02 Mayıs 2016, Pazartesi 09:10:26

Ordu-Giresun'a yurt dışı müjdesi

Haziran ayında Ordu-Giresun Havalimanından yurtdışına seferlerin başlayacağı bildirildi.
  • Bu meydana yurtdışından kimse gelmez. Onlar siyasi havalimanı falan anlamazlar. Ha gelse gelse IST üzerinden araplar gelir onlar da kısa sürede şehiri rezil ederler.
  • Cessna 172 Tarzı uçakları kabul ediyormusunuz ?
  • O gelenler turist değil. Arap...
  • Sistemde görünen tarifeli 6 seferi 16 olarak belirtenler, abartı sanatını iyi biliyorlar. Devam edin, araplar komşumuz olacak yakında.
  • Bugun de Or-Gi havaalani haberi gormek kismet oldu. Yarina Allah kerim.
  • Havaş, Gülyalıdan batıda ÜNYE doğuda EYNESİLE gitmelidir. Şu AHL işi de çözülmelidir. İki ilin valilerinden çaba bekliyoruz.
  • hoca yumruğu vuruyor, şirketler seve seve orgi seferi koyuyor!! davutoğlu ahmet paşa!! orgi hizmetlerinizi unutmayacaktır. tayyipçileri en kısa zamanda defetmeniz dileğiyle...
  • Bu Havalimanı gerçekten yerinde oldu, biraz sabırlı olursaniz, gerek yurt dışından gerekse yurt içinde ciddi yeni seferler başlayacaktır, halı hazirda var uçuşlar daha da artacaktır. Millet olarak sabırlı değiliz herşey hemen olsun isteriz..yabanci havayollari da sefer koyacaktır bekleyiniz..
  • Peki bu kadar yoğunluğu kaldırır mı bu Havalimani ?
  • işte bölgenin en iyi havalimanı, en dolusu, en iyi mimarisi, en şekili! açılın orgi geliyor!!! herkesi orgi'ye bekleriz!! (tayyipçiler gelmesin, ahmetçiler bize yeter)

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu,  haziran ayında, Türkiye ve Avrupa'nın deniz üzerine inşa edilen ilk ve tek havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanından yurtdışına seferlerin başlayacağını bildirdi.

Balkanlıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 22 Mayıs'ta birinci yılını dolduracak Ordu-Giresun Havalimanı'nı şu ana kadar 400 binin üzerinde yolcunun kullandığını söyledi.    

Havalimanına ilginin yoğun olduğunu ifade eden Balkanlıoğlu, "Günlük 16 seferin gerçekleştiği havalimanında işler yolunda. Henüz birinci yılını dahi doldurmayan Ordu-Giresun Havalimanı'ndaki yoğunluk, birçok havalimanını geride bıraktı." dedi.    

Havalimanına özel havayolu şirketlerinin de yoğun talep gösterdiğini belirten Balkanlıoğlu, "Önümüzdeki günlerde sefer sayısı artırılacak. Böylece hem bilet fiyatları düşecek hem de vatandaşlarımız istedikleri saatte İstanbul ve Ankara'ya gidebilecekler." diye konuştu.    

"ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR"    

Vali Balkanlıoğlu, Ordu-Giresun Havalimanından haziran ayı itibarıyla direkt yurt dışı uçuşlarının başlayacağını kaydederek, "Haziran ayında başta Almanya ve Avusturya olmak üzere Suudi Arabistan ve Kıbrıs'a seferler yapılabilecek. Bu konuda havayolu firmalarının çalışmaları sürüyor." ifadesini kullandı.     

Yurt dışı seferleriyle ilgili çok yoğun talep aldıklarını söyleyen Balkanlıoğlu, "İnşallah bu talepler haziran ayından itibaren karşılanacak. Vatandaşlarımızın gözü aydın." değerlendirmesinde bulundu.    

Balkanlıoğlu, yılda 1 milyon yolcu hedeflenen havalimanında gelecek yıllarda bu rakamın rahatlıkla yakalanabileceğini sözlerine ekledi.     

Ordu-Giresun'a yurt dışı müjdesi

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Yurtdışı ~ 8 yıl önce
Bu meydana yurtdışından kimse gelmez. Onlar siyasi havalimanı falan anlamazlar. Ha gelse gelse IST üzerinden araplar gelir onlar da kısa sürede şehiri rezil ederler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Öğrenci Pilot ~ 8 yıl önce
Cessna 172 Tarzı uçakları kabul ediyormusunuz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turist ~ 8 yıl önce
O gelenler turist değil. Arap...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arabi Türk ~ 8 yıl önce
Sistemde görünen tarifeli 6 seferi 16 olarak belirtenler, abartı sanatını iyi biliyorlar. Devam edin, araplar komşumuz olacak yakında.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ARABİ (!) ~ 8 yıl önce
Arabiliğe merak sararsan böyle kafan karışır :)) SAW'dan 2 Pegasus, 2 Anadolujet, Atatürk'kten 1 THY, Ankara'dan 1 Anadolujet etti 6 geliş, 6 da gidiş 12 sefer. Haftanın 3 günü Pegasus İzmir geliş gidiş, 2 günü yine Pegasus SAW'dan 3. sefer. Yani 2 geliş 2 gidiş daha etti 4 sefer. 12+4=16. Seninki şark kurnazlığı mı arabilik mi bilemem ama 6'yı 16 yapan yok yani. Sadece yazan arkadaş İzmir ve 3. SAW seferlerini her gün gibi hesaplamış. Belki de her gün biliyordur. Bir de yazmışsınız abartı sanatını çok iyi biliyorlar diye. İşte o cümlenize çok ama çok güldüm. Abartıyı sizden öğrenememişiz kusura bakmayın...
Arap ~ 8 yıl önce
Araplar doluşuyor buraya. Yakında arapça öğrenmek zorunda kalacağız.
Cok sukur ~ 8 yıl önce
Bugun de Or-Gi havaalani haberi gormek kismet oldu. Yarina Allah kerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çotanak ~ 8 yıl önce
Havaş, Gülyalıdan batıda ÜNYE doğuda EYNESİLE gitmelidir. Şu AHL işi de çözülmelidir. İki ilin valilerinden çaba bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hoca ~ 8 yıl önce
hoca yumruğu vuruyor, şirketler seve seve orgi seferi koyuyor!! davutoğlu ahmet paşa!! orgi hizmetlerinizi unutmayacaktır. tayyipçileri en kısa zamanda defetmeniz dileğiyle...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaro ~ 8 yıl önce
Bu Havalimanı gerçekten yerinde oldu, biraz sabırlı olursaniz, gerek yurt dışından gerekse yurt içinde ciddi yeni seferler başlayacaktır, halı hazirda var uçuşlar daha da artacaktır. Millet olarak sabırlı değiliz herşey hemen olsun isteriz..yabanci havayollari da sefer koyacaktır bekleyiniz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kapasite ~ 8 yıl önce
Peki bu kadar yoğunluğu kaldırır mı bu Havalimani ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayir ~ 8 yıl önce
Hayir tek 4 ucak pisti var ve kucuk bir havalimani... Anlamiyorum Turistlik bir yer degil ki hadi Istanbul olsun veya Kapadokya olsun Antalya olsun alanya... Marmaris.. Ordu hic unlu be turistlik yer degil ki.
HAYIRCIYA ~ 8 yıl önce
Neresi küçük. Pist Trabzon'da 2.640 m. OGU'da 3.000 m. Terminal hemen hemen aynı. Park yeri daha düne kadar Trabzon'da 7 idi, şimdi bayağı büyüdü. OGU'da ise yeni olduğu için gayet doğal olarak 5 uçaklık park yeri var. Ama büyütülmesinde bir sorun yok. Aslında yazdığınızı bir de tercüme etseniz daha iyi cevap verilebilir, Türkçe yoksunu bir yoruma bu kadar cevap fazla bile...
orci fan ~ 8 yıl önce
işte bölgenin en iyi havalimanı, en dolusu, en iyi mimarisi, en şekili! açılın orgi geliyor!!! herkesi orgi'ye bekleriz!! (tayyipçiler gelmesin, ahmetçiler bize yeter)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000