14 Haziran 2017, Çarşamba 16:22:07

İzAir’de sürpriz gelişme…

İzmir Ticaret Odası tarafından kurulduktan sonra Pegasus Havayolları tarafından satın alınan İzAir, dün sürpriz bir şekilde kapatılan İnter Havayolları’nın sahibi Ömer Torosluoğlu tarafından satın alınacaktı. Pegasus Havayolları’nın CEO’su Mehmet Nane ile yapılan pazarlıkta neler konuşuldu? İşte detaylar.
  • Allah her çalışana böyle patron nasip etsin.Diğerleri Ömer beyin yanından bile geçemezler.zamanında ve kuruşu kuruşuna maaşlarımız yatardı.Personeline değer veren bir patrondu.
  • Inter ve turizm faaliyetlerini bilenler tanıyanlar olarak, halihazırda IZair'de çalışan personel bu beyfendinin satın alma fikrine sevinçle mi, endişeyle mi yaklaşmalı dersiniz? Çalışanına Sabancıya göre nasıl yaklaşır?
  • Inter Express, şu ana kadar uçtuğum şirketlerin içerisindeki en iyi, en kaliteli şirketti; tam butik bir aile şirketiydi. Amsterdam'a operasyon yapan şirketlerin içerisinde "en dakik havayolu şirketi" ünvanını almıştık. Airbus'a geçtikten sonra, maalesef şirket yöneticilerinin Ömer Bey'i yanlış ve eksik yönlendirmelerinden dolayı; zararın neresinden dönsen kardır hesabı, Ömer Bey istemeye istemeye şirketi kapatma kararı almış; tüm personelinin ise özlük haklarını kuruşuna kadar ödemişti. Keşke herkes onun gibi olsa ve arkasından iyi söz söyletse... Ömer Bey, bugün hadi gel dese işimi bırakır, gözü kapalı giderim o şirkete. Inter'i yaşayan çok iyi bilir, çok güzel bir şirketti. Ömer Hocam, onca sene ekmeğinizi yedik, hakkınızı helal edin; bizden size sonuna kadar helal olsun. Yolunuz açık, bereketiniz bol olsun ki insanlara istihdam sağlayabilesiniz. Hakkınızda Hayırlısı olsun. Biz göreve çağırırsanız, gelmeye hazırız. Çok Selamlar,
  • adam gibi adam hepsi onun gibi olsa vay beh ne guzel olur
  • Ercude gelirmiki ? :) :) :)
  • Omer bey cok zor alsin ancak bedava veilirse bence yine almaz iste biraz heycan yaratma ben varim ego iste
  • Almanya`dan senede 450.000 yolcu öyle mi ???? Yalandan kim ölmus ???
  • Şirketini tüm çalışanlarının hakkını ödeyerek istemiyerek kapattı. Arkasından laf söyletmeyen belkide tek eski havacıdır. Biz eskiler arkandayız kararının sn. Torosluoğlu. Özledik. Hayırlı olsun şimdiden.
  • Keşke olsa. Ekip ruhu yüksek, çalışanlarınin mutlu olduğu ender şirketlerden birisi idi. Tabiki Ömer Bey olduğu için. Hayırlısı
  • Aklıma gelenleri yazmasam daha iyi olur ama sanırım birileri şirketini ve uçaklarını en az zararla satıp pazardan çıkmaya çalışıyor.

İzmir merkezli İzAir satışa çıkarıldı. İzAir’e ilk talipli eski İnter Havayolları sahibi Ömer Torosluoğlu oldu. Dün Pegasus Havayolları’nın Kurtköy’deki şirket merkezinde gerçekleştirilen satış toplantısı anlaşmazlıkla sonuçlandı.

Airporthaber’in edindiği bilgiye göre İzAir için astronomik rakam istendi. Biri kendisine ait toplam yedi uçağı bulunan İzAir’in yüzde 98 hissesi Ali Sabancı’da bulunuyor. Yüzde ikilik kısmı ise İzmir Ticaret Odası’nın olan İzAir için masaya oturan Ömer Torosluoğlu’nun bu girişimi sektörde heyecan yarattı.

“Yeniden havacılık sektörüne mi dönüyor” şeklinde kulaktan kulağa konuşulan Ömer Torosluoğlu, İnter Havayolları’ndan sonra turizm yatırımlarına ağırlık veren Torosluoğlu’nun Antalya Kemer ve Alanya’da iki oteli bulunuyor. Almanya’nın en büyük Türk Operatörü ITT’nin de sahibi olan Ömer Torosluoğlu, Almanya’dan Türkiye’ye 450 bin turist gönderiyor.

İzAir’le yapılan görüşmenin devam edip etmeyeceği ise merak ediliyor.

©AirportHaber ÖZEL

İzAir’de sürpriz gelişme…

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Ömer bey ~ 7 yıl önce
Allah her çalışana böyle patron nasip etsin.Diğerleri Ömer beyin yanından bile geçemezler.zamanında ve kuruşu kuruşuna maaşlarımız yatardı.Personeline değer veren bir patrondu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yılmaz ~ 7 yıl önce
Inter ve turizm faaliyetlerini bilenler tanıyanlar olarak, halihazırda IZair'de çalışan personel bu beyfendinin satın alma fikrine sevinçle mi, endişeyle mi yaklaşmalı dersiniz? Çalışanına Sabancıya göre nasıl yaklaşır?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahde Vefa ~ 7 yıl önce
Inter Express, şu ana kadar uçtuğum şirketlerin içerisindeki en iyi, en kaliteli şirketti; tam butik bir aile şirketiydi. Amsterdam'a operasyon yapan şirketlerin içerisinde "en dakik havayolu şirketi" ünvanını almıştık. Airbus'a geçtikten sonra, maalesef şirket yöneticilerinin Ömer Bey'i yanlış ve eksik yönlendirmelerinden dolayı; zararın neresinden dönsen kardır hesabı, Ömer Bey istemeye istemeye şirketi kapatma kararı almış; tüm personelinin ise özlük haklarını kuruşuna kadar ödemişti. Keşke herkes onun gibi olsa ve arkasından iyi söz söyletse... Ömer Bey, bugün hadi gel dese işimi bırakır, gözü kapalı giderim o şirkete. Inter'i yaşayan çok iyi bilir, çok güzel bir şirketti. Ömer Hocam, onca sene ekmeğinizi yedik, hakkınızı helal edin; bizden size sonuna kadar helal olsun. Yolunuz açık, bereketiniz bol olsun ki insanlara istihdam sağlayabilesiniz. Hakkınızda Hayırlısı olsun. Biz göreve çağırırsanız, gelmeye hazırız. Çok Selamlar,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
INX-667 ~ 7 yıl önce
Teşbih de hata olmaz, güzel özetlenmiş.
turizimci ~ 7 yıl önce
adam gibi adam hepsi onun gibi olsa vay beh ne guzel olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ops ~ 7 yıl önce
Ercude gelirmiki ? :) :) :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ref ~ 7 yıl önce
Omer bey cok zor alsin ancak bedava veilirse bence yine almaz iste biraz heycan yaratma ben varim ego iste

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAHAHA... ~ 7 yıl önce
Almanya`dan senede 450.000 yolcu öyle mi ???? Yalandan kim ölmus ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Torosluoğlu ~ 7 yıl önce
Şirketini tüm çalışanlarının hakkını ödeyerek istemiyerek kapattı. Arkasından laf söyletmeyen belkide tek eski havacıdır. Biz eskiler arkandayız kararının sn. Torosluoğlu. Özledik. Hayırlı olsun şimdiden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayırlısı ~ 7 yıl önce
Keşke olsa. Ekip ruhu yüksek, çalışanlarınin mutlu olduğu ender şirketlerden birisi idi. Tabiki Ömer Bey olduğu için. Hayırlısı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegasus ~ 7 yıl önce
Aklıma gelenleri yazmasam daha iyi olur ama sanırım birileri şirketini ve uçaklarını en az zararla satıp pazardan çıkmaya çalışıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000