen çok yaşa ordu
  • ONLAR HAYAAAAAAL EDER, BİZ YAPARIZ !

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "Avrupa’da ilk kez deniz üzeri doldurularak inşa edilen Ordu-Giresun Havalimanı Gülyalı ilçesinin adeta kaderini değiştirdi." dedi.

Yılmaz, beraberinde AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk ile birlikte Ordu-Giresun Havalimanı'nın inşa edildiği Gülyalı ilçesinde incelemelerde bulundu.

Ziyaret ve incelemeleri sırasında Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen'den de bilgiler alan Yılmaz, Ordu-Giresun Havalimanı'nın Gülyalı'nın şansı olduğunu söyledi.

Havalimanının Gülyalı ilçesine olan katkılarına değinen Yılmaz, "Avrupa’da ilk kez deniz üzeri doldurularak inşa edilen Ordu-Giresun Havalimanı Gülyalı ilçesinin adeta kaderini değiştirdi. 20 sene önce, dünyada deniz üzerine havalimanı yapılacak ve bunlardan biri de Gülyalı ilçesinde olacak denilmiş olsaydı buna bir Allah’ın kulu inanmazdı. Şimdi ise havalimanımızdan günde 44 uçuş yapılıyor. 3 yıl önce bize bu havalimanı bozuk, çalışmaz denildi ancak kurulduğu günden bu yana yolcu kapasitesi 1,5 milyonu aştı." diye konuştu.

Denize inşa edilen havalimanının ezber bozduğunu ve tahminleri alt üst ettiğini vurgulayan Yılmaz, "Almanya’ya önümüzdeki aydan itibaren haftada 3 sefer yapılacak. Bunun yanı sıra Arabistan’a, Antalya ve Ankara’ya, İzmir ve İstanbul’a uçuşlarımız var. Tüm seferler dolu. Dolayısıyla önemli bir ihtiyaca cevap veren havalimanımızı yapan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a tekrar teşekkür ediyor, gönül dolusu sevgi ve selamlarımızı gönderiyoruz." şeklinde konuştu.

- İlçedeki arsa fiyatları

Yılmaz, Gülyalı’nın yaşanabilir en güzel ilçelerden biri olduğunu ancak yatırımcıların arsa fiyatlarının yüksek olmasından dolayı yakındığını dile getirerek, "İlçemize havalimanı yapıldı diye 1 liralık yere 10 lira istemeyelim. Yerin de bir değeri var. Yapımına başlanılan Turizm Otelcilik Meslek Yüksek Okulumuz artık fakülte oldu. İş Adamımız Veliddin Küçük tarafından yapılan ve ilçemiz için ciddi bir yatırım olan fakültemizde çalışmalar kaldığı yerden devam edecek. Önümüzdeki eğitim öğretim döneminde faaliyete girecek olan Gülyalı Turizm Otelcilik Fakültemizin Gülyalı ilçemize ciddi katkısı olacak." dedi.

"Ordu-Giresun Havalimanı ilçenin kaderini değiştirdi"

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Yazık ~ 7 yıl önce
Oy uğruna paraları heba ettiler. Şimdi de Ordu araplara eşkeş çekiliyor. Eyy ordulular aklınızı başınıza alın. 10 sene sonra orada Ordulu kalmayacak. Orman yeşil alan kalmayacak. Satmayın şehrinizi üç beş kuruş için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
üfff ~ 7 yıl önce
ne diyosun yaa.sanırsınki kıl çadırda yaşıyo, sanırsınki evine kliması yok her sene arabasını değiştirmiyo,sanırsınki işine patika yoldan yürüyüp geliyo ve tüm sosyal haklarını elde edebiliyo , sanırsınki cocugunu hastaneye götürmüyo, bi bitmediniz cahil tayfası.
raat ~ 7 yıl önce
raat durun depişmen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
trabzon ~ 7 yıl önce
trabzonu araplara altın tepsiyle sundunuz şimdide ordumu kaldı?vay halimize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1 ~ 7 yıl önce
44 uçuş mu amma salladın. 44 uçuş Trabzon'dan anca oluyor. .uçaklar full demişsiniz ama geçen Ankara-OGU uçtum gidiş ve dönüş uçağın yarısı anca doluydu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OGU ~ 7 yıl önce
Uçağın yarısı boş falan gibi palavraları bırakın artık... 2017 yılı DHMİ istatistiklerine göre iç hatlarda uçak başına düşen yolcu sayısını aşağıya çıkarıyorum. Laf yapacağına bu tabloya itiraz et bakalım... OGU TRABZON SAMSUN Ocak 149 151 147 Şubat 143 149 149 Mart 153 155 154 Nisan 156 159 150 Mayıs 152 158 154
ORGİ ~ 7 yıl önce
ORGİ nin yolcusuz kalmasının ne önemi var ki ? Siyasi bir liman hiç yolcu gelmese de yine de açık tutacaklar
amedspor ~ 7 yıl önce
Ordu doğasıyla mükemmel bir memleket insanları da çok iyi ikinci memleketim sen çok yaşa ordu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAYALDİ GERÇEK OLDU ! ~ 7 yıl önce
ONLAR HAYAAAAAAL EDER, BİZ YAPARIZ !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne oldu? ~ 7 yıl önce
Mars'a mi gittik? Ne yaptik yine kimsenin yapamadigi? Ooooo. Sahi, denizi doldurup havaalani yaptik!!! Kimsenin yapamadigi birsey, dogru ya. Ama 2 bulut oldugunda inemezsin, isin o kismi onemli degil...
Ne oldu? ~ 7 yıl önce
Mars'a mi gittik? Ne yaptik yine kimsenin yapamadigi? Ooooo. Sahi, denizi doldurup havaalani yaptik!!! Kimsenin yapamadigi birsey, dogru ya. Ama 2 bulut oldugunda inemezsin, isin o kismi onemli degil...
Hüseyin ~ 7 yıl önce
Yeni otomobil fabrikası gülyalıya açılacak
Ne oldu'ya Cevap ~ 7 yıl önce
Var mı Avrup'da denizi doldurup havalimanı yapan bre cahil ? İlla Mars'a gitmek gerekmiyor. At gözlüğüyle, Kemal'in gözlüğüyle hayata bakmaya devam edin
Nemi oldu ~ 7 yıl önce
Daha ne olsun !!! Sen marsa gittinde herhalde bu yapılanlar az geliyor sana. Merak etme cat3c de yaparlar sen rahat rahat iner kalkarsın olurmu?
CAT3C GELİYOR ~ 7 yıl önce
Rahat ol, IGA'da 3C kurulacak

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000