18 Ağustos 2015, Salı 08:28:05

Ordu-Giresun'da Hac seferleri başlıyor

Deniz üzerine inşa edilen dünyanın ikinci, Avrupa'nın ve Türkiye'nin ilk havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı'dan, 27 Ağustos itibariyle direkt hac seferlerinin başlayacağı belirtildi.
  • Yapım sırasında bu Havalimanının gereksiz ve ölü yatırım olduğunu, asla bitirilemeyeceğini söyleyen yorumcular neredesiniz? Trafik sayılarına bakın bakalım, haksızlık etmişmisiniz?
  • Yakışır, Bence o bölgenin insanın cennette parcel almak için mahrum bırakılmıştı, şimdi taşlar yerine oturuyor.

Giresun Valisi Hasan Karahan, Giresun Adası'nı ziyaretinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Ordu-Giresun Havalimanı'nın bölge için büyük bir imkan olduğunu söyledi.

Havalimanın Türkiye'nin prestij projelerinden bir tanesi olduğunu belirten Karahan, "Giresun ve Ordu'ya büyük katkılarını şimdiden görüyoruz. Havalimandan, 27 Ağustos itibariyle direkt hac seferleri başlayacak" dedi.

Sefer sayıları artacak

Vali Karahan, 10 Eylül'den itibaren İstanbul'a sabah - akşam, Pegasus şirketinin seferlerinin başlayacağını ifade ederek, bu gelişmelerle daha rahat ve daha çabuk ulaşımın sağlanacağını bildirdi.

Bilet fiyatlarının yüksek olduğunun herkes tarafından bilindiğini belirten Karahan, "Bu durumdan şikayetçiyiz. Fiyatlardaki yükseklik ilgili mercilere iletildi, zaman içinde onlar da fiyatlarda makul seviyede ineceğini söylüyorlar" diye konuştu.

Ordu-Giresun'da Hac seferleri başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Neredesiniz ~ 9 yıl önce
Yapım sırasında bu Havalimanının gereksiz ve ölü yatırım olduğunu, asla bitirilemeyeceğini söyleyen yorumcular neredesiniz? Trafik sayılarına bakın bakalım, haksızlık etmişmisiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hac ~ 9 yıl önce
Çok önemli bir ihtiyacı karşılamış.
Taş kafa adam ~ 9 yıl önce
Yakışır, Bence o bölgenin insanın cennette parcel almak için mahrum bırakılmıştı, şimdi taşlar yerine oturuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aferim ~ 9 yıl önce
İşte budur zihniyet spastik adam
Taş kafa adam ~ 9 yıl önce
"aferim" ciğim spastik değil , ben ben , taş kafa adam, yine bunadın sanırım , beni başkası ile karıştırdın.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000