17 Kasım 2016, Perşembe 09:31:44

Ordu-Giresun'un yükü artıyor

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Samsun Çarşamba Havalimanı'nın 3 ay kapanmasının ardından Ordu-Giresun Havalimanı'nın yükünün artacağını söyledi.
  • Akparti ismiyle mesaj çeken arkadaş bilerek yada bilmeyerek İmanın elden gidiyor. Amacın ne olursa olsun ama dinin sağlam olsun. Toprağın altında herkes içindir. Unutmayalım.
  • İkinci bir pist yapılmalıydı. Ordu ve Giresun büyük şehirler.
  • Konu ile ilgili bilgi eksikliği olduğunu düşünüyorum,Dhmi genel müdürümüz samsun çarşamba havalimanının kapanmasından dolayı Havayolu yetkililerine samsun uçaklarının merzifon havalimanına indirmeleri konusunda planlama yapmalarını ister,Sadece onur havayolları öğlen saatinde ordu için bir uçak tahsisi yapmıştır.diğerleri merzifon ve bir thy uçağı da sinop havalimanına uçuş yapacaktır.bu arada ankaraya gidecekler otobüs biletlerini şimdiden alsınlar..
  • Samsun'un Trabzon'un gelmesi önemli değil. Havalimanı açılalı 20 ay oldu.Halen altyapı en önemliside sisli ve yağmurlu havalarda iniş olmaması sonucu sefer iptalleridir.İki gün önce üç sefer iptal oldu. Neden kimse bu tarafıyla ilgilenmiyor..DHMİ Ordu Giresun Havalimanına gereken ilgiyi göstermemektedir. 20 aydır problem var diye kamuoyunda konuşuyor.DHMİ'den kimse sesizni çıkartmıyor. Aynı DHMİ'nin Genel Müdürü tepkiler üzerine Samsun'a gelerek havalimanı yıl değil 3 ay kapatılacak garantisi verdi. Aynı Müdür neden Ordu-Giresun'a iniş problemi çözülecektir diye garanti veremiyor..Yoksa kamuoyunda konuşulduğu gibi dünyaya örnek gösterilen projede mühendislik hatası mı var?
  • allah ım hizmetse hizmet aş üstüne aş,taş üstüne taş koydunuz bu millet sizin emeğinizi nasıl öder yüce Rabbim. AllAH razı olsun reyiz senden.Sen Allah ın bir lutfusun.Son peygambersin,aşık olduğumuz adamsın. Ya Allah bismillah.Göklerden gelen bir kararrrrr vardırrrr.Oda sensin başkomutanım ,BAŞKANIM !!
  • Bana deselerdi, gelecekte Samsunlular Ordu'dan uçacaklar diye, gülerdim. Gerçek oldu :)

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Samsun Çarşamba Havalimanı'nın 3 ay kapanmasının ardından Ordu-Giresun Havalimanı'nın yükünün artacağını söyledi.

Vali Balkanlıoğlu, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Funda Ocak'ın, Samsun Çarşamba Havalimanı'nın 1 Mart-31 Mayıs 2017 tarihleri arasında kapatılarak pistinin bakıma alınacağı yönünde açıklamasını hatırlattı.

Deniz üzerine kurulan Ordu-Giresun Havalimanı'nın yaklaşık 18 aydan beri hizmette olduğunu ifade eden Vali Balkanlıoğlu, şu ana kadar havalimanını kullanan yolcu sayısının 900 bine yaklaştığına dikkati çekti.

Vali Balkanlıoğlu, Ordu-Giresun Havalimanı'nda günlük karşılıklı 16 seferin düzenlendiğini, bu yoğunluğun daha da artacağını kaydetti.

Samsun Çarşamba Havalimanı'nın kapanmasının ardından yolcuların, kente en yakın havalimanlarından birisi olan Ordu-Giresun Havalimanı'na yönelmesinin beklendiğini dile getiren Balkanlıoğlu, "Samsun Çarşamba Havalimanı'nın 3 ay kapanmasının ardından havalimanımızın yükü artacak. Oluşabilecek yoğunluğu göz önünde bulundurarak gerekli tedbirlerimizi almaya başladık. Ordu-Giresun Havalimanı'nın bu süreci en iyi şekilde atlatması için elimizden geleni yapacağız. Yolcularımız gönül rahatlığı ile havalimanımızı kullanabilir." diye konuştu.

Vali Balkanlıoğlu, Ordu'nun otel, toplu ulaşım ve restoranlar yönünden altyapısının hazır olduğunu sözlerine ekledi.

Ordu-Giresun'un yükü artıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Bir kul ~ 7 yıl önce
Akparti ismiyle mesaj çeken arkadaş bilerek yada bilmeyerek İmanın elden gidiyor. Amacın ne olursa olsun ama dinin sağlam olsun. Toprağın altında herkes içindir. Unutmayalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eoo ~ 7 yıl önce
İkinci bir pist yapılmalıydı. Ordu ve Giresun büyük şehirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BAFAŞ Çalışanı ~ 7 yıl önce
Konu ile ilgili bilgi eksikliği olduğunu düşünüyorum,Dhmi genel müdürümüz samsun çarşamba havalimanının kapanmasından dolayı Havayolu yetkililerine samsun uçaklarının merzifon havalimanına indirmeleri konusunda planlama yapmalarını ister,Sadece onur havayolları öğlen saatinde ordu için bir uçak tahsisi yapmıştır.diğerleri merzifon ve bir thy uçağı da sinop havalimanına uçuş yapacaktır.bu arada ankaraya gidecekler otobüs biletlerini şimdiden alsınlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ORDU-GİRESUN ~ 7 yıl önce
Samsun'un Trabzon'un gelmesi önemli değil. Havalimanı açılalı 20 ay oldu.Halen altyapı en önemliside sisli ve yağmurlu havalarda iniş olmaması sonucu sefer iptalleridir.İki gün önce üç sefer iptal oldu. Neden kimse bu tarafıyla ilgilenmiyor..DHMİ Ordu Giresun Havalimanına gereken ilgiyi göstermemektedir. 20 aydır problem var diye kamuoyunda konuşuyor.DHMİ'den kimse sesizni çıkartmıyor. Aynı DHMİ'nin Genel Müdürü tepkiler üzerine Samsun'a gelerek havalimanı yıl değil 3 ay kapatılacak garantisi verdi. Aynı Müdür neden Ordu-Giresun'a iniş problemi çözülecektir diye garanti veremiyor..Yoksa kamuoyunda konuşulduğu gibi dünyaya örnek gösterilen projede mühendislik hatası mı var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
android ~ 7 yıl önce
Kötü hava şartlarında inişi daha da kolaylaştırmak adına. DVOR cihazı kurulacak.test uçuşu yapıldı.cihazın kurulacağı yer belirlendi.belirlenen yer için onay bekliyordu en son.cihaz da alındı.
ak parti ~ 7 yıl önce
allah ım hizmetse hizmet aş üstüne aş,taş üstüne taş koydunuz bu millet sizin emeğinizi nasıl öder yüce Rabbim. AllAH razı olsun reyiz senden.Sen Allah ın bir lutfusun.Son peygambersin,aşık olduğumuz adamsın. Ya Allah bismillah.Göklerden gelen bir kararrrrr vardırrrr.Oda sensin başkomutanım ,BAŞKANIM !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hala ~ 7 yıl önce
emekli maaşım 1360 TL nasıl bir durum bu peki ? sizin durumunuz ehh iyi galiba.( allah daha iyi etsin yanlış anlamayın )
Son peygamber ~ 7 yıl önce
Son peygamber benzetmesi doğru olmamış. Milyonlarca insanın inanç ve duygularını rencide ediyorsunuz. Ayrıca Samsun yolcuları için Merzifon'dan uçuş saatleri ayarlaması yapıldı. Kısacası tüm Samsun yolcuları Orgiye gelmeyecek. Yine de bu ihtiyaç nedeni ile Samsunlulardan belli bir talep alacaktır. Orgi'nin şu ana kadar açılan hatları da fena değil. Açık söylemek gerekirse son 10 yılın yeni açılan havaalanları arasında en başarılısı. Umarım kendi masrafını çıkarıp kara geçecek kadar başarısı artarak devam eder.
Zindik ~ 7 yıl önce
Son peygamber diyerek imanını kaybettiğinin farkında ol, uyan da kendine gel ey gafil !
ilginç ~ 7 yıl önce
bence bu bir trol ama aktroll değil
git tövbe et ~ 7 yıl önce
Doğanın kanunu işte. Allah aklı herkese vermiyor. Bunlara bakıp halimize şükredelim.
10 sene önce ~ 7 yıl önce
Bana deselerdi, gelecekte Samsunlular Ordu'dan uçacaklar diye, gülerdim. Gerçek oldu :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hvsrmp ~ 7 yıl önce
son peygamber mi ALLAH hidayet versin sana
hvsrmp ~ 7 yıl önce
peygammber mi ALLAH size akıl fikir en önemlisi hidayet versin

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000